Přejít na hlavní obsah
Delia Cosmetics Eyebrow Expert tónovací barva na obočí

Recenze Delia Cosmetics Eyebrow Expert

tónovací barva na obočí

Zvýrazněné a upravené obočí až na 4 týdny

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Zvýrazněné a upravené obočí až na 4 týdny

Koupit

Delia Cosmetics Eyebrow Expert recenze14

4.8
16
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. chtěla bych se zeptat obarví to i tu kůži nebo jen chloupky děkuji
    hanulka4
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Super! vyměřim niti, dám jednu vrstu za 20 min setru a druhou. Mě to vydrží max týden ale aspoň nemám hole místa a nemusím platit tolik za kosmeticku
    Ivet
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Super, vydrží tak 3 týdny a velmi snadná aplikace.
    Adéla
    27. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Musím tedy říct, že aplikace je velice snadná. Hned po umytí vypadalo obočí krásně, barvu jsem měla pouze 5min a výsledek super. ALE druhý den mi obočí zčervenalo a barva nebyla téměř vidět. Mamince barva hned druhý den slezla, barvu přitom měla na obočí 30min.
    Kat.
    15. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Very good
    Viktoriia R.
    19. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Barva vydrží cca 2-3 týdny, záleží na odstínu. Jednoduchá aplikace a výsledek stojí za to. Mužů jen doporučit. Z jednoho balení vyšlo několik dávek.
    Nela K.
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Super! Velmi výhodná cena za perfektní set, jednoduchá aplikace a skvělý výsledek.
    Zuzana
    14. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. naprosto super - jenom smichate v kapce vody prasek a nanesete na oboci- muzete udelat kolikrat chcete a da se vyborne regulovat barva, takze kdyz naneste, chvilku pockate, smyjete, a pote takto barvu doladite kolikrat chcete, mate oboci naprosto prefektni : doporucuju
    mika
    26. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Skvělý produkt, krásně a intenzivně obarví obočí, za ty peníze paráda, koupím znovu!
    Lucie
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Za takovouto lidovou cenu dostanete skutečně hodně. Velká spokojenost. Jendoduchý proces barvení a vydrží to minimálně dva týdny.
    Martina J.
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Taky jsem s barvou spoko. Snadno se namíchá, opravdu mi obočí nabarvila. Uvidím, jak dlouho vydrží. Jediné, co mi chybí, je nazrzlý odstín - hnědá je poctivá neutrální hnědá, mně by se hodila spíš trošku do červena.
    Simona
    4. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Jakože mě na obočí nic nedrží, tak tohle je naprostá BOMBA!!!aplikace velmi jednoduchá, když přetáhnete jde krásně smýt z kůže za mě TOP!!!!
    Martina C.
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Dlouhou dobu jsem pořizovala barvu od Maybelline - tu slupovací, která není zrovna nejlevnější. Aplikace tohoto produktu mi nepřipadá nějak složitá. Výsledek v porovnání vydrží opravdu déle. Moc doporučuji.
    Barbora
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Jsem překvapená, za tuto cenu jsem neočekávala téměř nic, ale dostala jsem hodně. V balení je sklněná doza, takže zbylá barva se dá perfektně uschovat. V balení jsou odměrky i aplikátorky, no a barva drží jako přibitá (a to mi jen tak něco nedrží).
    Kristýna
    25. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?