Přejít na hlavní obsah
Darphin L'Institut Youth Resurfacing Peel chemický peeling pro rozjasnění a vyhlazení pleti

Recenze Darphin L'Institut Youth Resurfacing Peel

chemický peeling pro rozjasnění a vyhlazení pleti

Získejte opět jasnou a hladkou pleť. Chemický peeling Darphin Specific Care aktivuje přirozenou obnovu kůže a zajistí její hloubkovou očistu od usazenin i odumřelých kožních buněk. Takto vyčištěná pleť bude navíc dokonale připravená na následné pečující přípravky. Výsledkem používání je viditelně jasnější, hladší a vyživenější pleť.

Koupit

Získejte opět jasnou a hladkou pleť. Chemický peeling Darphin Specific Care aktivuje přirozenou obnovu kůže a zajistí její hloubkovou očistu od usazenin i odumřelých kožních buněk. Takto vyčištěná pleť bude navíc dokonale připravená na následné pečující přípravky. Výsledkem používání je viditelně jasnější, hladší a vyživenější pleť.

Koupit

Darphin L'Institut Youth Resurfacing Peel recenze12

5.0
12
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. DOporučeno mou kosmetičkou - a zároveň i odskoušeno. Je to šikovná věcička, pokud jí používáte tak jak máte, pleť se znatelně zlepší.
    Tereza
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. tohle je dokonalost. Musíte být opravdu opatrní při používání aple moje pleť nevypadala nikdy lip. Testuju tento peeling už cca dvě měsíce a jsem fakt nadmíru spokojená. Doporučuji všem!
    Michaela H.
    15. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Krásně čistí pleť, což je viditelné hned po použití. Nevhodný na poškozenou kůži, potom velmi pálí, ale jinak úžasný.
    Monika
    8. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Používám podle instrukcí a jsem s ním moc spokojená. Pleť výrazně vyčistí a je hladká a zářivá.
    Zuzka
    6. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Miluju tento chemický peeling! Úžasný pomocník na týdenní bázi. Pleť dokonale vyčistí, je po něm jemná a září. Jde cítit i vidět čistota pleti, hned po aplikaci.
    Petra
    3. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Je to peeling, opatrně! Nepoužívejte to každý večer ale opravdu podle instrukcí . Já ho používám 1x týdně max. Většinou tak jendou za 14 dnů. Každopdádně funguje naprosto skvěle a navíc v kombiaci s vhodnou kosmetikou kompletně přemění vzhled pleti
    Barbora H.
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Cena sa môže niekomu zdať vyšia, ale vydrží fakt dlho. Stačí aplikovať, malé množstvo raz do týždňa. Hneď ráno po použitý je pleť hladšia a rozžiarenejšia.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvelý produkt na problematickú pleť, už po pár použitiach sú póry menej viditeľné a pleť je rozjasnená.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Používam zatiaľ krátko, ale už hneď po prvom použtí som videla viditeľné prejasnenie pleti.
    Kopie recenze od Júlia z notino.sk
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Krásně pleť vyčistí a je po jeho použití jemná. Po aplikaci používám hydratační krém.
    Valerie
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Doporučuji pro problematickou pleť.
    Anna I.
    27. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Super!
    Elena
    18. března 2020
    Byla recenze užitečná?