Přejít na hlavní obsah
DANDY Hair Spray Extra Dry sprej na vlasy

Recenze DANDY Hair Spray Extra Dry

sprej na vlasy

O finální úpravu vlasů a prodloužení výdrže účesu se postará lak na vlasy DANDY Hair Spray Extra Dry. Na dlouhou dobu zpevní a zafixuje váš účes, ať už je jakkoli složitý, a zajistí tak maximální kontrolu nad vašimi vlasy. Budete se moci spolehnout na to, že každý pramen zůstane na svém místě a chráněný před působením vnějších vlivů, jako je vítr či vlhkost.

Koupit

O finální úpravu vlasů a prodloužení výdrže účesu se postará lak na vlasy DANDY Hair Spray Extra Dry. Na dlouhou dobu zpevní a zafixuje váš účes, ať už je jakkoli složitý, a zajistí tak maximální kontrolu nad vašimi vlasy. Budete se moci spolehnout na to, že každý pramen zůstane na svém místě a chráněný před působením vnějších vlivů, jako je vítr či vlhkost.

Koupit

DANDY Hair Spray Extra Dry recenze20

5.0
28
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krásně voní a nelepí vlasy
    Iva
    31. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Priatel si tento lak velmi pochvaluje. Vlasy nezlepuje.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    30. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Lak jsem kupovala příteli, velice si ho pochvaluje. Na fixaci krátkých hustých vlasů je ideální.
    Hanka
    30. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. najlepší lak na vlasy ever :-)
    Kopie recenze od Jura. K. z notino.sk
    7. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Tento lak neslepuje vlasy a dlouho na vlasech vydrží. Začala si ho půjčovat i přítelkyně, která si ho taky chválí.
    Karel
    4. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Nejlepší lak na vlasy ever 5*
    Milan H.
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Konečně lak, který vlasy neslepuje a má dlouhou výdrž. Příjemná vůně.
    Tomáš
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Původně jsem si ho pořídil pro sebe, ale chválil sem si ho až tak moc, až mi ho manželka ukradla :D Doporučuji, perfektní fixace, nelepí a má dlouhotrvající efekt.
    Kuba
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Super lak, vlasy dobre zafixuje.
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Lak je super, s vlasy udrží celý den. Je ho ale potřeba jen trochu, ze začátku mi vlasy hrozně slepoval, pak jsem zjistil, že ho používám moc, tak jak jsem byl zvyklý u méně kvalitních značek. Takže doporučuji
    Hynek
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Dala som na odporúčanie od kamarátky a vyskúšala tento lak a musím povedať, že som naozaj príjemne prekvapená. Je oveľa lepší ako dámske laky na vlasy!
    Kopie recenze od Betka z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Pořídila jsem ho původně pro přítele, ale používáme ho oba. Vlasy opravdu hezky fixuje bez zatěžování a slepování
    Hanka
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Kúpila som priateľovi, ale nakoniec som ho používala viac ja a musím uznať, že lepší lak na vlasy som nemala. Nelepí, perfektne drží :)
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Lak je super, používáme ho s přítelem oba. Dobře zafixuje účes a moc neslepuje.
    Linda
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. výborný lak, účes drží naozaj dlho
    Kopie recenze od Martin z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Kvalitní lak, účes drží fakt dlouho
    Michal
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. vlasy udrzi tvar docela dlouho. vydrzi i lehci aktivitu
    Petr
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Výborný lak, nezlepuje mi vlasy a tvorí pekný účes
    Kopie recenze od Mário z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Koupeno příteli, ale používáme ho oba.. nádherně voní a neslepuje vlasy. :)
    Pavlína
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Pre mužov je to veľmi dobrý produkt. Pekne voní a fixácia je tiež fajn. No vyskúšala som to aj ja s tým, že som potrebovala aby mi účes vydržal pri športe a zas taký efekt to nemalo. Každopádne pre mužov ideál.
    Terka
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?