Přejít na hlavní obsah
DANDY Beard Wax vosk na vousy

Recenze DANDY Beard Wax

vosk na vousy

Dopřejte si tu nejlepší péči! Přípravek DANDY Beard Wax zajistí, že vaše tvář bude vždy perfektně upravená.

241s kódem 15men
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Dopřejte si tu nejlepší péči! Přípravek DANDY Beard Wax zajistí, že vaše tvář bude vždy perfektně upravená.

Koupit

DANDY Beard Wax recenze20

4.9
20
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Moc hezky voní a dobře tuží. Používám ho na svůj předlouhý knír a mám celkem jistotu, že mi nebudou při jídle vousy sklouzávat do úst. Za mě super poměr cena/výkon.
    Tomáš
    4. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Nanáší se jednoduše a vydrží celý den. Navíc příjemně voní.
    Petr
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Nejlepší vosk, co jsem kdy použil, navíc ta vůně je skvělá. doporučuji
    Honza
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Snadná aplikácia, priajamná vona. Odporucam!
    Kopie recenze od Janko z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. vosk mám prvýkrát a veľmi mi vyhovuje. Fúzy neostávajú zlepené ale pekne voňavé a vytvarované. Super!
    Kopie recenze od Roman z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. často potřebuji působit upraveně a svojí bradu si nechci uplně stříhat, proto vosk je pro mě skvělá volba. Značku Dandy mám poprvé a jsem spokojen
    Dan
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Vousy se s tímto voskem dají perfektně vytvarovat a vydrží po celý den. K tomu příjemná vůně, jsem spokojen.
    Honza
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Vosk se snadno nanáší, vousy po něm drží na svém místě celý den. Navíc příjemně voní.
    Lukáš
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. vosk je super, ideálny pomer tuhosti vosku, pracuje sa mi s ním najlepšie zo všetkých konkurenčných čo som skúšal.
    Kopie recenze od Rado z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. nejlepší vosk ze všech které jsem doteď vyzkoušel. Krásně vlasy zafixuje, vyhydratuje a skvěle drží. :)
    David
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Suprově voní. Příjemná aplikace.
    Pavel
    27. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Bought this and other products as a gift for my boyfriend! He has a long beard and moustache, this wax keeps everything in place for hours
    Stella
    26. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. lehce se aplikuje, skvěle drží vousy a má příjemnou vůni s výsledkem jsem spokojený
    Jiří
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Super konzistence, jsem spokojený. Nanáší se jednoduše a vydrží celý den, co jsem v práci.
    Martin
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Pro kudrnaté vousy trochu slabší, ale i tak spokojenost.
    Honza
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Stačí nanést opravdu malé množství. Perfektně uhlazuje vousy a s tvarem se dá vyhrát. Vydrží zafixované celý den.
    David
    22. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. I am Italian, just like Dandy. I love their products, I recommend them. My beard is thick and curly and this wax keeps it in shape for a long time
    Angelo
    22. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Celkově spokojenost, jako klasicky vosk je tužší, aplikuje se poměrně jednoduše. Příjemná lehce kořenitá vůně. Vousy drží tvar prakticky celý den (když si s nima nehraju :-) )
    Michal J.
    21. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Spokojenost.
    Adam
    19. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. dobrá tvarovateľnosť
    Kopie recenze od BJ z notino.sk
    21. února 2018
    Byla recenze užitečná?