Přejít na hlavní obsah
DANDY Beard & Hair Shampoo šampon na vlasy a vousy

Recenze DANDY Beard & Hair Shampoo

šampon na vlasy a vousy

Stejně jako vlasy potřebují i vaše vousy pravidelnou péči. Přípravek na mytí DANDY Beard & Hair Shampoo je šetrně ale důkladně zbaví veškerých nečistot.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Stejně jako vlasy potřebují i vaše vousy pravidelnou péči. Přípravek na mytí DANDY Beard & Hair Shampoo je šetrně ale důkladně zbaví veškerých nečistot.

Koupit

DANDY Beard & Hair Shampoo recenze20

4.8
27
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepší šampon co jsem kdy použil. Pokuď máte husté vlasy,a vadí vám to,tenhle šampon je pro vás. Mám teď vlasy dlouhé cca 4/5cm,a když si umyji vlasy běžně dostupnými šampony,tak 90% z nich vám zvětší objem. Potom jsou vlasy jak jeden celek (helma) a občas zacuchané. S tímhle šamponem krásné vlasy prořídlnou a nikdy nebudou spojené.Pokuď jste jako já, že jdete ke kadeřnici/barberovi jednou za dva měsíce a né každých 14 dní,s tímhle šamponem si myslím že budete nadmíru spojeni. Doporučuji mužům s hustými vlasy,nebo těm kdo nechtějí od šamponu objem.
    Michal P.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Elegantní a příjemná vůně, měkké a vyživené vousy a vlasy.
    J.J.
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Přítel používá šampon pouze na vlasy a chválí si ho. Vlasy má provoněné a hezky lesklé. Dobře čistí.
    Monika
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Veľmi dobrý šampón, spokojnosť
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Příjemný šampon použitelný na vlasy i na vousy, já ho používám pouze na vousy a po použití jsou krásně umyté a hebké. Jednoduše se aplikuje i vymývá a příjemně voní.
    Martin L.
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Používám jenom na vlasy a spokojenost
    Marek
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Skvelý produkt značky DANDY. Príjemná vôňa šampónu a nepenia toľko ako väčšina produktov od iných značiek. Skvele umýva fúzy a zároveň hydratuje. Spokojnosť
    Kopie recenze od Michael z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Značku Dandy jsem nikdy neznal a vyzkoušel tento produkt na slepo. Jsme mile překvapen kvalitou a zároveň hezkým designem značky. Určitě vyzkouším další produkty od této značky.
    Petr
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Príjemná vôňa ako u väčšiny kozmetiky Dandy, dobrá kvalita zloženia, výsledky používania super. Vlasy aj fúzy mám po použití lesklejšie, všimlo si to aj okolie
    Kopie recenze od Ján L. z notino.sk
    27. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Produkt jsem před nějakým časem dostal jako dárek a za to jsem rád, pořizuju ho znova. Nejdůležitěšjí pro mě je, že šampon nevysušuje, dobře čistí a vlasy mám po něm jemnější a lesklejší. 4,5/5
    Honza N.
    27. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Moc příjemný šampon, příjemná vůně.
    Kamil
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Dobře myje, příjemně voní a nevysušuje. Škoda jen víčka, které ne vždy jde snadno otevřít. Proto by se hodil aplikátor. Jinak šampon naprosto splňuje svůj účel.
    Karl
    21. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Fajn šampón, ktorý fúzy pekne umyje a oveľa lepšie sa potom s nimi pracuje. Uvítal by som ešte dávkovač ako je u konkurencie, je to potom oveľa pohodlnejšie.
    Kopie recenze od Dávid z notino.sk
    17. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Za mě super šampon, který skvěle voní. Trochu méně pění, takže je potřeba ho použít více, ale plní účel a vousy pěkně umyje. Za mě jsem spokojen.
    David
    17. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Šampon má neznatelnou vůni, což mi vyhovuje. Dobře myje, akorát moc nepění.
    David
    15. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Super, mohu jen doporučit. Kvalita a velmi příjemná vůně.
    David
    11. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Šampon má hezkou vůni, příliš nepění, ale trochu mi chybí dávkovač, snadno lze aplikovat víc šamponu než je potřeba.
    Filip
    11. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Šampon na vlasy i na vousy, takové 2v1, je pro nás chlapy ideální. Pravděpodobně si pořídím další balení.
    Kamil
    10. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Šampón má príjemnú vôňu, pení menej než ostatné šampóny,ktoré som používal. Trochu chýba dávkovač, je príliš jednoduché "vytlačit" viac šampónu než je potrebné. 4/5
    Kopie recenze od Filip z notino.sk
    7. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Dobře meje, dobře voní. Co od šamponu víc chtít. Jo vousy jsou po něm jemnější.
    Rob
    7. února 2022
    Byla recenze užitečná?