Přejít na hlavní obsah
Cosrx Advanced Snail 96 Mucin pleťová esence se šnečím extraktem

Recenze Cosrx Advanced Snail 96 Mucin

pleťová esence se šnečím extraktem

Šnečí sekret má na pleť doslova blahodárný vliv. Proto jej pleťová esence se šnečím extraktem Cosrx Advanced Snail 96 Mucin obsahuje rovnou 96 %. Díky tomu dodává pleti dlouhodobou hydrataci, chrání ji před ztrátou vlhkosti a zlepšuje její pružnost. Výsledkem je dokonale rozzářená, vyživená a sametově hebká pleť.

679s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Šnečí sekret má na pleť doslova blahodárný vliv. Proto jej pleťová esence se šnečím extraktem Cosrx Advanced Snail 96 Mucin obsahuje rovnou 96 %. Díky tomu dodává pleti dlouhodobou hydrataci, chrání ji před ztrátou vlhkosti a zlepšuje její pružnost. Výsledkem je dokonale rozzářená, vyživená a sametově hebká pleť.

Koupit

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin recenze20

4.5
65
10
2
5
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. neurazi nenadchne, ale stale je jeden z tech lepsich a splnuje vse, co nabizi. doporucuji pro suchou plet
    Ema B.
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Do rána som sa totálne vyhádzala + sérum viac vysušuje ako hydratuje a aj po prečítaní recenzií kde sa odporúčalo ho nanášať na navlhčenú pleť mi spôsobilo viac škody ako pomoci. Plus je to na tejto stránke zbytočne predražené, všade ho majú za menej.
    Kopie recenze od Nikol z notino.sk
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  3. Proč je na Notino téměř dvakrát dražší než jinde???
    Petra
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  4. Naprostá dokonalost !! je opravdu důležité ho správně aplikovat, vždycky na vlhkou pokožku !! Po jednom týdnu mi zmizely pupínky a plet je krasne glowy a hydratovana. Používám společně s Dokdo tonerem od 1025. Best Combo 🔝🔝
    Salma
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Mám citlivou pokožku — po aplikaci celý obličej byl rudý:/
    Olga K.
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Jak čtu ty negativní komentáře, tak mě napadá, že je opravdu důležité používat produkt správně (tím neříkám, že to uživatele pode mnou dělají špatně, ale myslím to obecně). Esencí je třeba nanášet na vlhkou pleť a nejlépe společně s kyselinou hyaluronovou. Ovšem klíčová je opravdu ta navlhčena pleť. Pokud to budete aplikovat na pleť suchou, může vás esence naopak hodně vysušovat. Ale samozřejmě i tak nemusí sednout každému. Každopádně mně pomohla jak se suchou pletí, tak s akné :) p.s. ještě jsem četla, že pokud má někdo "fungal acne", tak na to se tato esence nedoporučuje
    Ilona F.
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Balenie mi pri každodennom používaní vydržalo pomerne dlho. Celkom príjemný produkt.
    Kopie recenze od Eva Š. z notino.sk
    20. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Mě osobně výrobek nesedl. Sérum je na pleti příjemné, nijak mi nevadilo, jen mi po měsíci používání přijde zkrátka k ničemu. Jeho primární fuknce má být hydratační a tu za mě nesplňuje. Každá pleť je jiná, proto nechci říkat, že je produkt špatný - mám sušší pleť a pro jiný typ bude třeba fungovat. Každopádně na mě produkt působí jako určený pro 17 leté slečny s bezproblémovou pletí, za tu cenu URČITĚ najdete lepší věci.
    Lucie
    7. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvelá hydratácia bez upchávania pórov. Cena je ale umelo prestrelená o 10€ (momentalne 35€), ako aj na množstve iných produktov na tejto stránke.
    Kopie recenze od Sofi z notino.sk
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  10. Mě osobně nepomohl nijak. Dle recenzi jsem očekávala zazrak:), ale ten se nekonal. Nevím proč, ale začalo se mi dělat akné a čím více sera, tím více akné. A to nemám na nic alergii. Já nevím, kdo píše ty recenze. Kamarádka dopadla stejně. To už není náhoda!? Já bych už nekoupila.
    Barbora
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Skvelý produkt, potvrdzujem všetko písané ostatnými dámami v recenziách. Chcela by som ale upozorniť ľudí s alergiou na roztoče, že môžu skrížene reagovať a pokožka býva chvíľku po aplikácií podráždená :(
    Barbora L.
    22. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Miluju. Už po prvním použití během večerní rutiny jsem druhý den ráno viděla rozdíl. Používám už dva týdny, pleť má krásný glow, je hydratovaná a dokonce i vrásky jsou méně viditelné. Dostala jsem už i několik poklon na mou pleť, takže se mi to jenom nezdá. Zázrak v lahvičce
    Martina
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Fantastické sérum:) najprv som si ho kúpila ako testovačku a teraz objednávam 3. Balenie. Pleť je krásne hydratovaná a specialne ked si spravím kuru aha bha, potom esenciu a krem na zaver. Ja davan 10 z 10.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    22. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Super sérum, již po pár dnech byl vidět v pleti rozdíl. Rozhodně lepší než nejmenované korejské sérum. Určitě koupím znovu
    Aneta K.
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Skvělý i pro citilovou pleť, velmi jemný a detailní. Není parfémovaný, žádná nepříjemná vůně. Skvěle obnovuje kožní bariéru, která je často velmi namáhána a zanedbávána. Pro zdravý vzhled pleti ideální.
    Anonym12346
    5. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Fajn vec. I kdyz jsem mela totalne znicenou plet po experimentech s AHA peelingy, tahle vec byla jedna z mala, co byla na citlive pleti prijemna a nepalila.
    Terez
    4. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Tahle esence mi změnila pleť k lepšímu. Je lehce slizká, ale aspoň cítím, že na té pleti něco je. Zhydratuje a připraví pleť na sérum Bez parfemace. Super balení s pumpičkou
    Adéla B.
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Tohle je parádní produkt. Ač se zdá lepivý, tak po nanesení tento pocit zmizí, pleť je hydratovaná, používám jej ráno i večer.
    Karolína F.
    23. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Lehké sérum, dobrá vstřebatelnost, nelepí. Pleť je po použití jemná a hladká. Mám pocit i lehkého zesvětlení pigmentových skvrn a sjednocení pleti.
    Lenka P.
    30. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Výborná esence. Dobře se nanáší, krásně hydratuje, ale nelepí! S vrstvením dalších produktů taky není problém. Nevýhodou je akorát velmi vysoká cena na to, že je to jen 100ml. Ale myslím že vydrží docela dlouho, používám 2x denně a stačí trošička.
    Denisa M.
    22. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?