Přejít na hlavní obsah
Color WOW Dream Coat Supernatural Spray sprej pro narovnání vlasů

Recenze Color WOW Dream Coat Supernatural Spray

sprej pro narovnání vlasů

Řekněte sbohem neposedným poletujícím vlasům. Sprej pro narovnání vlasů Color WOW Dream Coat Supernatural Spray vytvoří okolo každého vlasového vlákna neviditelný voděodolný plášť, který dlouhodobě ochrání vlasy před působením vlhkosti a zamezí tak jejich nežádoucímu kroucení a krepatění.

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Řekněte sbohem neposedným poletujícím vlasům. Sprej pro narovnání vlasů Color WOW Dream Coat Supernatural Spray vytvoří okolo každého vlasového vlákna neviditelný voděodolný plášť, který dlouhodobě ochrání vlasy před působením vlhkosti a zamezí tak jejich nežádoucímu kroucení a krepatění.

Koupit

Color WOW Dream Coat Supernatural Spray recenze20

3.9
33
4
2
1
11
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Je to výborný produkt, naozaj poskytuje to čo sľubuje akurát že na dosiahnutie efektu je potrebné nastriekať produkt na naozaj každý kúsok vlasu a tým pádom sa veľmi rýchlo míňa čo je veľká nevýhoda.
    Kopie recenze od Diana z notino.sk
    3. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Nič moc vlasy mám po vyfukaní fenom bez objemu (zplihlé) a na druhý deň už mastné…znova nekúpim
    Kopie recenze od Nil z notino.sk
    21. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nevidím žádný efekt. Produkt funguje na bázi tepla, proto jsem zkoušela kulmofén, kartáče a fén a nic :) Na produkt jsem měla veliké očekávání, to bohužel nesplnil.
    Daniela B.
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. s produktem jako takovým jsem poměrně spokojená, mám rovné jemné vlasy. Ale produkt mi přišel odřený a na všech rozích sloupaná stříbrná barva:(
    Barbora B.
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Das kenne ich von TikTok und ich muss sagen, das ist ein Wunder. Nichts hat meine Haare jemals perfekter gemacht
    Emilia
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Mám veľmi suché melírované vlasy. Tento produkt som si v minulosti objednala v malom 50ml obale z inej stránky a bola som nadšená. Chcela som väčšie balenie a mali ho tu za výbornú cenu, tak som si objednala, ale efekt krásnych jemných uhladených vlasov sa nekonal....Nerozumiem... Roky objednávam veci z notina, od pleťovej kozmetiky cez dekoratívku, parfémy, veci na vlasy, telo a nikdy som nemala pocit, že by sa kvalitovo líšili od parfumérie, alebo iných obchodov. Teraz som ale naozaj veľmi sklamaná, neviem či to bol starý kus, vadný kus alebo!? Nerozumiem tomu, ALE určite to nie je TO, čo som mala pred tým. Je mi to veľmi ľúto a som pohoršená.
    Kopie recenze od Veronika B. z notino.sk
    2. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  7. Naprosto sklamani ! Mně přijde že v lahvě običejne voda , žádný účinek !
    Kristina O.
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Ten lesk? Měla sem problém, že moje vlasy jsou matný, ale po prvním použití tohoto, a to sem jen párkrát stříkla, nemočila jsem to tolik. Lesk jako blesk! Super
    Anna Z.
    7. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Přípravek mě neoslnil. Nemá žádnou vůni, na oko se to tváří jako obyčejná voda. Nevidím žádné výsledky. Za hodnotu tohoto přípravku bych si dokázala koupit 3x tolik věcí s efektivnějším výsledkem. Již nikdy nepořídím a nedoporučuji.
    Pavlína V.
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Vlasy sú vyrovnané aj na druhý deň.
    Kopie recenze od Eva S. z notino.sk
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Naprostá bomba! Mám jemné vlnité vlasy a po každé úpravě mi vydrží chvíli a poté začnou krepatět a vlnit se. Po tomhle přípravku je mam hladké a foukaná mi vydrží i několik dní. Jsem naprosto nadšená, každý se mě teď ptá na vlasy, jestli jsem byla u kadeřníka, jestli je mam nově obarvené nebo co s nimi mám. Moc doporučuji!
    Eliška
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Na kudrnaté krepatící se vlasy moc nefunguje. Prameny se začnou vlnit a krepatí, hlavně podél obličeje a krku.
    Dani
    22. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Čistá zriedená p*covina ! Tak ako kopec produktov na tejto stránke . Vyhodené peniaze za vodu ! Žiaden výsledok, rovnako ako keď si ich vyfenujem aj bez tejto zriedenej sračky
    Kopie recenze od Juliána z notino.sk
    23. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  14. Urcite odporucam vlasy su krasne hladke akurat ho treba dat velaaaaaa
    Kopie recenze od Moel z notino.sk
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Nevím co na produkt říct , nevidím žádný účinek. Jako bych si stříkala vodu do vlasů, nemá to vůbec žádnou vůní. Tak buď mě Notino poslalo vodu nebo nevím...
    Jana K.
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Super krasne zaceli vlasy, len pozor, stačí naozaj malo.
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    5. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Úžasný výrobok nerozumiem negatívnej recenzií, hneď po prvom vyskúšaní mám uzasne vlasy hebke jemne lesklé ako od kaderníka, mám stiahnutí farbu z modeociernej na hnedú a ešte balayage takze moje vlasy sú dosť poškodené vysušené po aplikácii tejto uzasne vecicky mám vlasy ako z katalógu !! Som šťastná za tento prípravok určite stojí za tie peniaze, myslím že vydrží dlho lebo stačí naozaj malo nastriekať pred fúkaním ( fukam po prameňoch ) a výsledok top
    Kopie recenze od Klau D. z notino.sk
    31. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  18. Opravdu vyhozené peníze! Vlasy jsou matné a vysušené, vůbec nejsou lesklé. Po vyfoukání a vyžehlení byly vlasy na omak lepkavé a celková textura vlasů byla horší než po obyčejném umytí
    Marie
    24. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Maximální spokojenost!!!Vlasy jsou po použití překrásně hladké,oslnivě lesklé a celkově působí zdravým dojmem.Nepochybně budu kupovat opakovaně,mohu jen doporučit.
    Marcela
    11. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Najlepšia vec akú som kedy mala a potrebujem toho celý kamión. Konečne mám vlasy uhladené a upravené bez potreby žehlenia. Mám polokučeravé vlasy. Najväčšou výhodou je trvácnosť aplikácie, vydrží viac umytí. Mám vyskúšané, že 3 umytia určite. Sprej sa nastrieka po prameňoch a vyfúka sa do hladka s kefou, ktorá vlas natiahne a narovná. Zmenil mi život.
    Kopie recenze od Ivana P. z notino.sk
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?