Přejít na hlavní obsah
Collistar Mascara Infinito voděodolná řasenka pro objem a natočení řas

Recenze Collistar Mascara Infinito

voděodolná řasenka pro objem a natočení řas

Krásných řas se nemusíte vzdávat ani u bazénu, na pláži či během deštivého počasí. Voděodolná řasenka pro objem a natočení řas Collistar Mascara Infinito spolehlivě odolává vodě i vlhkosti a nerozmazává se.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Krásných řas se nemusíte vzdávat ani u bazénu, na pláži či během deštivého počasí. Voděodolná řasenka pro objem a natočení řas Collistar Mascara Infinito spolehlivě odolává vodě i vlhkosti a nerozmazává se.

Koupit

Collistar Mascara Infinito recenze20

4.2
25
2
2
2
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Bohužel nemohu doporučit, řasenka opravdu není voděodolná, po sprše jsem si měla celou vydrolenou na tvářích, což se mi ještě s žádnou jinou řasenkou předtím nestalo. Po nalíčení řasy vypadají celkem hezky, ale kupovala jsem hlavně kvůli voděodolnosti, protože se mi běžné řasenky obtiskávají.
    Michaela F.
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. skvělá volba
    jiřina
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Bohužiaľ nesplnila moje očakávania. Pri vlhkosti začala zliezať z mihalníc po kúskoch. Všade som mala polepene kúsky ktoré sa z mihalníc uvoľnili . Zvyšok čo na očiach ostal som jednoducho odlicila vlhcenou utierkou . Použila som ju aj na bežný deň a po zopar hodinach som ju mala otlacenu na vieckach . Čiže za mňa ani k vode ani na bežné nosenie .
    Kopie recenze od Miška z notino.sk
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Kupuji opakovaně. Nelepí se, nerozmazává a pěkně natočí řasy.
    Monika J.
    26. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Super
    Anna
    16. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Za mě nejlepší voděodolná řasenka. Dlouho vydrží, krásně maluje a hlavně opravdu drží, nerozmazává se a je opravdu voděodolná :-) a odličuje se odličovacím přípravkem dobře. Kupuji opakovaně.
    Zdenka
    4. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Naozaj vodeodolna...vydržala 1,5hod rýchlej chôdze v strašnom lejaku a absolútne sa nerozmazala, sama som bola prekvapená
    Kopie recenze od Soniah z notino.sk
    22. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Nevyhovuje. Slepuje řasy, dlouho trvá než zaschne. Neprakticky dlouhý díl s kartáčkem, nepohodlné nanášení. U této značky jsem čekala více.
    Monika B.
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Túto mascaru používam už dlho a nechystám sa ju vymeniť za inú.
    Kopie recenze od Petra B. z notino.sk
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Najlepšia riasenka
    Kopie recenze od Bea z notino.sk
    20. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Túto špirálu používam už veľmi dlho, veľmi pekne vytočí a rozčeše riasy, som s ňou dlhodobo spokojná.
    Kopie recenze od Iveta T. z notino.sk
    31. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Velmi dobrá řasenka, dobře se nanáší a je opravdu voděodolná.
    Martina K.
    9. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Táto riasenka vôbec nedrží. Je pravda, že sa krásne nanáša a riasy niesú zlepené, ale zato zlezie pri väčšej vlhkosti z rias vcelku ako bola nanesená. Moja spokojnosť trvala veľmi krátku chvíľu, takže určite neodporúčam.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    29. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Výborná špirála, jedna z najlepších, a to som už vyskúšala pár značiek, môžem iba odporučiť!
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    5. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. I přesto, že jsem nebyla s předchozím nákupem této řasenky spokojená, neboť se mi dělaly žmolky, zkusila jsem koupit znovu a měním svou recenzi. Myslím, že ta první byl špatný výrobek, protože s touto není žádný problém. Je voděodolná, nedělá žmolky, řasy krásné zvedne a zahustí.
    Magdaléna
    23. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Má oblíbená, dobře se s ní líčí, neslepuje řasy.
    Romana
    1. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Špirála je v pohode,nelepi riasy.
    Kopie recenze od Jaroslava z notino.sk
    22. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. super. používám již dlouho a maximální spokojenost. Kvalita i cena.
    Jana Z.
    11. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. lepšiu mascaru nepoznám, je úžasná :)
    Kopie recenze od Elena z notino.sk
    10. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. štěteček mi vyhovuje, úplně do bazenu jsem nezkoušela, ale déšť a pláč zvládla.
    Jana
    26. února 2019
    Byla recenze užitečná?