Přejít na hlavní obsah
Collistar Mascara Infinito řasenka pro objem a natočení řas

Recenze Collistar Mascara Infinito

řasenka pro objem a natočení řas

Hustota, objem, natočení a lesk – vaše řasy ještě nikdy nebyly tak úžasně svůdné. Collistar Mascara Infinito představuje řasenku nové generace, která zaručuje maximální definici a dlouhotrvající výdrž pro absolutně perfektní oční make-up.

Koupit

Hustota, objem, natočení a lesk – vaše řasy ještě nikdy nebyly tak úžasně svůdné. Collistar Mascara Infinito představuje řasenku nové generace, která zaručuje maximální definici a dlouhotrvající výdrž pro absolutně perfektní oční make-up.

Koupit

Collistar Mascara Infinito recenze20

4.4
231
22
14
14
20
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Naprosto skvělá, je velice tmavě hnědá, takže řasy vypadají naprosto přirozeně. Černou již odteď nekupuji
    Sofie
    16. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Bezvadná, moja najobľúbenejšia modrá riasenka.
    Kopie recenze od Miu z notino.sk
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Som prekvapená, aká je úžasná táto mascara, odporúčam!!
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. krasne predlzi a vytoci mihalnice, nezlepuje riasy
    Kopie recenze od Miroslava P. z notino.sk
    24. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Moje No. 1 řasenka, pokud jde o poměr cena výkon (jestli si chcete udělat radost nebo zainvestovat, tak TOP je HR Lash Queen Feline Blacks). Používám dlouhodobě, řasy hezky zahustí a "Vyseparuje". Doporučuji!
    Anna S.
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Najlepšia špirála akú som kedy mala. Krásne oddelené riasy, neskutočná vydrž, žiadne drobenie, otlačanie ako nápr.pri lancome. Naozaj topka!
    Kopie recenze od nika z notino.sk
    30. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Konečně řasenka, která se nerozmazává
    Jitka S.
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Pro mě je naprosto úžasná- vyhovuje mi i varianta Waterproof
    Lucie
    27. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. naprosté zklamání, nic moc objem a hlavně: rozmazává se - udělala mi kruhy pod očima, i když jsem spodní řasy vůbec nemalovala!!!
    Alena H.
    15. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Riasenka mi prišla vyschnutá,takže veľke sklamanie. Inak kefka vypadá dobre.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Hezky rozčeše řasy, nedělá žmolky, dobre drží, neobtiskává se na kůži. Top řasenka
    Petra C.
    7. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Koukám všichni ji milují, ale za mne prostě NE. Řasenka od Maybelline udělá lepší řasy než toto. Divně málo obarvi, žádný objem ani nic. Za mne za tuto CENU - NE.
    Tereza J.
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Na tuto riasenku nedam dopustit :). Mihalnice nelepi, su pekne oddele a vyhovuje mi hnedy odtien.
    Kopie recenze od Silvia B. z notino.sk
    6. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Výborná špirála, používam už roky a som spokojná.
    Kopie recenze od Kamila S. z notino.sk
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Kupuji opakovaně, pro mě top, neslepuje řasy, super kartáček, vydrží, vypadá přirozeně
    Irena Z.
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. používám již několik let
    Alena Z.
    31. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Najobľúbenejšia riasenka, neotlaca sa a vydrží cely den.
    Kopie recenze od Agi z notino.sk
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Nerozmazává se, krásně vytvaruje a nazvedne řasy. Používám ji dlouhodobě.
    Klára
    11. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Ešte som nevidela túto maskaru v cene 30eur, takže klamstvá, že 50%akcia sú dosť trápne….
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Roky používam len túto, aj keď som skúsila rôzne značky, jediná ktorá nelepí nezaťažuje moje jemné riasy pekne oddelí a predĺži. Je top
    Kopie recenze od Gabika z notino.sk
    16. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?