Přejít na hlavní obsah
Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel gel proti celulitidě

Recenze Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel

gel proti celulitidě

Pokud vám boj s pomerančovou kůží připadá náročný a zdlouhavý, přivítejte ve své koupelně gel proti celulitidě Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel. Pomůže vám dosáhnout hladší a krásně pružné pokožky, o jakou usilujete.

767s kódem 20combi
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Pokud vám boj s pomerančovou kůží připadá náročný a zdlouhavý, přivítejte ve své koupelně gel proti celulitidě Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel. Pomůže vám dosáhnout hladší a krásně pružné pokožky, o jakou usilujete.

Koupit

Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel recenze20

5.0
21
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. hodně chladí, v léte ideální, je mi z toho až zima....pokožka je hladší, nohy nejsou oteklé, já mám celulitidu minimální, ale i přes používání tohoto gelu tam stále je, takže určitě ulevuje od těžkých nohou, ale od celulitidy ne
    Monika
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Je vynikajúci, používam ho dlhodobo.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    11. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Moje stalice, skvele na celulitidu
    Petra S.
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Táto úžasná vec nie je len na celulitídu. Nespočetnekrát ma zachránil aj pri rôznych bolestiach svalov a pod. ten chladivý účinok úžasne uvoľnuje. Teší ma, že je teraz v normálnej cene.
    Kopie recenze od Pat z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Balení produktu je velice výhodné, komfortní pumpa, po nanesení moc to páli, kupovala jsem to v březnu a aplikovala ráno, při otevřených oknech za mě se ten chládek nedá snést. Jinak myslím si že funguje
    Anastassiya
    7. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Pekne spevní a vyhladí pokožku, rýchlo sa vpíja, koža nei je lepkavá ani mastná. Na leto bude gél skvelý aj z dôvodu chladivého efektu. V zime je po jeho nanesení naozaj taká zima, že kým pominul ten efekt, sedela som zababušená v deke :)
    Kopie recenze od Ivana B. z notino.sk
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Používám teprve týden, takže nemůžu moc soudit ale co mě fakt dostalo tak je ten chladivý efekt - proto hnedka píšu 5* :)
    Eliška B.
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Mne nepomohol,gel VYRAZNE CHLADI. Mozno na nejaku slabu celulitidu by bol ucinny.
    Kopie recenze od Katarína P. z notino.sk
    4. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Opravdu hladivy effekt, tak ma to trochu znepokojilo na zacatku, ale pak to neni az tak neprijmne, pokozka je moc pekna a hydratovana
    Kristina
    5. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Perfektní prostředek na boj proti celulitidě. Můžu všem doporučit.
    Patricie :.
    5. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Tento gel již neodmyslitelně patří k mojí večerní rutině. Nanáším po koupeli a společně s ikonickým scrubem je to skvělá dvojka. Collistar produkty vždy skvěle voní a taky fungují.
    Lucie
    5. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Mým největším problémem je zavodňování. Tento gel s tímto problémem skvěle pracuje a již po pár týdnech cítím rozdíl. Společně s úbytkem celulitidy je to ideální kombinace.
    Karolína
    5. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Super produkt! Na rozdíl od jiných gelů, tak se po nanesení nelepí a ten chladivý efekt je fakt super. Doporučuji.
    Lenka
    3. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Nejlepší produkt, nenašla jsem ani u žádné jiné značky. Pěkne chládí a zároveň hydratuje, cítím se vždy svěže.
    Tereza
    30. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Wow, ten gel ma fakt brutalni chadivy efekt! Pokozka je na hyzdech vic vypnuta. Strije sice nikam uplne nemizi, ale stav pokozky jak je hutna - me raduje moc. Jsem ani necekala ze bude takovy skvely efekt.
    Katya
    21. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Velké doporučení, skvěle funguje
    Mirka
    15. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Příjemná, chladivá textura. S tímto gelem si dělám pravidelné masáže a můžu říct, že to pokožku opravdu trošku napíná. Samozřejmě je třeba i cvičit, hlídat si trochu, co jíte a hodně pít. Ale mám po něm určitě kůži o něco hladší. :)
    Anita
    14. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Spokojenost s výsledkem zatím nemůžu posoudit, používám krátce. Ale určitě mi moc vyhovuje konzistence, příjemně chladí a voní. Moc se těším na výsledek za pár týdnů, snad to bude stát za to
    Lenka
    9. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Výborný pomocník v boji s celulitidou. Chladí teda ohromně máte pocit jak kdyby jste si sedli do sněhu. Ale opravdu pomáhá moc doporučuju
    Veronika
    29. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělý produkt.
    Monika
    1. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?