Přejít na hlavní obsah
COLAB Extreme Volume suchý šampon pro zvětšení objemu vlasů s extra silnou fixací

Recenze COLAB Extreme Volume

suchý šampon pro zvětšení objemu vlasů s extra silnou fixací

Suchý šampon pro objemný účes a vlasy zbavené mastnoty bez použití vody

-15 %s kódem hair
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Suchý šampon pro objemný účes a vlasy zbavené mastnoty bez použití vody

Koupit

COLAB Extreme Volume recenze17

4.6
13
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Najlepsi suchy sampon, a to sm uz vyskusala aj velke znacky vlasovej kozmetiky
    Kopie recenze od Silvia R. z notino.sk
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělý suchý šampon pro všechny, které mají jemné, snadno se mastící vlasy. Dodá objem, odmastí, fixuje vlasy, maličko bělí, ale dá se snadno vyčesat. Je skvělý, účinky bych ho přirovnala k Batiste Heavenly volume.
    Gabriela B.
    30. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nejlepší suchý šampon, který jsem kdy vyzkoušela. Jestli máte jemné, rychle mastící se vlasy, tak doporučuji!
    T.
    6. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Hledala jsem nějaký lepší suchý šampon,tento jsem si vybrala podle recenzí. A jsem z výsledku opravdu nadšená, dobrá a rychlá aplikace a výsledek perfektní.
    Iveta
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Dobře vlasy odmastí a zároveň nejsou vlasy splihlé. Takový objem mi ani lak na vlasy neudělá. Takže za mě spokojenost.
    Dáša
    15. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Skúsila som prvýkrát a posledný krát, zanecháva lepkavý pocit tažkých vlasov, vôbec nie sú vzdušné
    Kopie recenze od Kristina M. z notino.sk
    23. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Vůbec nechápu, jak jsem bez tohohle zázraku mohla existovat. Mám extrémně jemné a zplihlé vlasy, které už pár hodin po umytí vypadaly jako zmoklá sláma. Tenhle šampon mi dodá objem, který vydrží celý den a vlasy nemusím umývat klidně i několik dní. Akorát pozor na dýchací cesty při aplikaci, je to prášek a není příjemné ho vdechnout.
    Anna F.
    9. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Silnější fixace, na kterou jsem si musela zvyknout a přizpůsobit aplikaci. Zachrání mě vždy když nestíhám a nedám na něj dopustit.
    Kamča
    28. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělý pomocník. Často se mi stává, že už druhý den po umytí mé vlasy vypadají, že už by potřebovaly znova umýt. Pak aplikuji tento suchá šampon a je klid. Minimálně další den vydrží.
    Alena
    14. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Mám zplihlé vlasy a hledala jsem suchý šampón, který by mi dodal objem. Doporučuji tento COLAB, dodá vlasům objem a vydrží dlouho.
    Tereza
    14. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Aplikace je velmi jednoduchá a fixace opravdu silná, tak dávejte pozor kolik toho nanášíte, stačí opravdu trošku. Dávám hvězdičku navíc za příjemnou vůni. :)
    Kristýna
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Extra fixácia. Je potreba toho pouzit naozaj veľmi málo. Inak skvely, vlasy oživí a nadvihne.
    Kopie recenze od Ela z notino.sk
    30. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Opravdu silná fixace, jak bylo psáno níže, používat jen trochu jinak vlasy nerozčešete. Každopádně ale svůj účel splňuje, vlasy oživí a nadzvedne. :)
    Mája
    30. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Děkuji za doplnění sortimentu suchých šamponů, ty mi u vás chyběly
    Iva
    29. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Na značku COLAB jsem narazila na Notinu a hned jsem jeden ze sucháčů musela vyzkoušet. Vybrala jsem volume, aby mi vlasy trošku "načechral". Fajn produkt a jako bonus krásně voní.
    Sylva
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Poprvé jsem narazila na suchý šampon s fixací, a protože mám jemné vlasy, šáhla jsem zrovna po něm. Jsem spokojená.
    Petra
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Tento sucháč nebude vyhovovat každému. Má dost silnou fixaci, což je u suchých šamponů neobvyklé. Je třeba ho nastříkat opravdu málo, takže se nehodí na opravdu mastné vlasy. Já ho používám po umytí vlasů druhý den, kdy je potřebuju osvěžit a nadzvednout. Na odstranění mastných vlasů bych volila jiný COLAB šampon.
    Hanka
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?