Přejít na hlavní obsah
COCOSOLIS MANGO pečující a opalovací olej bez ochranného faktoru

Recenze COCOSOLIS MANGO

pečující a opalovací olej bez ochranného faktoru
616s kódem 20combi
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit
Koupit

COCOSOLIS MANGO recenze8

5.0
8
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. miluju tělové oleje a tento je fakt nejlepší! ta vůně a konzistence, pokožka je po něm krásně hebká
    Petra
    7. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Kozmetika COCOSOLIS je pre mňa úplnou novinkou. Na prvý pohľad ma zaujal dizajn obalu a hľadala som telový olej, takže som ho musela vyskúšať. A musím ho odporučiť ostatným. Olej vonia po mangu a moja pokožka je po jeho použití krásne jemná.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    3. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Poprvé, co jsem vyzkoušela jiný tělový olej, než na který jsem léta zvyklá a musím říct, že naprostá bomba. Ta vůně je top, pokožka je krásně jemná. Kosmetiku Cocosolis za sebe doporučuji.
    Jana
    3. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Jsem moc spokojená. Různé oleje vyhledávám v rámci sluneční péče čím dál častěji. Většinou tedy klasicky s SPF, teď jsem zkusila prvně i tento jenom podporující opálení. Značku Cocosolis jsem neznala, ale zaujala mě právě vůně manga, který zbožňuju. A určitě nelituju. Olej voní nádherně, na pokožce je fakt příjemný a zároveň se člověk opálí opravdu tak nějak celkově pěkněji, rovnoměrněji a zároveň bez vysušení pokožky. Určitě můžu doporučit.
    Bára
    19. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Mám rada kvalitnú kozmetiku a presne to značka COCOSOLIS spĺňa. Používam pre lepsie opálenie v priebehu leta. Má skvelú vôňu.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    29. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Zbožňuji tělové oleje a tento je tedy opravdu TOP. Úžasná smyslná vůně manga, lehká textura, která není příliš mastná ani nelepí, ale zároveň krásně hydratuje a vyživuje pokožku i pleť. COCOSOLIS se stal mým must have především v letních měsících, ale užívám i na podzim pro déletrvající opálený vzhled pokožky. :-)
    Janča
    29. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Olej s mojím najobľúbenejším mangom? Ten som musela mať! Čo vám budem rozprávať, na leto je toto môj must have. Natieram sa s ním vždy večer po kúpeli a moja pokožka to jednoducho miluje. Je po aplikácii vyživená a hydratovaná.
    Kopie recenze od Agáta z notino.sk
    28. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Milovníci manga pozor, to je něco pro vás! Tenhle olej už nedám z ruky. Voní prostě nádherně a pokožku celého těla skvěle vyživí. Super taky je, že vydrží opravdu dlouho.
    Zuzana C.
    28. července 2021
    Byla recenze užitečná?