Přejít na hlavní obsah
Clinique Stay-Matte Sheer Pressed Powder matující pudr pro mastnou pleť

Recenze Clinique Stay-Matte Sheer Pressed Powder

matující pudr pro mastnou pleť

Pokud máte lesknoucí se pleť, neměl by vám v kabelce chybět matující pudr Clinique Stay-Matte Sheer Pressed Powder. Zabraňuje lesku, dokonale zmatňuje pleť a udržuje ji krásně svěží. A to i po několika hodinách od aplikace. Navíc perfektně fixuje make-up a sjednocuje tón pleti.

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Pokud máte lesknoucí se pleť, neměl by vám v kabelce chybět matující pudr Clinique Stay-Matte Sheer Pressed Powder. Zabraňuje lesku, dokonale zmatňuje pleť a udržuje ji krásně svěží. A to i po několika hodinách od aplikace. Navíc perfektně fixuje make-up a sjednocuje tón pleti.

Koupit

Clinique Stay-Matte Sheer Pressed Powder recenze20

4.5
24
5
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Perfektní. Mám smíšenou pleť. Je jemný a přitom vypadá přirozeně. Kupuji opakovaně.
    ANDREA
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. objednala jsem na základě pozitivních recenzí..aspoň kdyby se tady někdo zmínil, že stát natural odstín je úplně mimo , spíš pro upíry ...velmi mapuje na mastné pleti ! obrovské zklamání
    Andrea
    8. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Pracovala jsem v parfumerii a vím že na fotce tento zelený obal měl clinique na pudrech dříve je to starší fotka zelený obal končil u clinique mají nove stříbrné kulaté obaly ale nebojte složení pudru zůstalo stejné. Mám vyzkoušené.
    Lucie R.
    3. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Produkt má úplně jiné balení a barvu než je na fotografii
    Markéta M.
    3. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Tento pudr si kupuji opakovaně. Bohužel k mnou požadovanému odstínu přišlo jiné balení - stříbrná pudřenka s pěnovým aplikátorem. Zelená pudřenka obsahovala štětec.
    Denisa D.
    3. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Nejlepší pudr co jsem kdy používala. Po nanesení vypadá pleť přirozeně. Dlouhá výdrž.
    Nikola
    10. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. je vhodny na moju citlivu plet, je lehky a jemny
    Jana
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. som unesena ako krasne zmatni plet a je to super finish
    Berta
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. vubec se nelesknu, staci si ho dat jednou a vydrzi dlouho, doporucuji
    Anet
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. sjednoteni pleti je pri tomhle pudru fakt videt, byla jsem moc mile prekvapena
    Market
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. pudr jsem vyskousela na doporuceni a jsme naprosto spokojna, pro mastnou plet uplne idealni
    Miriam
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. S produktem jsem velice spokojena. Mám mastnou pleť a pudr jí krásně vyhladí. Doporučuji.
    Darinka
    21. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Nejlepší pudr, vydrží celý den, přírodní odstín. Super!
    Vlasta
    9. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Veľmi dobrý na citlivú pleť, vydrží pár hodín...
    Kopie recenze od Bea z notino.sk
    27. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento puder pouzivam viac ako 2 roky, nakolko mam problematicku a mastnu plet a pred 2 rokmi, ked som potrebovala nejaky produkt na mastnu plet nasla som na neho vcelku pozitivne recenzie. Cele dva roky som vsak mala pocit, ze mi stale nieco chyba a to bola krycia schopnost. Puder je vcelku transparentny, takze naozaj len zmatnuje ale neprekryva nedokonalosti. Mozno pleti, ktora nie je problematicka, ale iba mastna sadne :) aspon za mna ale puder ani tak dobre nezmatnuje. Po naneseni vyzera dobre, avsak kazdy den okolo obeda, niekde v polovici dna som musela tvar znova prepudrovat, nakolko som sa uz zacinala lesknut. Urcite to nie je zly produkt, je to Clinique, dobra znacka, neupchava pory a verim ze niekomu sadne perfektne. Mne vsak pri takejto cene chyba, ze puder naozaj nedokazal plet zmatnit aspon na tych 8 hodin.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    23. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Púder bol pre dcéru, používa ho už dlho a veľmi si ho chváli.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    4. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Prirodzený vzhľad, zmatňuje na dlhú dobu. Púder robí presne to, čo od produktu očakávam.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    4. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Veľmi ľahký. Zmatňuje pleť. Zo všetkých púdrov som si vybrala tento na základe odporučenia a recenzii. A nesklamal ma.
    Kopie recenze od tereza z notino.sk
    4. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvelý púder, odporučila mi ho dcéra a som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Aneta z notino.sk
    4. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Pekne zmatňuje, používam už niekoľko rokov, ideálne do kabelky na prepúdrovanie a fixáciu make-upu behom dňa.
    Kopie recenze od Markéta z notino.sk
    4. června 2018
    Byla recenze užitečná?