Přejít na hlavní obsah
Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam čisticí pěna pro problematickou pleť, akné

Recenze Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam

čisticí pěna pro problematickou pleť, akné

Trápí vás nedokonalá a začervenalá pleť? Čisticí pěna pro problematickou pleť  šetrně zbavuje nečistot a zároveň účinně chrání před vznikem nedokonalostí. Jemné pěnové složení proniká přímo do pórů a rozpouští zde nadbytečný maz a usazeniny.

463s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Trápí vás nedokonalá a začervenalá pleť? Čisticí pěna pro problematickou pleť  šetrně zbavuje nečistot a zároveň účinně chrání před vznikem nedokonalostí. Jemné pěnové složení proniká přímo do pórů a rozpouští zde nadbytečný maz a usazeniny.

Koupit

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam recenze12

4.1
9
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vysušuje :-( ale perfektne zmatňuje a lieči akné. veľke mínus pre obsah alkoholu ako aj v čistiacom géli tak aj v toniku a lokalnom kréme z tej istej rady.
    Kopie recenze od Michal z notino.sk
    30. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  2. Jemne cisti a zbytocne nevysusuje pokozku. Prekvapivo absentujuca parfumacia sposobila ze pena nevonia, prave naopak a to mne osobne nevyhovuje, nabuduce sa opat vratim ku La-Roche Posay Phisiologique ktora ma prijemnu vonu a rovnake vlastnosti
    Kopie recenze od Tami z notino.sk
    17. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  3. Moja pleť je niečo medzi zmiešanou až mastnou. Bohužiaľ, táto čistiaca pena mi vôbec nesedí. Extrémne mi vysušuje pleť, skúšala som ju viackrát. Pre mňa sklamanie.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    7. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  4. Pena je v pohode, ale co ma prekvapilo vzhladom na cenu a v porovnani s penou Vichy nejak rychlo bola flastička prazdna.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    13. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  5. Perfektní. Mám problematickou pleť, neříkám že mám teď pleť bez chyby, ale zlepšení bylo velké. A nějaké hluboké a červené boláčky- ty teda už nepřicházejí. Pěna dost i vysušuje, je potřeba pleť hydratovat, přiznám používám čistící tonikum Anti-Blemish. Za sebe moc doporučuji.
    Maja
    9. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  6. Pouzivam 2 tydny, nevsimla jsem si absolutne zadne pozitivni zmeny pleti. Akne nezmizelo, cerne tecky zustali.. rozhodne nedoporucuju.
    Zákazník z notino.cz
    25. března 2017
    Byla recenze užitečná?
  7. velka spokojenost, doporucuji
    daria
    28. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?
  8. Nic mi nepomohlo proti akné jako tato pěna. Postupně zmizí i velké boláky, které se tvoří hluboko pod povrchem kůže a nedají se "vymáčknout". Maličko vysušuje okolí nosu, proto je dobré pořádně pak pleť hydratovat. Ale to k péči patří.
    Zákazník z notino.cz
    26. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?
  9. výborná kosmetika
    Zákazník z notino.cz
    23. listopadu 2015
    Byla recenze užitečná?
  10. najväčšia spokojnosť
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    31. března 2015
    Byla recenze užitečná?
  11. Pena je jemna, dobre cisti, bez chemickej parfumacie, mne vyhovuje :)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    6. ledna 2015
    Byla recenze užitečná?
  12. Vynikajúco čistí pleť, odstráni aj makeup, nevysušuje, dezinfikuje a spolu s Anti Blemish All Over Treatment krémom sa veľmi dobre dopĺňajú a radikálne pomáhajú mojej problematickej pleti. Príjemne taktiež vonia. Balenie mi vydržalo pri každodennom používaní mesiac.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    16. ledna 2014
    Byla recenze užitečná?