Přejít na hlavní obsah
Clarins Wonder Perfect Mascara 4D objemová a prodlužující řasenka

Recenze Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

objemová a prodlužující řasenka

Dodejte svým řasám nový rozměr a získejte podmanivý pohled, kterému nikdo neodolá. Řasenka Clarins Wonder Perfect Mascara 4D prodlouží a natočí vaše řasy od kořínků až po konečky a promění je v intenzivně černé husté vějíře. Díky preciznímu kartáčku nezůstane žádná řasa zapomenuta a vznikne dokonalá rovnováha mezi jejich objemem a délkou. Složení s pečujícím komplexem navíc řasy ochrání a zajistí jejich pevnost a sílu i po odlíčení.  

Koupit

Dodejte svým řasám nový rozměr a získejte podmanivý pohled, kterému nikdo neodolá. Řasenka Clarins Wonder Perfect Mascara 4D prodlouží a natočí vaše řasy od kořínků až po konečky a promění je v intenzivně černé husté vějíře. Díky preciznímu kartáčku nezůstane žádná řasa zapomenuta a vznikne dokonalá rovnováha mezi jejich objemem a délkou. Složení s pečujícím komplexem navíc řasy ochrání a zajistí jejich pevnost a sílu i po odlíčení.  

Koupit

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D recenze20

4.8
33
4
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tato spirala je, podla mna, jedna z tych lepsich. Mne sa s nou dobre pracuje,robi velmi pekne cierne riasy a ako jedna z mala od zn.Clarins,mi vydrzi naozaj dlho (cca 3mes.). Neopadava,nelepi sa,len spodne mihalnice sa mi trochu pocas dna otlacili (ale to mi robia dkoro vsetky spiraly).Urcite ju odporucam.
    Kopie recenze od pletenka z notino.sk
    9. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. řasenku používám opakovaně, výběr ve hnědé barvě je značně omezen, ale tato mi vyhovuje
    Božena K.
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Napriek nesilikonovej kefke, ktorá mojim riasa vyhovuje viac, sa s ňou prijemne pracuje - riasy nelepí, je pekne čierna, spevní ich a opticky predĺži, vydrží celý deň nedrolí sa, ľahko sa odličuje. Znesie aj pár vrstiev, objem však nedodá. Pokiaľ sú mihalnice prirodzene pevné a dlhé vie byť naozaj dobrá. Moje jemné dlhé mihalnice však nezvýrazní tak, ak by som si priala. A viac vrstiev mi nepekne ohne končeky. Určite patrí však k tým lepším riasenkám.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    2. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Oddělené husté řasy
    Bára
    21. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Topka! perfektne predĺženie rias, vyzerajú hustejšie a žiadne zlepenie, vyzerajú ozaj prirodzene
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    22. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Řasenka je velmi jemná, nemaže se, hezky natočí řasy, ale nejsem si jistá, zda opravdu prodlouží a nebo je to jen efekt otočení nahoru.
    Jana Z.
    7. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Rasy dela krasne, ale predchozi recenze ze vydrzi i v bazenu a je treba make up remover nejsou na miste, rozmazava se i pri male vlhkosti.
    Jana
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Super rasenka, potrebuje make up remover, jinak skvela
    Hanicka
    9. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Pre mna najlepsia maskara na trhu, co som zatial vyskusala. Vzdy si k overenemu produktu kupim aj nieco insie na vyskusanie, toto je ale stalica. Mam riedke a kratke mihalnice, tato maskara robi s nimi zazraky,
    Kopie recenze od Lucia D. z notino.sk
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. velmi dobra spirala, dobre sa nanasa a drzi cely den, pekne predlzi riasi aj vytoci
    Kopie recenze od Jana Z. z notino.sk
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Za sebe nedoporučuji. Nevím,zda jsem neměla ,, štěstí" na vadný kousek ale moje řasenka je hodně tuhá, strašně se nabaluje na kartáček a celkově nic moc. Jediné plus, že vydrží řádění v bazénu s dětmi :)
    Petra H.
    12. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Z této jsem použila čtyři spirálky.Kdo chce jen délku je super,hustá a lehká.Na objem to vůbec nejde,žádný objem !!!
    Nataliia P.
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. veľmi rada používam túto maskaru. efekt je viditeľný
    Kopie recenze od Zuzka z notino.sk
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. maskara je perfektná. moje riasy boli také dlhé a prirodzené
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Super řasenka. Vůbec se nedrolí a řasy jsou krásně natočené a prodloužené.
    Sára
    27. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Maskara vytvára naozaj krásny objem. Kefka je božská, oddeľuje a natáča jednotlivé riasy.
    Kopie recenze od Judita z notino.sk
    15. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Výborná řasenka! Řasy jsou krásně natočené a dlouhé. Tento typ štětečku mi moc vyhovuje.
    Ilona
    15. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Super kartáček, který řasy hezky natočí a zvětší jejich objem. Řasenka vydrží dlouho a nerozmazává se, jako u některých, které nechávají pod očima šmouhy. Za mě super a ráda doporučím :)
    Eva
    8. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. nskutočné, ako mi po mesiaci používania narástli mihy! bez drahých sér, stačilo každý deň používať špiralu a bolo to. Možem len doporučiiť
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. som veľmi spokojná. predlžuje, aj zahusťuje a narástli mi po nej riasy :)
    Kopie recenze od Maťa z notino.sk
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?