Přejít na hlavní obsah
Clarins Energizing Emulsion Soothes Tired Legs emulze pro unavené nohy

Recenze Clarins Energizing Emulsion Soothes Tired Legs

emulze pro unavené nohy

Popis:
Clarins emulze pro unavené nohy ihned uleví vašim nohám! Tento krém s chladivým účinkem podporuje pocit lehkosti, relaxace a svěžesti. Správnou účinnost energizující emulze Clarins zaručuje obsah mnoha aktivních přírodních látek, jako jsou esenciální oleje a přírodní výtažky z rostlin. Dermatologicky testováno.

Koupit

Popis:
Clarins emulze pro unavené nohy ihned uleví vašim nohám! Tento krém s chladivým účinkem podporuje pocit lehkosti, relaxace a svěžesti. Správnou účinnost energizující emulze Clarins zaručuje obsah mnoha aktivních přírodních látek, jako jsou esenciální oleje a přírodní výtažky z rostlin. Dermatologicky testováno.

Koupit

Clarins Energizing Emulsion Soothes Tired Legs recenze14

5.0
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Za mě fakt skvělý produkt, chodidla hezky hydratuje a krásně voní!
    Magda
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. konečně produkt, který má chladivý účinek. Po chvíli užívání cítíte relax a svěžest..nohy máte lehčí (smaozřejmě v přeneseném významu) :D. Cena je teda přemrštěná, ale kdo by si neřiplatil a kvalitu...Krom toho, že je produkt nabombený mnoha přírodními látkami, tak i dermatologické test přidávají jistotu, že mám v rukou produkt, kterému mohu důvěřovat.
    Antonie
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Opravdu skvělá věc na unavené nohy. Používám na celé nohy a po nanesení ještě přejedu masážním válečkem abych krém lépe zapracovala a musím říct že během chvilky se dostaví skvělý chladiví efekt a nohy mám jak v nebi. Určitě doporučuji.
    Dominika
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. skvely pripravek, krasne voni a po namasirovani nohou je to uplne nebe :)
    Lucie
    15. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Tento produkt jsem ihned zařadila do mé každovečerní rutiny. Pocit těžkých námáhaných nohou je po užití pryč a zanechává velice příjemný pocit.
    Eva
    15. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento produkt jsem si oblíbila především během náročnějších dní a po tréninku. Zbavuje mě pocitu těžkých a oteklých nohou
    Klára
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Emulzi používám každý večer. Po celém dni na nohou příjemně chladí a ulevuje pocitu unavených nohou, navíc dobře hydratuje
    Eva
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Tenhle produkt je skutečně můj nejoblíbenější! Používám ho každý den po práci a mé nohy se nikdy necítili lépe. Emulze příjemně chladí a skutečně dodá nohám potřebnou energii.
    Ema
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tato emulze na nohy je naprosto skvělá. Chladivá a příjemná konzistence, která dopřeje nohám ,zejména chodidlům, po celém dni úlevu.
    Veronika
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Používám na nohy každý den před spaním, a jsem spokojená. Nohy si krémem vždy namasíruji, což je opravdu příjemné, a zároveň mám pak krásně hebkou pokožku i na patách :)
    Aneta
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Emulzi používám, když mám unavené nohy po práci a opravdu cítím, že mám nohy uvolněnější.
    Marie
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Používám každý den večer. Na noc mám nohy odpočaté a uvolněné, hned se mi lépe usíná. Určitě pořídím znovu.
    Klára
    2. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Na unavené nohy je perfektní. Rychle jim uleví a osvěží je, pokožka je hebká a jemná.
    Mirka
    27. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Koupeno minulý rok jako dárek přítelkyni, nakonec ho používám i já. Schladí a okamžitě uleví nohám + hezky voní.
    Radek
    16. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?