Přejít na hlavní obsah
Christina Aguilera By Night parfémovaná voda pro ženy

Recenze Christina Aguilera By Night

parfémovaná voda pro ženy

Vydejte se do tajemné noci vstříc dobrodružstvím a vzrušujícím zážitkům. Parfémovaná voda pro ženy Christina Aguilera By Night je plná smyslnosti a sebevědomí. Buďte okouzlující a především svá. Užijte si speciální příležitosti s vědomím vlastní přitažlivosti.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Vydejte se do tajemné noci vstříc dobrodružstvím a vzrušujícím zážitkům. Parfémovaná voda pro ženy Christina Aguilera By Night je plná smyslnosti a sebevědomí. Buďte okouzlující a především svá. Užijte si speciální příležitosti s vědomím vlastní přitažlivosti.

Koupit

Christina Aguilera By Night recenze20

4.7
69
13
2
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. úžasné vůně ,vydrží a cenna je super
    Věra S.
    5. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Mám tu vůni ráda, používám už roky.
    Michaela F.
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. nesedla mi, trošku štiplavá, bolehlav..
    Kateřina
    14. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. T. O.P vôňa dlho vydrží užasná
    Kopie recenze od Maca z notino.sk
    16. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Moc příjemná sladší vůně na denní nošení.
    Martina B.
    1. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. úžasná vôňa
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    8. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Koupila jsem na základě recenzí a bohužel se mi vůbec nelíbí, je opravdu intenzivní, až mě z ní bolí hlava. Vzhled flakonu je pěkný.
    Anna P.
    10. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Vůni jsem věnovala dceři,které voní.Mně osobně dost připomíná Hugo Boss Deep Red:-)
    Irena V.
    27. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Mohla by mít delší výdrž, ale jinak moc hezká, myslím že se hodí na léto i na zimu- pro toho kdo ji umí nosit :-)
    Táňa
    28. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Moje nejoblíbenější vůně, používám již dlouho
    Helena Č.
    16. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Top vôňa
    Kopie recenze od Renata z notino.sk
    23. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Jako vždy spokojenost
    Lenka K.
    6. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Úžasná vůně, výdrž super! Cena velmi příjemná. Miluji ji 😉😙
    Petra
    4. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Vůně je zajímavá bohužel nic pro mě. Spíše bych doporučila pro mladě akční ženy
    Jarka
    6. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. S nákupem a dodáním jsem jako vždy moc spokojená.
    Marcela
    2. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Za mě nejlepší parfém od CHA :-) Moc hezká ovocná vůně, která je jemná a přitom vydrží.
    Verča
    29. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Mám tuhle vůni moc ráda škoda že se dá koupit už jen na internetu.
    Mirka
    10. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Úžasná vůně. V obchodech již nejde sehnat, tak doufám, že máte zásoby. Luxusní cena u vás.
    Renata
    10. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. i tady je aspon videt že můžete pořídit krásnou vůni za pár kaček ...
    lena
    9. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Nejlepší drogerková vůně, jakou jsem kdy zatím našla. Je hodně tajemná a nemá žádný nepříjmný podtón. Za tu cenu úžasná!
    Petra H.
    2. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?