Přejít na hlavní obsah
Chanel Chance Eau Tendre toaletní voda pro ženy

Recenze Chanel Chance Eau Tendre

toaletní voda pro ženy

Dejte šanci svěží květinovo-ovocné vůni, která promění každý den v nevšední zážitek. Toaletní voda pro ženy Chanel Chance Eau Tendre v sobě snoubí jiskřivou mladistvost s chanelovskou nadčasovostí a kapkou luxusu, který je této věhlasné francouzské značce vlastní.

-10 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Dejte šanci svěží květinovo-ovocné vůni, která promění každý den v nevšední zážitek. Toaletní voda pro ženy Chanel Chance Eau Tendre v sobě snoubí jiskřivou mladistvost s chanelovskou nadčasovostí a kapkou luxusu, který je této věhlasné francouzské značce vlastní.

Koupit

Chanel Chance Eau Tendre recenze20

4.5
80
15
6
3
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Říkáte si vůně za 4000 to musí být supr kvalita. To se pletete pošlou Vám obarvenou vodu.Reklamaci neuznají. Ani nemají povoleni Chanel prodávat. To je supr obchod.
    Ela
    2. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Zakoupená vůnč zde absolutně nevoní jakmá. Proč asi. Koupúla jsem imitaci teto vůně a ta voní nadherně a hlavně drží.
    Marcela
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Krásná vůně, vydrží i po týdnu když vytáhnu oblečení tak je cítit po vůní. Pro mne je je to TOP. I od okolí skúsim jenom pochvalu.
    Nina K.
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Nadherna cista SVIEZA vona. Odporucam skor edt ako edp, vydrz je priemerna, nic svetove ale vona je naozaj krasna. Je to toaletna voda ale vydrzi priblizne rovnako dlho ako eau tendre parfem, len vonia krajsie. Naozaj krasna nadnasajuca svieza vona vydrzi cca 5h.
    Kopie recenze od Stefania z notino.sk
    28. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Předražená vůně, která vlastně není. Po stříknutí citíte tak minutu na těle , oblečení 30 minut. Od této značky by za ty peníze čekala kvalitu.
    Marci
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Chanel jako název té nejelegantnější značky, ale už to není parfém/toaletní voda jako kdysi před lety. Pamatuji si, že zhruba 5-6 let zpátky, bych se za kvalitu Chanel parfému dokázala připlatit. Jelikož ta vydrž a intenzita té vůně nebyla a není v porovnání s dnešním parfémem vůbec podobný. Nevím, proč se to tak rychle změnilo. Bohužel a mrzí mě, že to musím říct, ale za tu cenu a kvalitu opravdu nestojí.
    Darja
    15. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Již léta používám.. Stále neokoukana a luxusní vůně. Věková kategorie od 35 let do smrti👍
    Lída
    12. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Vůně příjemná, ale bohužel dlouho nevydrží.
    Lenka
    30. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. nevšední vůně pro náročné ženy
    20. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Nejprve parfém voní jako květ jabloně, lehký, svěží a velmi ženský, ale tak prchavý, že uběhne minuta a už si tu vůni nepamatujete. Sedí velmi blízko kůže. Po 30 minutách začne páchnout jako vlhčené ubrousky. Předražený parfém, zjevně ne nejlepší od Chanel.
    Alice
    11. února 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Spočiatku cítim len syntetické ovocie, potom kvetiny a koniec je taký typicky chanelovský - ten ujde no, však bodaj by nie za také peniaze :) Príde mi taká strojená, pre školáčku v uniforme na súkromnom lýceu.
    Kopie recenze od Mary z notino.sk
    4. února 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Vůně je nádherná, ale od Chanelu mám radši jiné. Je moc lehká na můj vkus. Sice voní skvostně, ale za ty peníze mi nestojí.
    Eva K.
    2. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Táto vôňa je jedným slovom láska. Čistá, nevtieravá, jednoduchá, a predsa návyková. Existuje veľa skvelých parfémov ale Chanel je jednoznačný víťaz s prehľadom. My ženy si ju na seba milujeme dávať, muži ju na nás milujú. Cena je vysoká, ani raz som ju za roky používania v zľave nevidela (čo ty na to notino?) ale úprimne, každý cent stojí za to
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    19. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
    |
  14. Úžasná vôňa, nevtieravá a svieža. Vhodná na leto, ale aj iné ročné obdobie. Túžila som po nej už dlhšiu dobu a zamilovala som si ju. Síce vysoká cena, no stojí za to.
    Kopie recenze od Erika L. z notino.sk
    10. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Je to pekná jemná kvetinová vôňa, ale na mne sa mi nepáči - som na iné vône. Rada niekomu posuniem za rozumnú cenu...mám presne toto belenie troch náplní (3x20 ml). Nepotrebujete ani flakónik, je k tomu rozprašovač. (Kontakt [email protected])
    Kopie recenze od Elena z notino.sk
    21. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Je to pekná jemná kvetinová vôňa, ale na mne sa mi nepáči - som na iné vône. Rada niekomu posuniem za rozumnú cenu...mám belenie troch náplní (3x20 ml). Nepotrebujete ani ten flakónik, je k tomu rozprašovač. (Kontakt: [email protected])
    Kopie recenze od Elena z notino.sk
    21. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Vcera mi ju priniesol priatel z letiska,kedze su tam produkty oslobodene od dani, a priniesol mi eau parfum 150 ml za 105 eur, co je skvela cena v porovnani tu na notine, ale mam pocit,ze vonia trochu inak ako toaletka....pride mi taka zatuchnuta, ako ked je uz parfem stary, odlezany, ale neviem, ci je to iba moj pocit, ci ju musim nechat chvilu odlezat a postupne sa uvolni...inak vona je to krasna...ale po chvili ju na sebe ani necitim...tak neviem...vyskusam a ked miniem tak si kupim toaletku a porovnam
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    10. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Úžasná vůně. Používám už 7 let
    Monika
    3. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Nádherná, luxusná voňa. Odporúčam, je vhodná aj ako darček. Vhodná skôr na jar-leto. :)
    Kopie recenze od Evik z notino.sk
    19. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Dostala jsem Chanel Chance Eau Tender letos k narozeninám. Sice jsem si ji sama vybrala a to hlavně podle recenzí, ale zklamala mě velmi slabá výdrž a intenzita vůně. A navíc je víc citrusová než květinová a já mám raději sladší květinové vůně a přece jen trošku intenzivnější. Je pravda, že do prostoru opravdu nejde, drží se hezky u těla. Přece jen je to jenom toaletka, ale za tu cenu je to hodně drahá letní polévačka. Líbí se mi, ale znovu si ji asi nekoupím, škoda..... :-(
    Dasha
    29. května 2019
    Byla recenze užitečná?
    |