Přejít na hlavní obsah
CeraVe Resurfacing Retinol Serum obnovující sérum s retinolem

Recenze CeraVe Resurfacing Retinol Serum

obnovující sérum s retinolem

Zapouzdřený retinol, který vyrovnává povrch pleti, využívá obnovující sérum CeraVe Resurfacing Retinol Serum. Účinně redukuje tmavé skvrny po akné, snižuje viditelnost pórů a zjemňuje pleť, aniž by narušovalo její ochrannou bariéru. Složení je navíc obohacené o výtažek z lékořice a ceramidy, které pleť rozjasňují a udržují ji hydratovanou.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Zapouzdřený retinol, který vyrovnává povrch pleti, využívá obnovující sérum CeraVe Resurfacing Retinol Serum. Účinně redukuje tmavé skvrny po akné, snižuje viditelnost pórů a zjemňuje pleť, aniž by narušovalo její ochrannou bariéru. Složení je navíc obohacené o výtažek z lékořice a ceramidy, které pleť rozjasňují a udržují ji hydratovanou.

Koupit

CeraVe Resurfacing Retinol Serum recenze20

4.7
31
6
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Bola som veľmi spokojná s retinolom. Mám mastný typ pleti, čierne bodky, zapalené vyrážky, jazvy a fľaky po akne. Retinol som používala na noc a na deň CeraVe hydratačny krém s SPF 50 a nič iné mi pleť dokopy nedalo za pol roka ako táto kombinácia .
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    20. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Koupila jsem na doporučení kamarádky a jsem jí za to vděčná! Mám problematickou pleť, akné ustoupilo a mizí i jizvičky a zarudnutí. Používám více produktů od CeraVe a nemůžu si je vynachválit.
    Eva
    28. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Opravdu funguje. Mohu doporučit.
    Eva N.
    18. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Retinol je úžasný, zadne reakce jsem po něm neměla. Jizvy po akne zmizely. Používám jen večer a rano SPF 50+ a mužů říct ze TOP TOP TOP
    Týnuš
    21. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Akože nečakal som veľa ale tento retinol je dokonalosť sama. Ak chcete mať dokonalú pleť, tak toto sérum je must buy. Ja ho kombinujem s blemish control gélom od ceraVe a beauté pacifique GSPE olejom a moja pleť je na zožratie. Milujem. 🥰🥰🥰
    Kopie recenze od Tomáš S. z notino.sk
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  6. Super balení. Sérum je lehoučké, příjemné. Používám dvakrát týdně.
    Helena Š.
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Můj první Retinol, který mi byl doporučen jako začínající. Musím opravdu říct, že žádné podráždění mi neudělal. Je tam jedno velké ale, v hodnotící aplikaci Yuka to spadá složením bohužel do špatné kategorie. Takže dopoužívám a budu hledat náhradu.
    Monika P.
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  8. Úžasný neštípe krasne a lehke nanášení,viditelné výsledky po stopách akné.
    Petr f.
    25. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Používam už mesiac. Pleť je zjednotená, svetlejšia a dokonca som zaznamenala aj blednutie pigmentových škvŕn. Žiadna iritácia. Konzistencia pripomína gél, nie je vodnatá, zato sérum je rýchlo vstrebateľné. Pod make-upom sa nedrolí. Všetky produkty od Cerave sú veľmi účinné a kvalitné.
    Kopie recenze od Natália M. z notino.sk
    17. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  10. Velmi kvalitní sérum, používám už několikáté balení. Akné, jizvičky a začervenání se téměř vytratilo. Jedinou výtku bych měla k tomu, že na obalu není uvedeno procento retinolu. Podle výsledků a reakce mojí pleti ale hodnotím, že se jedná spíš o menší množství, ideální tedy jako začínající retinol pro nováčky. Velmi příjemná konzistence a praktická aplikace v podobě pumpičky.
    Zuzana E.
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  11. Velice kvalitní produkt. Konzistence příjemná, aplikace parádní (žádné přiblblé kapátko). Je dobré vyhnout se víčkům a druhý den SPF je must! A Retinol JEN A JEN NA NOC!!
    Lenka D.
    29. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  12. Skvělý retinol, cenově dostupný, při správném používání se výsledky brzy dostaví, kupuji opakovaně.
    Šárka
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Zanecháva veľmi príjemnú vláčnu pokožku
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Naprosto skvělý produkt. Aktuálně hodně řeším jizvy a začervenání po akné a toto sérum mi s tím hodně pomáhá. Výsledky vidím již přes noc, ráno mám pleť krásně hladkou a jizvy po akné světlejší. Jen pozor na kombinaci s jinými aktivními látkami. Také doporučuji pleť dostatečně hydratovat, protože jinak budete mít pleť podrážděnou. Produkt ale určitě zakoupím znovu.
    Klára Š.
    30. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  15. Idealni nocni serum s Retinolem pro 45+, vrasek nezbavi, ale zpomali proces, a mazu s tim i syna kvuli jeho akne.
    Misa
    28. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Na doporuceni od plastickeho chirurga, ze se jedna o kvalitni retinolove serum. Prvni aplikace me palila a to jsem uz na retinol zvykla. Vsechny dalsi jiz OK. Na pleti prijemne, neparfemovane, pouzivam toto serum rada. Nestahuje, plet je krasna.
    Klara H.
    8. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. vynikajúce sérum
    Kopie recenze od andrea z notino.sk
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Je super mam uz nekolikate baleni a nedam na nej dopustit. Plet se mi vyrazne zlepsila. Ovšem při koupi produktu davejte pozor na kombinaci retinolu s kyselinami se kterymi by to mohlo byt kontraproduktivni.
    Natálie Š.
    15. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Ze začátku než si pleť zvykla jsem po něm měla silné reakce, po měsíci používání už úplně v pořádku, skvěle pomáhá s akné, jednocením pleti a hydratací.
    Natálie
    13. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Moc všem doporučuji, velmi mi pomohl s akné, pleť je jemnější, pevnější a sérum vůbec nevysušuje. Konzistence je super a skvělý je i aplikátor, dobře se nanáší.
    Kateřina K.
    24. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze