Přejít na hlavní obsah
Catrice Super Glue gel na obočí

Recenze Catrice Super Glue

gel na obočí

Je vaším cílem spolehlivě zafixovat obočí v požadovaném tvaru? Gel na obočí Catrice Super Glue se o to postará. Integrovaný malý štěteček vám usnadní aplikaci průhledné nelepivé textury, která zajistí ultra silné zpevnění. Když budete chtít dosáhnout přirozeného vzhledu, nanesete gel samostatně. V kombinaci s tužkou ho pak použijete, kdykoli bude pro vás žádoucí výrazné obočí.

Koupit

Je vaším cílem spolehlivě zafixovat obočí v požadovaném tvaru? Gel na obočí Catrice Super Glue se o to postará. Integrovaný malý štěteček vám usnadní aplikaci průhledné nelepivé textury, která zajistí ultra silné zpevnění. Když budete chtít dosáhnout přirozeného vzhledu, nanesete gel samostatně. V kombinaci s tužkou ho pak použijete, kdykoli bude pro vás žádoucí výrazné obočí.

Koupit

Catrice Super Glue recenze20

3.4
45
11
6
9
25
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Na začátku to byl docela dobrý výrobek, který hezký pročesal, ale vydrž nebyla celodenní. Po pár týdnech začalo hodně žmolkovatět a z obočí odlupovat.
    Monika
    14. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Musím říct, že aplikace byla ze začátku velmi složitá (gel se loupal a dělal takové bílé hrudky) ale když si najdete způsob a množství, které nanést, tak se obočí nehne celý den a výsledek je fakt super
    MJ
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Ja mám ten nový tinted gel (nejtmavší) a je to úžasný! Krásně obočí na celý den zafixuje, což se mi ještě nikdy nepovedlo (používala jsem i produkty od benefitu nebo Nyx), mně teda nehrudkuje, asi se toho nesmí nanést příliš mnoho. Nevím, jak ten průhledný, ale ten zabarvený, podle mého, stojí za to vyzkoušet. Já budu kupovat opakovaně:)
    Ilona F.
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Hodně hrudkuje
    Kristýna
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Najlepší gél na obočie, hrudky nenecháva, pokiaľ sa aplikuje správne, tzn. otrieť kartáček a použiť minimum produktu, vďaka čomu sa rýchlo neminie a vydrží celý deň, kupujem opakovane.
    Sabína J.
    5. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. za tuhle cenu je to nejlepsi gel na oboci, vydrzi cely den. jediny co tak nechava nekdy hrudky, ale to se da zpracovat
    Anastasiia K.
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Strašné na obočí zůstávají bílé kousky
    Lucie S.
    26. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Ne, to si opravdu radši nekupujte, nestojí to za to, udělalo mi to na obočí takový hrudky.
    Olesja H.
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Zatím nejlepší co jsem vyzkoušela, drží celý den, musí se používat málo produktu, otřít kartáček, jinak se obočí leskne. Super produkt.
    Vendula
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Můj nejoblíbenější gel na obočí , jen je třeba ho správně používat . Vydří cely den i celou párty😄
    Nikola T.
    18. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Dávala jsem tomu několik šancí, ale prostě ne. Gel je sice průhledný, nanáší se dobře na vlhké obočí, poměrně dobře fixuje, ale po zaschnutí zmléční a vypadá to, jak kdyby vám loupala kůže. Pár lidí mi pak řeklo, co to mám s obočím. Navíc na aplikátoru ulpívá hodně produktu, musí se hodně otřít, takže já ještě měla ve druhé ruce ještě jeden suchý aplikátor bez produktu na dotvarování obočí, jinak kdybych používala pouze tento, tak bych toho měla v obočí tunu. Takže NE, moc komplikací, výsledek nepěkný.
    Alena S.
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Bohuzel tenhle gel je tak moc fixacni, az mi na něm zustalo moje vlastni oboci. Vytvori na oboci takovou krustu, kterou kdyz chcete sundat, jdou dolu i chloupky pod ní. No jsem nestastna. Nikomu nedoporucuju.
    Jana O.
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Nedoporučuji! Bohužel po celém dni lepidlo uschne a udělá ošklivá slepená místa a nepochopitelně zbělá.
    Aiko
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Najhoršia vec ever pre vaše obočie podľa mňa.
    Kopie recenze od Oľga z notino.sk
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Vůbec nefixuje obočí a hned vytváří bílé hrudky kterých se nejde zbavit. Hned jsem tento gel musila vyhodit. :(
    Viktoria P.
    19. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Drží a fixuje ale po krátké době se ošoupe a dělá bílé šupinky, nedoporučuji existují lepší
    Adéla
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Fakt super, vydrží cely den. Nezanechává bílé hrudky. Jednoduchá aplikace a opravdu potřebujete jen malé množství. Velmi rychle vysychá.
    Anastasiia Y.
    12. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Perfektně fixuje a stačí malinké množství, tím i dlouho vydrží. Za mě super
    Markéta
    21. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Gel drží výborně, ale dělá na obočí tvrdou krustu. Musí se použít opravdu malé množství nebo kartáček nejdřív otřít. Mnohem lepší je v tomto směru gel na fixaci obočí od Eveline Cosmetics Brow & Go.
    Ludmila P.
    16. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Nejlepší gel na obočí. Ale musí se ho nanést opravdu jen malinké množství. Obočí vydrží zafixované celý den.
    Iveta M.
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze