Přejít na hlavní obsah
Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer dlouhotrvající matná tekutá rtěnka

Recenze Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer

dlouhotrvající matná tekutá rtěnka

Zapomeňte na rozmazané rtěnky, které se obtiskávají a musíte je neustále kontrolovat. Dlouhotrvající matná tekutá rtěnka Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer drží jako přibitá, na rtech vydrží až 12 hodin a díky moringa máslu o rty zároveň pečuje.

Koupit

Zapomeňte na rozmazané rtěnky, které se obtiskávají a musíte je neustále kontrolovat. Dlouhotrvající matná tekutá rtěnka Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer drží jako přibitá, na rtech vydrží až 12 hodin a díky moringa máslu o rty zároveň pečuje.

Koupit

Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer recenze20

4.5
60
15
7
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Dala jsem na kladné recenze a upřímně jsem zklamaná. Pořídila jsem odstníny This is Attitude a Courage Code. Odstíny jsou sice nádherné a krásně se nanáší, vydrží mi ale vždy maximálně dvě hodiny... Musím neustále upravovat a doplňovat.
    Tereza J.
    5. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. odstín je moc neodpovídá, je dosti růžový
    Veronika
    2. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. 0dstin 060 odpovida fotce, na rtech lepi, vydrz nic moc
    Petra Š.
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nejlepší rtěnka co jsem měla doporučuji
    Iveta B.
    27. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Super výdrž. Pri odličovaní ide ťažšie dole.
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Tento odtien mam rada, prirodzene zvyrazni pery😊
    Kopie recenze od Andrea O. z notino.sk
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. snad nejlepsi matna rtenka co jsem mela ;) vydrzi mi klidne i cely den i s pitim a jidlem! nanasi se dobre a konzistence je taky super, jen mozna trochu vysusuje rty. mam hodne svetlou plet a odstin 080, je to takova hezka ruzovoucka :p
    dnk
    11. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. super drzi i kdyz piju nebo jim
    stella
    3. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Dlho vydrzi neotoera sa ale ony odtien ako na fotke
    Kopie recenze od Maria S. z notino.sk
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Rtěnka opravdu dobře drží, a to i při jídle. Odstíny jsou krásné, určitě koupím znovu.
    Lucie
    31. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Mám už niekoľko tekutých rúžov Catrice a som s nimi spokojná. Rúž je naozaj matný a nevysušuje pery.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Mám už niekoľko tekutých rúžov Catrice a som s nimi spokojná. Odtieň 170 je vhodný pre niekoho s veľmi svetlou pleťou, rúž je naozaj matný a nevysušuje pery. Trochu sa síce zmýva s jedlom, ale to nie je nič nezvyčajné :)
    Alex
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. S rtěnkou jsem spokojená, již mám druhý odstín, a nezklamal. Rtěnka opravdu dobře drží, i při jídle. Matné odstíny jsou láska na celý život :-)
    Daniela
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Mám skoro všechny odstíny, protože toto je bomba. Krásně drží a na puse vypadaj fantasticky
    Eva
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Skvely produkt cena/vykon.. Nevysusuje mi tolik rty jako vetsina rtenek. Doporucuji v pripade vysouseni pouzit lip balm jako spodni vrstvu :) jsem spokojena.
    Josefina
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Super rúž, ktorý nelepí a vydrží celý deň. Určite kúpim viac odtieňov.
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Můj oblíbený produkt krásné barvy, rtěnky jsou dostatečně pigmentované a jednoduše se nanáší. S výdrží jsem také spokojená a nemám pocit suchých rtů. Přestože některé matné rtěnky mají tyto vedlejší účinky, u tohoto produktu jsem tento problém nezaznamenala.
    Denča
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Rtěnka je skvěle pigmentovaná, dlouho vydrží a navíc je na rtech velmi příjemná. Rozhodně si ji koupím i ve více odstínech.
    Veronika
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Skvelý rúž na perách drží ako pribitý. Je krásný a veľmi dobre sa nosí.
    Kopie recenze od Lýdia D. z notino.sk
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Krásná barva, jednoduché nanášení. Bohužel mi hrozně vysušuje rty, o dost víc než jiné matné rtěnky. Nevydrží tolik, ale mohlo by být i hůř.
    Tereza
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze