Přejít na hlavní obsah
Catrice Glossing Glow tónovací olej na rty

Recenze Catrice Glossing Glow

tónovací olej na rty

Lesk na rty Catrice Glossing Glow zajistí vašim rtům krásný vzhled.

Koupit

Lesk na rty Catrice Glossing Glow zajistí vašim rtům krásný vzhled.

Koupit

Catrice Glossing Glow recenze15

4.4
12
1
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Ne! Lesko-olej či o co se autoři tohoto snaží, je velice nekvalitní lepkavá tuhá matlanice, která nechává nehezký tint na rtech. Produktu je v nádobce na lesk opravdu málo, jen pět dní denního používání! Doporučuji radši použít vazelínu nebo jelení luj.
    H.
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Super, nejlepší produkt. Rty jsou krásně vychlazené, jemně zabarvené, plné
    Hana K.
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. po aplikácii je prekrásny, len ten tint, ktorý vám na perách vznikne, nie je až taký pekný ako som očakávala
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Mám odtieň drama mama. Je to môj prvý olej na pery a už som si ho obľúbila. Sám o sebe vytvorí krásny červený šťavnatý objem na perách. Takisto môžete skombinovať s rúžom. Nelepí, nezhlukuje sa, ale vytvorí súvislý lesklý zdravo vyzerajúci film na perách. Odporúčam.
    Kopie recenze od Beatrica z notino.sk
    23. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Mi-lu-ju tenhle olej, je hutný a dělá rty fakt juicy, trochu hydratuje (ale tak vazelína to není). Jediná nevýhoda je, že jsem stihla ukořistit pouze barvu Keep it Juicy, která je faaakt růžová a ani lip liner s ní moc neudělá. Jak je světlá, tak to moc nelichotí zubům a výrazně růžový rty moc nemusím. Ale okolí to napak oceňuje a chválí mi je, že se na slečnu rudý/tmavý rty nehodí :D)
    Denisa
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. S olejom som spokojná, splnil moje očakávania - hydratuje a moje pery sú krásne lesklé.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    20. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Skvělý olejíček! Rty mám krásně hydratované a působí plnějším dojmem. Vždy když ho použiji tak na něj dostávám samé komplimenty.
    Ester
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Moc příjemný olejíček na rty. Příjemně vyživí a dodá rtům objem.
    Soňa
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Super olej, po aplikácii zjednotí pery a malé vrásky nie sú vôbec viditeľné. Navyše dobre hydratuje a nelepí, odporúčam.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Mám olejíček v odstínu Glow For The Show a na rtech vypadá krásně. Dobře hydratuje a přijde mi že rty vypadají plnější. Od toho co ho mám ho používám každý den protože se mi opravdu libí jak po nanesení rty vypadají.
    Dana
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvěle hydratační, rty jsou po nanesení na pohled plnější a se zdravou barvou.
    Lucie
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Od tohto produktu som čakala to, čo sľuboval - hydratačný olej na pery. Avšak okolo oleja to veľmi nešlo, je to len ďalší extrémne lepkavý lesk na pery a tie poznám aj lepšie. Neodporúčam.
    Kopie recenze od Adri z notino.sk
    9. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Mnohem lepsi nez lip oil od Dioru, opravdu hydratuje do hloubky! A ten tint je uzasny
    Linda
    21. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Skvělý Lip oil který rtům dodá krásnou dlouhotrvající barvu.
    Wendy
    10. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. nejlepší lip oil
    Barbora Z.
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?