Přejít na hlavní obsah
Catrice Ten!sational podkladová báze pod make-up SPF 15

Recenze Catrice Ten!sational

podkladová báze pod make-up SPF 15

Chcete dosáhnout perfektního nalíčení? Podkladová báze pod make-up Catrice Ten!sational to umožní díky kombinaci deseti účinků. Vytvoří rovnoměrný povrch, a usnadní tak aplikaci make-upu, dodá pleti hydrataci a intenzivní rozjasnění. Zároveň ji bude chránit před externím znečištěním, oxidací a díky SPF 15 také před UV zářením. Navíc opticky zredukuje póry, vyhladí jemné vrásky a sjednotí barevný tón pleti.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Chcete dosáhnout perfektního nalíčení? Podkladová báze pod make-up Catrice Ten!sational to umožní díky kombinaci deseti účinků. Vytvoří rovnoměrný povrch, a usnadní tak aplikaci make-upu, dodá pleti hydrataci a intenzivní rozjasnění. Zároveň ji bude chránit před externím znečištěním, oxidací a díky SPF 15 také před UV zářením. Navíc opticky zredukuje póry, vyhladí jemné vrásky a sjednotí barevný tón pleti.

Koupit

Catrice Ten!sational recenze18

4.1
11
3
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Drolí se, zvýrazňuje texturu pleti (i minimální je mi 23) a ucpává póry - rozhodně NE!
    Lucie T.
    2. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Nejdřív, jsem byla spokojená, ale pak jsem zjistila, že mi i při důkladném odličeni ucpává póry, letěla do koše.
    Ilona B.
    17. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Perfektni base makeup. Krásne zjemní kůži, diky hyaluronové kys.
    Martina B.
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Používam tuto podkladovu bázu ale po nanesení na tvar má pleť trocha štípe Možno je to tým že mám kus citlivejšiu pleť ale predtým som nič necítila. Makeup držím dobre, s tým som spokojná a vôňa nevtieravá.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    29. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. velmi ma prekvapil - pozitivne :-) mala som primery aj drahsich znaciek a ani zdaleka neboli take dobre ako tento... splna to, co ma v charakteristike, plet vyhladena, ziariva, hydratovana, pory menej vidietelne ...aj po aplikacii make-up vyzera pekne :-) SPF je velky bonus, pretoze nie kazdy make-up ho ma... Zatial to vyzera, ze pri nom ostanem
    Kopie recenze od Jana Gil R. z notino.sk
    14. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Byla jsem s nim spokojena, odstin sedl na opalenejsi oblicej, prijemna konzistence, ale strasne mi pokazil plet. Mam problematickou smisenou plet obcas se znamky akne a tento vyrobek mi rozjel dost silne akne a celkově zanícený oblicej
    Denisa K.
    21. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Byť to má dobré hodnocení, tenhle přípravek určitě není na světlou pleť, má vyraznou tmavou barvu. Za mne je daleko lepší primer Catrice ID, s tím jsem spokojená maximálně.
    Irena P.
    5. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Pekne voni, ma alespon nejaky SPF, nema 100% zabarveni jako podklad, sice jestli mate pupinky, post akne, tak jenom s tou bazi to bude videt. Ale za me 5 hvezdicek
    Mari
    29. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělá báze, lze použít i bez make-upu.
    Markéta M.
    22. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Veľmi ma prekvapil. Po nanesení je pokožka rozžiarená, hladká a dokonca prekryje aj jemné škvrny. Presne toto som hľadala.
    Kopie recenze od Beatrica z notino.sk
    25. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Koupila jsem opakovaně. Mám světlou, citlivou pleť. Báze vyhladí, sjednotí, rozjasní. Používám i jen samotnou, s trochou korektoru pod oči a spokojenost.
    .
    24. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Dobře se nanáší a tvoří hezký podklad pro líčení
    Vendula V.
    14. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Velice mile mě tato báze překvapila. Rozhodně si koupím další. Konzistence lehčí, obličej je hladší na dotek, prozářenější, sjednocený odstín pleti je znát. Používám ji i samostatně bez nanesení další vrstvy make-upu :) Za mě super produkt.
    Adéla P.
    4. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Veľká spokojnosť
    Kopie recenze od Zdenka K. z notino.sk
    18. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Úžasný primer. Cely deň vydrží makeup bez toho aby sa lesklá tvar. Krásne vyhladí tvár. Je skvelý 👌
    Kopie recenze od Lucia s. z notino.sk
    8. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Fajn báze, za dobrou cenu.
    Kristy
    19. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Spokojenost :)
    Lenka
    5. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Omylom som dala len 3 hviezdičky, samozrejme patrí 5!
    Kopie recenze od Nagyová z notino.sk
    24. května 2020
    Byla recenze užitečná?