Přejít na hlavní obsah
Carolina Herrera Good Girl parfémovaná voda pro ženy

Recenze Carolina Herrera Good Girl

parfémovaná voda pro ženy

Vy sama nejlépe víte, kdy je čas na vysoké podpatky a svůdné šaty a kdy na balerínky a sukni s kanýrky. Parfémovaná voda Carolina Herrera Good Girl vždy podtrhne vaši ženskou stránku. Tu, kterou chcete. Tu, která se vám právě hodí.

Koupit

Vy sama nejlépe víte, kdy je čas na vysoké podpatky a svůdné šaty a kdy na balerínky a sukni s kanýrky. Parfémovaná voda Carolina Herrera Good Girl vždy podtrhne vaši ženskou stránku. Tu, kterou chcete. Tu, která se vám právě hodí.

Koupit

Carolina Herrera Good Girl recenze20

4.7
235
13
10
2
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Nádherná osvěžující vůně s originálním flakonem
    Jindřich Z.
    13. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. flakon vrchol nevkusu, to bych od C H nečekala
    Helena
    8. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Nádherná vůně, doporučuji, kombinuji s imitací Girl od Aristei, skvělá kombinace, aby parfém vydržel co nejdéle.
    Verča
    6. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. neviem co s tym vsetci mate , mne prave vydrzi najviac parfum od notina a vsetci mi ho chvalia a ked som si kupila inde tak vobec to nevonalo ..podla mna kazdemu sedi ina vona a preto na kazdom je aj ina vydrz
    Kopie recenze od Renuss z notino.sk
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Krásná vůně, vhodna spíše na podzim, zimu.
    Jana K.
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Tak já s vydrží nemám problém. Cítím parfém na kůži celý den. Vůně krásná, spíše na zimu, je hodně intenzivní. Flakon není můj šálek kávy.
    Ivona
    4. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Tu som si ho kupila vona nie je lacna a teda nevydrzi dlho po chvili sme nic necitili neodporucam
    Kopie recenze od Lenka K. z notino.sk
    4. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Super👍
    Kopie recenze od D o r i. z notino.sk
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Nádherný flakon i vůně
    Miroslav L.
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Koupila jsem mamce k Vánocům 50 ml a obě jsme vůni cítily z oblečení ještě druhý den. Je krásná.
    Alena Z.
    30. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. V živote si už z notina nekúpim parfém, vydržal na pokožke maximálne DVE hodiny, čo sa mi samozrejme s originálom z riadnej parfumérie v živote nestalo🙂určite neodporúčam tohto predajcu, nechcete dať 2500 korún za niečo čo vydrží menej ako deodorant
    Adriana K.
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  12. Prvý krát som si ju kupila na základe recenzií,vzhlad flakonu hodnotím 10/10,výdrž vôňe 10/10, intenzita 10/10 a celkový dojem 11/10 . Zatiaľ najlepší parfem aký som mala…vôňu si cítim aj po 12 hodinách,určite si kúpim ďalšie parfemy do zbierky od CH
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Mám pocit že vůně není pravá, takže nekupovat, ani číslo produktu neodpovídá
    Adéla
    23. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  14. Nejlepší parfém!!
    Míša
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Naprosto nejlepší sexy parfém!
    Míša
    5. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Niektoré v recenziách hovoria, že vôňa ma slabú výdrž, no mne vydrží fakt dlho. Krásna vôňa, no skôr na večer ako na bežné nosenie. Mne osobne sa veľmi páči aj vzhľad.
    Kopie recenze od kristína z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Luxusní, krásná, velmi ženská a sexy vůně bez výhrad... Vyzkoušela jsem již mnoho vůní a tuto řadím mezi ty nejlepší. Myslím, že mohu doporučit i těm náročnějším ženám.
    Maruš
    21. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Nádherná vôňa, neskutočná. Je iná ako ostatné. Dlho som ju odmietala a nakoniec som je totálne prepadla a zamilovala si ju. CH a všetky jej "lodičky" sú unikátne a jedinečné!
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    19. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Dobrá, silná. Nejlépe voní v zimě na svetrech. 💕
    Lea
    9. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Krásna vôňa, prepracovaná, bohužiaľ to balenie veľmi nepraktické do kabelky. Nahradila som imitáciou Aristea 120, ktorú môžem veľmi pohodlne nosiť v kabelke.
    Kopie recenze od LubicaBA z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?