Přejít na hlavní obsah
Calvin Klein Eternity Moment parfémovaná voda pro ženy

Recenze Calvin Klein Eternity Moment

parfémovaná voda pro ženy

Zažijte pocit absolutního štěstí a čiré zamilovanosti. Luxusní dámská parfémovaná voda Calvin Klein Eternity Moment vás svou svěží vůní bude provázet každým dnem, ať už vás čeká cokoliv. Díky květinové vonné kompozici se budete cítit za všech okolností přitažlivě a žensky. 

-20 %s kódem notino
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Zažijte pocit absolutního štěstí a čiré zamilovanosti. Luxusní dámská parfémovaná voda Calvin Klein Eternity Moment vás svou svěží vůní bude provázet každým dnem, ať už vás čeká cokoliv. Díky květinové vonné kompozici se budete cítit za všech okolností přitažlivě a žensky. 

Koupit

Calvin Klein Eternity Moment recenze20

4.2
42
14
10
2
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Kamarátka mi poradila kúpiť,lebo ju ona používa rokmi. Vôňa krásna ale je výdrž trocha slabšia. Flakon jednoduchý a cena ok. Odporúčam vjac na denné použitie.
    Kopie recenze od Veronka H. z notino.sk
    12. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tento parfém je moje nejoblíbenější vůně, ke které se vždy vracím.
    Markéta
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Koupil jsem snoubence, hezká celoroční vůně. Výdrž maximálně 2-3 hodiny, poté už není cítit ani z blízka. Intenzita není bůhví jaká, sotva si všimnu že se snoubenka navoněla.
    Martin Z.
    10. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Dost silná vůně, někoho z ní může až bolet hlava. Dlouhá výdrž.
    Natálie N.
    2. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Vôňa dlho nevydrží, ale je veľmi príjemná.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Vůně je silně květinová, myslím, že obecně bude všem vonět, taková líbivá vůně. Na mě jsou ty kytičky moc intenzivní a na sobě ji mít nemůžu. Na někom jiném v okolí si ji ale dovedu přrdstavit docela dobře.
    Ivana M.
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Perfektní parfémovaná voda na léto pro všechny, kteří mají rádi intenzivnější, dlouhotrvající vůně❤️
    Tereza
    23. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Krásná vůně, co dlouho vydrží.
    .
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Voňavka je už časom overená. Je to istota s dobrým pomerom cena / výkon.
    Kopie recenze od Michal P. z notino.sk
    6. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Krásná svěží vůně
    Marcela
    22. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Za mě nic moc, vůně mi připomíná jasmínovou vůni a záchod. Sama o sobě není špatná moc krásný vzhled a celkem i vydrží, ale asi na mě moc květinová.
    Kristýna
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Ještě jsem si nezvykla,požívala jsem Women,které bych dala přednost,ale nebyla k disposici.
    Eliška V.
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Značku Calvin Clein mám rada a používam. Eternity Moment používam na jar.Je to pre mňa príjemná, sviežo citrusovo- kvetinová vôňa. Cena zodpovedá kvalite a výdrži vône. V zime používam CK Euphoriu.
    Kopie recenze od Galina z notino.sk
    11. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Spokojenost
    Jarda..
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Sladká vůně připomíná pivoňku,příjemná.
    Žaneta
    14. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Veľké sklamanie, príšerná vôňa. Smrad, ako vôňa na wc.
    Kopie recenze od Kristína D. z notino.sk
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Voní hezky, ale krátce.
    Drahomíra D.
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Miluji jasminove vůně, za mě tedy ano, jen se mi nezdá úplně lehká a moc letní, ostatní květiny se rozvoni dost intenzivně, pro mě spíš na přechodné období.
    Janisa
    2. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Dala jsem na rezenci a to byla chyba je hrozná snad nejhorší že všech z téhle značky.
    Andrea B.
    18. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. OBROVSKÉ SKLAMANIE! Tento parfém som objednávala na základe recenzii a už takú chybu neurobím. Za mňa je to SMRAD. Ale vyslovene niečím páchne a kazí celkový dojem. Škoda vyhodených peňazí :(
    Kopie recenze od EVA z notino.sk
    3. června 2022
    Byla recenze užitečná?