Přejít na hlavní obsah
Calvin Klein Eternity Aromatic Essence parfémovaná voda pro ženy

Recenze Calvin Klein Eternity Aromatic Essence

parfémovaná voda pro ženy

Vůně, která vypráví příběh věčné lásky

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Vůně, která vypráví příběh věčné lásky

Koupit

Calvin Klein Eternity Aromatic Essence recenze18

4.7
16
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Mě nesedla. Nevoní mi.....
    Jarka W.
    20. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Květinová, jakoby zajímavá kombinace květin plus vůně, kterou mívá luxusní hotelové wellness, tím má parfém. voda zajímavé aromatické prohloubení. Velká spokojenost.
    Miroslava S.
    24. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vůni mám doma už skoro měsíc a nemůžu se stěžovat. Nosím ji ráda do práce a sklidila úspěch i v mém okolí. Kolegové se mně ptají, čím tak krásně voním. Naprostá spokojenost! O:)
    Sabina
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Krásná květinová vůně. Připadá mně velmi jemná a ženská.
    Klára
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Koupila jsem si pouze 10 ml. Vůně je kokosová, ale spíš kokosová svěží voda. Levandule je také cítit hlavně na začátku. Voní trošku jako Fame od Paco R., já tam cítím mango. Ubírám hvězdy za intenzitu.
    Milena N.
    22. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Prostě top vůně…která vydrží!
    J.
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Velmi příjemná květinová vůně. Oblečení voní nádherně i další den.
    Nela
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvělá ženská vůně! Vydrží dloouho a je intenzivní. Na první čuchnutí jsem nevěřila, že si ji oblibim, ale po chvíli se rozvoněla tak nádherně…
    J
    16. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásna kvetinová vôňa. Vydrží celý deň a dá sa cítiť aj večer. Vhodná na každú príležitosť. Parfém je jednoducho skvelý.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvelá vôňa na každodenné nosenie. Je jemná a sladká.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Krásná svěží vůně, která naprosto podtrhuje ženskost. Řadu Eternity znám už déle a mám ji ráda, ale tento parfém jsem si přímo zamilovala! Předčil má očekávání a určitě jej doporučuji. Výdrž je taky skvělá, voním se ráno a ještě odpoledne se mě kamarádka ptala, čím tak hezky voním :)
    Míša
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Vône Calvin Klein jednoducho milujem a Ethernity nie je žiadnou výnimkou. Krásna, príjemná vôňa, ktorá vás sprevádza počas celého dňa. A navyše, môj priateľ ju na mne miluje! ❤️
    Kopie recenze od Hanka z notino.sk
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Parfém Ethernity ponúka naozaj krásnu ženskú vôňu, ktorá pripomína svojho predchodcu. Tomuto parfému som verná už niekoľko rokov a ani tento raz nie som sklamaná. Ethernity sa navyšel odel do krásnej zelenej farby, ktorá len podčiarkuje kvalitu tohto produktu. Super, odporúčam!
    Kopie recenze od Lucka z notino.sk
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tato vůně má opravdu něco do sebe. Je květinová, ale přitom né moc. U květinových vůní se mi totiž občas stává, že mi to přijde "příliš", až moc sladké atd., ale tento parfém je opravdu skvěle vyvážený! Výdrž taky super. Zatím jsem vážně spokojená a nemám, co bych vytkla.
    Kateřina
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Skvelá vôňa na každodenné nosenie. Vonia obzvlášť sladko a kvetinovo.
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Tenhle parfém se opravdu povedl! :) Moc příjemná vůně, působí luxusně, ale hodí se i na každodenní nošení. Vydrží klidně i celý den. Rozhodně nezklame, doporučuji.
    Barča
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. K tomuto parfému naozaj nie je čo dodať. Krásna vôňa, ktorá vydrží počas celého dňa a navyše, dostávam na ňu veľké množstvo komplimentov. Calvin Klein nesklamal.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Dostala jsem ji jako dárek, je opravdu intenzivní a vydrží dlouho. Připadám si s ní jako na luxusní letní dovolené.
    Jana
    3. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek