Přejít na hlavní obsah
Calvin Klein CK Be toaletní voda unisex

Recenze Calvin Klein CK Be

toaletní voda unisex

Unisex toaletní voda Calvin Klein CK Be je přímo stvořena pro všechny individualistické snílky, kteří touží zavřít oči a namísto toho naplno otevřít své srdce.

Koupit

Unisex toaletní voda Calvin Klein CK Be je přímo stvořena pro všechny individualistické snílky, kteří touží zavřít oči a namísto toho naplno otevřít své srdce.

Koupit

Calvin Klein CK Be recenze20

4.1
83
26
8
8
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Milujeme tuto vůni
    Alena
    6. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Kupuji už léta. Syn jiný nechce
    Marie K.
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Mám velké pochybnosti o původu téhle vůně. Kupují jí pravidelně na letišti a odtud voní jinak, je mnohem intenzívnější a mnohem déle vydrží. Vůně od vás má výdrž cca 30 minut, přijde mi jako naředěná a strašně slabá. Skončila WC, kde nahradila osvěžovač vzduchu. ( který taky vydrží déle). Opravdu jedno velké zklamání a vůně už u vás kupovat nebudu.
    Nikol P.
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. vůně super, akorát nevím z jakého důvodu mi voňavka přišla v otevřené krabicče
    Natálie
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. rozhodně spíš pánská. naštěstí zvolena jako dárek pro chlapa. je příjemně jemná, moc dlouho nevydrží ale za ty kačky dobrý. přece jen je to toaletní voda.
    Barbora B.
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Koupila jsem manželovi na základě recenzi a maximální spokojenost. Vůně se během dne mění a výdrž výborná.
    Helena K.
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Jsem s spokojená
    Adriana D.
    3. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Byl to dárek. Už po druhé. Spokojenost.
    Jana P.
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. už nikdy víc
    tomáš k.
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Vôňa je jemná, nepáči sa mi , že keď nasadíte rozprašovač, nie je na flakóne vrchnák.
    Kopie recenze od Eva F. z notino.sk
    12. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Za mě spíše pánský než dámský
    M.
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Ještě nevím je to dárek.
    Jája
    14. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Koupila jsem jako dárek. Odzkoušela jsem a koupila. Vůně velice pěkná, snad se bude líbit.
    VĚRARY
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Neopakovatelna unisex vona. Pouzivam ju 24 rokov a stale je rovnako genialna. Zo zaciatku svieza, neskor zamatovo obaleny mosus
    Kati
    29. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Používám přes 10 let, výdrž už skoro nulová, ale je to moje srdcovka, dříve měla větší intenzitu a výdrž, proto jde asi také cena neustále dolů
    Pavel
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Spokojnosť po každej stranke
    Kopie recenze od Zuzana R. z notino.sk
    3. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Nesedla
    Kopie recenze od David M. z notino.sk
    15. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Určite na vyskúšanie skvelá aromatická voňavka, som s ňou spokojný
    Kopie recenze od Ľuboš z notino.sk
    9. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Vůně je unisex, na mém příteli se mi velice líbí, ze všech vůní, které kdy používal, mě tahle táhne nejvíc a nutí si přivonět k jeho kůži. Nemám ráda chlapské kořeněné silné vůně, což tato rozhodně není. Sama si občas ráda stříknu, na mě voní trochu jinak, vůně se mi líbí. Jen je třeba počítat s tím, že je to toaletní voda a nevydrží tak dlouho intenzivně vonět.
    Kateřina M.
    25. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvela vona. Uzasna. Skvela cena za 200ml balenie. Pre kazdeho. Na leto najlepsia, alebo kludne celorocne. Jedina nevyhoda je vydrz, uz po hodine nic necitit (aspon na mne) ale je lacna a 200ml balenie vydrzi dlhsie, teda mne nie lebo sa v nej doslova kupem :) aplikujem aj 5krat za den kedze ta vydrz. Ale inak ostatne 5*.
    Kopie recenze od Jozo z notino.sk
    19. března 2021
    Byla recenze užitečná?