Přejít na hlavní obsah
Cacharel Yes I Am Bloom up parfémovaná voda pro ženy

Recenze Cacharel Yes I Am Bloom up

parfémovaná voda pro ženy

Nebojte se rozkvést. Úsměv na rtech vám vykouzlí parfémovaná voda pro ženy Cacharel Yes I Am Bloom up. S jiskřivou květinově-ovocnou vonnou kompozicí, která vyzařuje pohodu a optimismus, budete naprosto okouzlující.

Koupit

Nebojte se rozkvést. Úsměv na rtech vám vykouzlí parfémovaná voda pro ženy Cacharel Yes I Am Bloom up. S jiskřivou květinově-ovocnou vonnou kompozicí, která vyzařuje pohodu a optimismus, budete naprosto okouzlující.

Koupit

Cacharel Yes I Am Bloom up recenze14

4.6
12
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. vůně krásná, sladká, ale výdrž malá
    Lucie
    16. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. to je šťava hmmm...ako keď sa prevarí mix červeného ovocia a vo vzduchu sa vznáša tá sladkokyslá vôňa ovocných esencií. Nádherná, chutná a svieža.
    Kopie recenze od Adriána Ingrid K. z notino.sk
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Bez výdrže, příjemná ovocnokvětinová vůně spíše pro mladé slečny vhodná na léto.
    Jana H.
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Príjemná dievčenská, skôr sladšia vôňa.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    21. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Hezká novinka. Doporučuji vyzkoušet
    Sára
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Parfém jsem cítila na kamarádce a hned jsem si ho zamilovala. Skvělá květinová vůně. Doporučuji!
    Lenka
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Hezká sladší vůně. Dobře drží.
    Marie
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Parfém jsem zakoupila na doporučení na prodejně. Na začátku parfém byl sladký ale krásně se rozvoněl.
    Nikola
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Používám klasiku od Cacharelu Yes i am na kterou jsem už zvyklá. Novinka mě příjemně překvapila. Svěží květinová vůně. Určitě super parfém na léto.
    Erika
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Nádherná vůně, originální! Flakonek je velice roztomilý. Určitě by vůně nadchla i "náctileté".
    Jarka
    8. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Tak toto bol krok vedľa! Flakón je síce krásny ale obsah... To je cukríková,presladenená vôňa. Niečo ako boli voľakedy polievačkové vône na veľkú noc. Hlava ma začala bolieť do pár minút. Nič pre ženy vo veku po 25-30. Skôr pre mladé kočky. Môj názor. Som sklamaná. Vrátim a vyberiem si niečo iné. Oslovil ma flakón s farbou ale obsah teda nie.
    Kopie recenze od Bambuľka z notino.sk
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Super svieža,ŝtavnatá vona,odporúčam na jar.
    Kopie recenze od Ildi z notino.sk
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Velmi hezka svezi kvetinova vune! Ten flakonek je rozkosny, jako vsechny z teto rady Yes I am. Nejvice jsem ale prekvapena z vydrze, rano jsem si strikla na ruku a vecer jsem ji tam jeste citila.
    Marketa
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásna sladká ovocná vôňa, cítiť v nej maliny/jahody, ktoré sa miešajú s tónmi klasickej yes i am :) niečo podobné ako mugler angel nova
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    26. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze