Přejít na hlavní obsah
BULGARI Bvlgari Man Wood Essence parfémovaná voda pro muže

Recenze BULGARI Bvlgari Man Wood Essence

parfémovaná voda pro muže

Vyjádřete svou mužnost a nechte zazářit své charisma. Až se vůně pánské parfémové vody Bvlgari Man Wood Essence stane vaším neviditelným podpisem, bude to snazší než kdy dříve. Její dřevitá kompozice evokuje znovunalezené spojení obyvatele města s přírodou a je novým výrazem maskulinity.

Koupit

Vyjádřete svou mužnost a nechte zazářit své charisma. Až se vůně pánské parfémové vody Bvlgari Man Wood Essence stane vaším neviditelným podpisem, bude to snazší než kdy dříve. Její dřevitá kompozice evokuje znovunalezené spojení obyvatele města s přírodou a je novým výrazem maskulinity.

Koupit

BULGARI Bvlgari Man Wood Essence recenze15

4.7
11
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Skvělá vůně, která vydrží celý den
    Jaroslav M.
    26. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Príjemná drevitá vôňa na denné nosenie, ale vhodná skôr do chladnejších dní. Pekne sa rozvíja, ale škoda výdrže, ktorá je na EDP slabšia.
    Kopie recenze od Jakub z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Perfektní parfém, jak napovídá název, vůně je sice dřevitá, ale zároveň i docela svěží a není příliš těžká.
    Daniel
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Veľmi príjemná vôňa, drevitá, na denné nosenie na jesenné/zimné dni. Je dosť silná, stačí malé množstvo a vydrží celý deň.
    Kopie recenze od Samuel z notino.sk
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Bvlgari je prostě sázka na jistotu. Opět mužná vůně, která nezklame. Svěží, se solidní výdrží. Pokud chcete být středem pozornosti žen, rozhodně doporučím.
    Honza
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Perfektný parfém, ako napovedá názov, vôňa je síce drevitá, ale zároveň celkom svieža a nie príliš ťažká.
    Kopie recenze od Andrej z notino.sk
    23. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Bvlgari je proste stávka na istotu. Opäť mužná vôňa, ktorá nesklame. Svieža, so solídnou výdržou. Ak chcete byť stredom pozornosti žien, rozhodne odporúčam.
    Kopie recenze od Lukáš z notino.sk
    2. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Decentní dřevitá vůně v nádherném flakonu. Voní elegantně a draze, jen by mohla mít trochu lepší výdrž.
    David
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Nádherná, silná a výrazná vôňa, dlho vydrží.
    Kopie recenze od Martina H. z notino.sk
    27. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Úžasná dřevitá vůně. Tak skvělá, že jsem jí musel musel hned mít a koupit jí nechutně předraženou v jednom nákupním centru. Zde je cena příznivější. Za mě se mi po měsíci dost "přejedla" a to nepoužívám jen jí. Je silná, horká, kokosová a můj nos teď prahne po nějaké obyčejné svěží toaletce.
    KUBA L.
    7. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Příjemná vůně na denní nošení, ale tu cenu trochu nechápu - jinde se dá sehnat podstatně levněji. Nemáte tam chybu? :))
    Toni
    24. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Nádherná pánska vôňa. Syn si ju hneď zamiloval...
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    19. listopadu 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Bvlgari Wood Essence úžasná vůně moc se povedla Dávám 100 % kvality Luxusní Parfém má nádherný Flakon a to se mi moc líbí
    František K.
    22. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. Krasna vune ktera dlouho vydrzi.
    Paja
    8. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. Velice povedený parfém. Dlouhá výdrž . Dělám 12h směny a vydrží 8-10h skělá těžší vůně ,ale né příliš. Svěží velice příjemná vůně cedrového dřeva ,takže se dá nosit i na běžné nošení přes den nebo do kanceláře. Ale i na večerní akce či rande. :-) hold nej parfumer Alberto Morillas ví co dělá.
    Jakub.K
    6. října 2018
    Byla recenze užitečná?