Přejít na hlavní obsah
Burberry My Burberry parfémovaná voda pro ženy

Recenze Burberry My Burberry

parfémovaná voda pro ženy

Oblečte si trenčkot a račte vstoupit do elegantní londýnské zahrady, jejíž květy před krátkou chvílí zkropila osvěžující letní přeháňka. Přesně tak voní luxusní parfémovaná voda pro ženy My Burberry od ikonické britské značky. Ucítíte v ní svěžest, eleganci i sladké květinové tóny.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Oblečte si trenčkot a račte vstoupit do elegantní londýnské zahrady, jejíž květy před krátkou chvílí zkropila osvěžující letní přeháňka. Přesně tak voní luxusní parfémovaná voda pro ženy My Burberry od ikonické britské značky. Ucítíte v ní svěžest, eleganci i sladké květinové tóny.

Koupit

Burberry My Burberry recenze20

4.5
111
20
9
3
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. nejlepší voňavka takže si ji nekupuj protože ju chcu mít jen já😇🌸🐆
    anna k.
    3. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Toto je totální držák. Vůně mi úplně nevyhovuje, ale co se týče výdrže trumfne kde co zde.
    Lenka C.
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. nezklame.. vůně výdrž super
    Lucie
    1. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Táto vôňa má tak nádhernú notu sladkého hrášku a pačuli, že z nej padám na zadok. Túto si kupujem nie pre okolie, ale pre seba. My Burberry je naozaj MY premňa.
    Kopie recenze od MIMMA z notino.sk
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Pro mě opravdu nádherná vůně, plná, kulatá a šťavnatá, květinová. Hodí se na chladnější měsíce. Používám několik let, vydrží a má i pěknou projekci.
    Michaela
    23. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Tento parfém používam už dlhšiu dobu a stále sa k nemu vraciam. Výborne vonia, vydrží po nastriekaní dlho. Som s ním veľmi spokojná :-)
    Kopie recenze od Kami z notino.sk
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Značku Burberry jako takovou miluju (London, Body) a zároveň i květinové vůně. Ale tahle je na mě strašně intenzivní, až taková tuctová a vůbec mi jako květinová nepřijde. Výdrž je nicméně skvělá.
    Tereza
    11. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. spokojenost
    Lenka
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásná vůně, rozplývá se dlouho po šplíchnuti, dlouhá výdrž
    Valentina
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Na začátku silná vůně, která se krásně rozvine, dost dobrá výdrž.
    Marta S.
    22. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Lahka vona na leto,prijemna ale vydrz minimalna skoda
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    28. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Výborná vôňa, trošku dlhšie by mohla vydržať...
    Kopie recenze od Katarína H. z notino.sk
    25. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. krásná vůně
    Jitka
    7. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Tento parfém si kupuji vždy na zimu. Všem krásně voní.
    Renata H.
    7. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento parfém se dá používat celoročně. Dost jsem si ho oblíbila.
    Jitka
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. parfém som si kúpila na zaklade prečítaného zloženia a hneď ma zaujal....dokonca aj prekonal očakávania..krásna vôňa, tajomná, sladšia, ale keď sa rozvinie, milo prekvapí jemne kvetinovým srdcom.....výdrž skvelá
    Kopie recenze od Adriana F. z notino.sk
    1. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Krásná vůně, dlouhá výdrž na oblečení i několik dní za mě TOP
    Monika
    1. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Vůně mi úplně nevyhovuje, je to však jediný parfém, který na sobě cítím celý den.Na oblečení vydrží vonět týdny.
    Lenka
    18. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Jsem moc spokojena
    Veronika Š.
    11. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Příjemná , jemná , květinová vůně. Líbí se ženám . Můj muž nezareagoval. Zato v práci si 2 ženy všimli mé " jiné " vůně. Hezký flakon...nevhodný do kabelky. Ale jinak průměr, který neobtěžuje. A kdo potřebuje velké množství a dobrou cenu....tak kupte.
    Jarmila P.
    16. září 2021
    Byla recenze užitečná?