Přejít na hlavní obsah
Bübchen Wash mycí gel s heřmánkem a výtažky z ovsa

Recenze Bübchen Wash

mycí gel s heřmánkem a výtažky z ovsa

Hledáte pro své nejmenší jemné mytí od hlavy až k patě? Mycí gel s heřmánkem a výtažky z ovsa Bübchen Wasch je tou nejlepší volbou. Jemně a důkladně čistí pokožku celého těla a zanechává ji hydratovanou. Zároveň obnovuje její přirozenou ochrannou bariéru a proto je vhodný na každodenní mytí. Neobsahuje žádné nežádoucí ingredience, je pH neutrální a nedráždí oči. Tento mycí gel s praktickou dávkovací pumpičkou zkrátka nesmí chybět žádnému mrňouskovi.

Koupit

Hledáte pro své nejmenší jemné mytí od hlavy až k patě? Mycí gel s heřmánkem a výtažky z ovsa Bübchen Wasch je tou nejlepší volbou. Jemně a důkladně čistí pokožku celého těla a zanechává ji hydratovanou. Zároveň obnovuje její přirozenou ochrannou bariéru a proto je vhodný na každodenní mytí. Neobsahuje žádné nežádoucí ingredience, je pH neutrální a nedráždí oči. Tento mycí gel s praktickou dávkovací pumpičkou zkrátka nesmí chybět žádnému mrňouskovi.

Koupit

Bübchen Wash recenze20

4.8
27
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Příjemně voní. Ekzém se malému ani nezhoršil, ani nezlepšil.
    Monika
    11. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Tuto značku jsem používala už pred 18 lety na dcery. Nyní ještě čekám miminko a těším se , že budu používat zase. Za mě nej 👍🏻👍🏻👍🏻❤️
    Michaela N.
    3. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Krásne voni
    Lenka
    3. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Spokojna, krásne vonia!
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    7. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Tento jemný umývací gelík je naozaj príjemný, upokojuje pokožku, nevysušuje a navyše pekne vonia. Za tú cenu naozaj skvelý produkt.
    Kopie recenze od Lucía z notino.sk
    8. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Tento jemný mycí gelík je moc příjemný, zklidňuje pokožku, nevysušuje a navíc hezky voní. Za tu cenu opravdu skvělý produkt.
    Kamila
    8. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. gel krásně voní, používám, protože po jiných sprchových gelech mám vysušenou pokožku, s tímto jsem spokojená a mám v plánu používat i nadále. Navíc 400ml za takovou cenu a kvalitu je super.
    Olivie
    7. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Gel krásně pokožku krásně vyživí a nevysuší - moc doporučuju :-)
    Kopie recenze od Julie z notino.sk
    3. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Mám opravdu hodně citlivou pokožku a tento gel je jeden z mála, který můžu používat. Nevysušuje a navíc nádherně voní :-)
    Ilona
    3. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. som veľmi spokojná s balením, je praktické a dlho vydrží
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    22. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. potřebovala bych, aby všechny gely a šampony pro mimčo měly takovou skvělou pumpičku, je to moc fajn věc a míň se plýtvá. Jinak krásně voní, rádi ho používáme
    Andrea
    22. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Používáme pro prcka už od miminka, spokojenost.
    Dana
    30. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Prijemne, pulrocni synovec spokojeny. Nemam co vytknout.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    18. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. Koupila jsem půlročnímu synovci, který má atopický ekzém téměř od narození. Nevím, jestli je to tímto sprcháčem, ale vždy po umytí mám pleť (ekzem má na tvářích´) zklidněnější.
    Katka
    18. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. Výborný dětský sprchový gel, nedráždí pokožku, nepálí do očí, nevysušuje
    Lucie
    11. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Veľmi príjemný a voňavý gél. Super vonia a pokožka je po použití jemná.
    Kopie recenze od Lucka z notino.sk
    30. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Výborný gél na mytí. Dcerce voní a nepálí do očí. Pokožka je po použití vážně hebká a příjemná. Super!
    Tatiana
    30. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. krásne vonia a k pokožke je jenmý a príjemný.
    Aneta
    20. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Super mýdlo, které nevysušuje, hezky myje a jemňounce voní - koupím znovu.
    Iva
    20. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Sice nemám děti, ale i tak jsem si zvykla kupovat dětskou kosmetiku. Zdá se mi vhodnější pro citlivější pokožku a nevysušuje tolik. A tento gel je skvělý! Navíc mi vydrží dlouho díky velkému balení.
    Janka
    17. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?