Přejít na hlavní obsah
Bübchen Baby krém proti opruzeninám

Recenze Bübchen Baby

krém proti opruzeninám

Proti opruzeninám, zarudnutí a dalším projevům podráždění pokožky především v oblasti plenek působí krém Bübchen Baby. Je vhodný pro děti již od narození – jejich citlivou pokožku zklidňuje a podporuje její ochrannou funkci. Díky komplexu s oxidem zinečnatým navíc zabraňuje nežádoucímu hromadění vlhkosti na kůži tak, že vlhkost odpuzuje. Byl vyvinut, aby zabránil rizikům alergie a jeho kompatibilita s kůží byla potvrzena dermatology.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Proti opruzeninám, zarudnutí a dalším projevům podráždění pokožky především v oblasti plenek působí krém Bübchen Baby. Je vhodný pro děti již od narození – jejich citlivou pokožku zklidňuje a podporuje její ochrannou funkci. Díky komplexu s oxidem zinečnatým navíc zabraňuje nežádoucímu hromadění vlhkosti na kůži tak, že vlhkost odpuzuje. Byl vyvinut, aby zabránil rizikům alergie a jeho kompatibilita s kůží byla potvrzena dermatology.

Koupit

Bübchen Baby recenze20

4.9
22
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Príjemný neštípe upokojujúci krémik :)
    Kopie recenze od Olívia^^ z notino.sk
    12. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Doporučuji tento krém všem, ne jenom maminkám, myslím si, že není na škodu mít tkovýto kremík doma, hojí podrážděná místa, a příjemně voní
    Pavla
    4. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  3. Mám ráda všechny produkty této značky, a krém na oprzeniny k nim také patří, můžete číct, že je jako každý jiný, nicméně já na něj nedám dopustit.
    Jitka
    4. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  4. Skvělý krém na opruzeniny, zarudlá a podrážděná místa na dětské i dospělácké pokožce, můžete použít na celé tělo a mast vám jej krásně zvláční a vyléčí
    Nina
    4. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. krémik má výbornú klonzistenciu, ktorá nezanecháva všetko naokolo biele, vstrebe sa a hlavne vylieči a pomože. Odporúčam nielen pre deti ale aj pre iné vekové kategórie. :)
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    6. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Krém má super konzistenciu, strašne dobre sa rozotiera, a vstrebáva. Má velmi príjemnú voňu, a je super účinný! Odporúčam! :)
    Kopie recenze od Diana z notino.sk
    22. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Jednoduchá aplikace a zaručená kvalita výrobku.
    Denisa
    8. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Krém je opravdu šikovny. Možná bych mu jen trochu vytkla, že se hůře roztírá, ale i tak bych koupila klidně další balení.
    Marika
    8. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Miluji značku Bübchen, krém je jemný, úžasný na opruzeniny, pokožka je hebká.
    Iveta
    3. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. S krémem jsem spokojená, funguje a je příjemně jemný. Doporučuji.
    Kateřina
    3. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Krásne vonia a super sa používa. Výborný pre malinkého. Ľahko sa rozotrie a pekne vstrebe. Zadoček zanecháva hebký. Super!
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    30. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Vážně dobrý produkt na opruzeniny. Značka Bubchen mám produkty vážně moc ráda. Zanechává výborný výsledek!
    Lucie
    30. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. jemný k pokožke, dobre sa vstrebáva a sme moc spokojný. Praktický do tašky :)
    jana
    20. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. Tento krém za za mě aktuálně číslo jedna. Krásně ošetří podrážděnou pokožku zadečku a malej se cítí komfortně.
    Ema
    17. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. Používám vždycky na své dítko po výměně plenek. Tuhle značku jsem si moc oblíbila, mám i speciální přípravek do koupele a olejíček.
    jana
    17. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Krém je skvělý, používám od narození miminka a mohu doporučit. Žádné opruzeniny, žádné začervání, žádné pupínky. Perfektní!!!!!!
    Olina
    8. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Výborný a krásne voňajúci krém. Na malú ako stvorený. Som moc spokojná s výsledkom :).
    Kopie recenze od Linda z notino.sk
    7. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Výborný krém na opruzeniny. Používám zatím krátce, ale jsem s výsledkem a konzistencií moc spokojena. Pokožka malého je vážně jemná a krém nemastí.
    Jana
    7. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Krémik je na riťky príjemný, dobre sa rozotiera a pekne vonia. My sme s ním veľmi spokojní :)
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    5. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Krém sa dobre nanáša a riťka drobcov je chránená. Malým zatiaľ vyhovuje, máme aj ostatné veci z tejto značky pre malých a všetky sú super :)
    Jarka
    5. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?