Přejít na hlavní obsah
BrushArt Home Salon Scalp scrub brush masážní pomůcka na vlasy

Recenze BrushArt Home Salon Scalp scrub brush

masážní pomůcka na vlasy

Jako v rukou šikovné kadeřnice, když vám právě při šamponování masíruje pokožku hlavy, si můžete připadat i při každém domácím mytí. Masážní pomůcka na vlasy BrushArt Home Salon vám pomůže zbavit se mazu, nečistot i zbytků stylingových přípravků mnohem lépe než jen pomocí prstů. Kromě toho je masáž tak příjemná, že se na svou seanci s vlasy budete pokaždé vyloženě těšit.

Koupit

Jako v rukou šikovné kadeřnice, když vám právě při šamponování masíruje pokožku hlavy, si můžete připadat i při každém domácím mytí. Masážní pomůcka na vlasy BrushArt Home Salon vám pomůže zbavit se mazu, nečistot i zbytků stylingových přípravků mnohem lépe než jen pomocí prstů. Kromě toho je masáž tak příjemná, že se na svou seanci s vlasy budete pokaždé vyloženě těšit.

Koupit

BrushArt Home Salon Scalp scrub brush recenze20

4.9
112
3
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tato věcička je fakt super. Bez ní už ani ránu. Pokožka hlavy je perfektně čistá a vydrží déle se nemastit.
    Markéta
    28. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. báječná věc, škoda, že jsem ji neobjevila dřív :-)
    Silva
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nechápem, ako som bez tohoto mohla fungovať! Neznášam, keď sa mi pri nanášaní šampónu zachytávajú vlasy o nechty a prsty a toto je game changer a ešte k tomu príjemne pomasíruje!
    Dagmara M.
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Tak na tuhle věcičku jsem se těšila a jako, že WOW! Zkusila jsem jí hned po vyndání na vlasy suché a už to bylo příjemné, ve sprše při mytí vlasů, úplná bomba! Krásně se drží, je to z příjemného materialu a není tvrdý. Mohu jen a jen doporučit! :)
    Miroslava
    27. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Recenze nelhaly, to je prostě TOP výrobek, co musíte mít. Miluji umývání vlasů, to se prostě nedá popsat, jaký je to pak efekt oproti běžnému mytí vlasů jen rukama.
    Petra
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Mohlo by to být o chloupek měkčí, ale jinak super.
    Kristýna
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Som kaderníčka a keď sa mi tento produkt dostal do rúk tak som ho musela hneď otestovať. Musím uznať, že som nadmieru spokojná. Dá sa používať ako na mokré tak aj na suché vlasy. Určite budem odporúčať aj mojím zakazníkom aby si to na doma kúpili.
    Kopie recenze od Karin z notino.sk
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Výborne zapracuje šampón do celej pokožky hlavy, tým pádom je umytie efektívnejšie a vlasy sa tak skoro nezamastia. Zároveň spôsobí príjemné prekrvenie čo vlasy tiež ocenia. Treba si ale zvyknúť že penivosť a roznesenie produktu je trochu iné.
    Kopie recenze od zuzana z notino.sk
    16. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělá pomůcka při myti hlavy.
    Simča
    25. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Už se bez téhle pomůcky neobejdu při mytí vlasů. Neskutečně příjemné!
    Iveta
    7. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Velmi příjemná.
    Daiana N.
    1. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Snadná masáž vlasové pokožky, mohu využít při mytí nebo za sucha. Krásně prokrví pokožku.
    Zbyněk
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Snadná masáž vlasové pokožky, mohu využít při mytí nebo za sucha. Krásně prokrví pokožku.
    Zbyněk
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Tuhle vychytavku jsem koupila sve kadernici, ktera se zameruje i na masaze hlavy a je s ni moc spokojena .
    Valerie
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Super, doporučil mi ho kadeřník
    Barb S.
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Super na masáž při mytí a hlavně dobře odstraňuje zbytky stylingu.
    Barbora C.
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Tak bez tohoto produktu si neumím hair care rutinu představit. Super pro vlasovou pokožku a zároveň masáž hlavy zbaví stresu.
    Eliška K.
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Nebyl problém i při mých hustých vlasech, příjemný a měkký povrch.
    Adéla S.
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Příjemná pomůcka, která prokrví pokožku hlavy, zároveň efektivní jako masáž. Pravidelné používání se pak odrazí na kvalitě vlasů, v prevenci jejich vypadávání.
    Sisa
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Perfektný pomocník pri umývaní vlasov. Tak isto ho používam aj pri zapracovaní séra proti padaniu. Pri správnom používaní sa doň vlasy nezamotávajú a dobre pomasíruje pokožku hlavy
    Kopie recenze od Nikoleta A. z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze