Přejít na hlavní obsah
Brazil Keratin Gold Anti Frizz Mask keratinová regenerační maska pro poškozené vlasy

Recenze Brazil Keratin Gold Anti Frizz Mask

keratinová regenerační maska pro poškozené vlasy

Popis:
Keratinová regenerační maska pro poškozené vlasy Brazil Keratin Gold navrací vlasům jejich krásu a zanechává je oslnivě lesklé. Vlasy jsou po použití snadno upravitelné a nezacuchávají se. Regenerační přípravek proniká do struktury vlasů a dodává jim potřebnou péči a výživu.

Koupit

Popis:
Keratinová regenerační maska pro poškozené vlasy Brazil Keratin Gold navrací vlasům jejich krásu a zanechává je oslnivě lesklé. Vlasy jsou po použití snadno upravitelné a nezacuchávají se. Regenerační přípravek proniká do struktury vlasů a dodává jim potřebnou péči a výživu.

Koupit

Brazil Keratin Gold Anti Frizz Mask recenze20

4.3
17
1
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. po použití mám neskutočne hebké vlasy, určite odporúčam :)
    Kopie recenze od Sisa z notino.sk
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Super maska na delší a suché vlasy. Používám pravidelně 2x týdně a krom toho, že krásně voní, tak vlasy i moc hezky hydratuje a vrací vlasům sílu a lesk. Balení je opravdu velké a dlouho vydrží. Doporučuji, vyplatí se
    Veronika
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Skvelá maska, ktorá pekne uhladí a skrotí moje nepoddajné vlasy. Maska navyše veľmi pekne voní! Odporúčam! :)
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Tak jsem asi první, která nevidí žádný rozdíl. Budu ráda, jak doberu a již nekoupím.
    Kateřina
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Vlasy sú jemne uhladenejšie
    Kopie recenze od Janka Š. z notino.sk
    28. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Po prvej aplikácii boli vlasy úplne super. Po ďalších použitiach som už taký super výsledok nemala. Krásne vonia. Je lepší než nejaké bežne kondicionery aj niektoré masky, ale zas zázraky nerobí .
    Kopie recenze od Sasa S. z notino.sk
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Úžasná maska.Mám zosvetlené vlasy z tmavej farby a to vlasom dalo zabrať,tak sú dosť vysušené.No táto maska už po prvom použití im navrátila späť výživu.Vlasy sú jemnejšie a nevyzerajú tak vysušene. Určite odporúčam.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    27. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Super, zmírňuje zelektrizovani u kudrlinek
    adel
    21. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Perfektni s zehlickou sonickou
    Peti
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. vyborny ,len treba
    Kopie recenze od K. B. z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Maska je perfektna. Pouzivam ju uz rok a vlasy su po jej pouziti krasne, plne objemu, zhydratovane, pruzne, leskle. Top produkt. Objednavam opat.
    Kopie recenze od Misa z notino.sk
    21. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Splňuje moje očekávání.
    Mary
    11. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Skvělá, ideální výživa pro suché vlasy .
    Inga
    10. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Veľká spokojnosť, keď som objednávala, bola som skeptická, ale vlasy zregenerovala hneď po 1.aplikácii výborne, sú hladké, jemné a nezaťažuje ich.
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    12. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. Veľká spokojnosť, keď som objednávala, bola som skeptická, ale vlasy zregenerovala hneď po 1.aplikácii výborne, sú hladké, jemné a nezaťažuje ich.
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    12. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  16. Naprosto na nic, vlasy mám barvené a tím pádem vysušené, ale tohle mi je snad ještě víc zhoršilo, katastrofa
    Zákazník z notino.cz
    31. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Tento keratín ťahá z vlasov farbu. Farbím si nahnedo po 4 aplikáciách mi vytiahol vlasy na ryšavú. Vlasy mi hebké však nezostali.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    1. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Po umytí vlasů koncentrovaným šampónem s keratinem a následném použití regenerační masky byly moje vlasy drsné a zacuchané tak, že vůbec nešly rozčesat. I ten nejobyčejnější kondicionér účinkuje lépe než toto. Jelikož jsem si při rozčesávání vytrhala hrst vlasů, nemám vůbec odvahu tyto výrobky použít znovu.
    Zákazník z notino.cz
    17. listopadu 2015
    Byla recenze užitečná?
  19. som snou velmi spokojna, aplikuje sa celkom dobre, ta zlata je uzasna a vysledny efekt velmi dobry, rovne leskle a konecne hladke vlasy!!
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    16. května 2015
    Byla recenze užitečná?
  20. spokojnost
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    22. dubna 2015
    Byla recenze užitečná?