Přejít na hlavní obsah
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara řasenka pro extrémní objem a intenzivní černou barvu

Recenze Bobbi Brown Smokey Eye Mascara

řasenka pro extrémní objem a intenzivní černou barvu

K nádherným, objemným a nepřehlédnutelným řasám vám pomůže řasenka pro extrémní objem a intenzivní černou barvu Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. Každou řasu precizně obalí intenzivní barvou, a to včetně těch nejdrobnějších a těžce dostupných.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

K nádherným, objemným a nepřehlédnutelným řasám vám pomůže řasenka pro extrémní objem a intenzivní černou barvu Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. Každou řasu precizně obalí intenzivní barvou, a to včetně těch nejdrobnějších a těžce dostupných.

Koupit

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara recenze19

4.5
18
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Patří mezi ty lepší řasenky, doporučuji
    Iveta
    24. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nejhorší řasenka, kterou jsme kdy měla. Řasy vůbec neprodlouží ani nezahustí, jem lehce nabarví. To bych ještě odpustila. Ale ta alergická reakce! Oči rudé, víčka opuchlá... To se mi nikdy z žádné řasenky nestalo.
    Klára
    10. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Tuto riasenku mam hrozne rada, lebo rozdiel je fakt vidiet a nenasla som zatial lacnejsiu alternativu. Co mi ale vadi, a to neviem, ci je vlastnost samotnej mascary alebo proste len dlho stala v sklade, ale pride mi, ze hrozne rychlo vyschne.
    Martina
    3. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Za ty peníze už nikdy. Řasy jsem měla jen lehce nabarvené, nijak neprodloužili, nezahustili a poprvé v životě jsem měla alergickou reakci. Oční víčka po aplikaci otekla, svědila a byla červená. Řasenka mi nesedla, již nezakoupím.
    Pavla B.
    22. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Podle recenzí jsem čekala mnohem víc. Řasy jsou sice oddělené a nelepí se, ale to je tak vše. Vůbec neprodlouží, objemu také mnoho nepřidá, navíc se velmi špatně odličuje. Příště vyberu jinou.
    Jana K.
    5. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Paráda
    Milada
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Nejlepší řasenka, co jsem kdy měla. Dokonale oddělí řasy a krásně barví. Řasy jsou přirozené.
    Claudi
    18. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Tutu řasenku miluju! Oddělí řasy a krásně je protáhne. Barva je sytá.
    Klér
    14. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Pecková řasenka, neslepuje, nedrolí se, neobtiskává se a dělá krásné a výrazné řasy. Za mě TOP
    Jaroslava D.
    4. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Prirodzeny efekt pekne predlzi zahusti super
    Kopie recenze od Erika S. z notino.sk
    10. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Pro mě za poslední dobu nej řasenka, krásně prodlouží a zvýrazní řasy bez slepení či žmolkovatění a rozpíjení
    Barbora E.
    12. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Nerozmazává se, nelepí, působí přirozeně.
    JJ
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Malá s velkým výsledkem, krásné řasy, neslepuje, nedrolí, netozmazává se. Za mě jedna z nej řasenek, doporučuji!
    Michaela K.
    15. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. mascara, ktorá krásne predĺži riasy
    Kopie recenze od Livia V. z notino.sk
    3. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. asi mam inu spiralu. mihalnice mi to nezahustilo, ale zato brutalne predlzuje 😂
    Kopie recenze od biba z notino.sk
    3. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Za mne jedna z nejlepších řasenek, stále se k ní vracím.
    Jitka K.
    11. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Je to top mascara predĺži zahusti a nelepi
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    21. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. naprosto božská řasenka
    Michaela S.
    5. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Drahá řasenka, ale opravdu líčí řasy skvěle. Volume funguje.
    Miroslava
    23. září 2020
    Byla recenze užitečná?