Přejít na hlavní obsah
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base vitamínová báze pod make-up

Recenze Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base

vitamínová báze pod make-up

Líčení vypadá nejlépe na zdravím zářící pleti. Vitamínová báze pod make-up Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base vaši tvář dokonale vyživí a zanechá ji vyhlazenou a jemnou. Dodejte svému obličeji před zkrášlováním potřebnou hydrataci a těšte se z dlouhodobě perfektního vzhledu.

Koupit

Líčení vypadá nejlépe na zdravím zářící pleti. Vitamínová báze pod make-up Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base vaši tvář dokonale vyživí a zanechá ji vyhlazenou a jemnou. Dodejte svému obličeji před zkrášlováním potřebnou hydrataci a těšte se z dlouhodobě perfektního vzhledu.

Koupit

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base recenze20

4.6
169
3
18
9
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Zatiaľ najlepšia báza pod make up, ktorú som vyskúšala. Príjemne vyhladí pleť, dobre sa vstrebáva, vôňa je intenzívnejšie ale dá sa na ňu zvyknúť :) Nemám z nej pocit nadmerného zaťaženia pleti ako pri iných, ktoré som vyskúšala. Objednávam už druhé balenie.
    Kopie recenze od Renča z notino.sk
    7. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. najlepšia báza pod make up👌 pekne sa vpije, používam už druhé balenie. Má aj hydratačnú funkciu, čo mne vyhovuje (suchší typ pleti).
    Kopie recenze od Alexandra z notino.sk
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Veľmi intenzívna vôňa, mne to našťastie nevadí ale citlivé ženy na to musia pred kúpou myslieť. Okrem toho je perfektná. V zime mám pleť suchú a cez leto zas mastnú. Funguje najlepšie na suchú pokožku s krémovým makeupom alebo na mastnú pokožku pod "vysušujúci" makeup ako je Double wear. Len teda sa trochu bojím kúpiť väčšie balenie nakoľko produktu stačí naniesť málo takže zvyšok by mohol po dlhom sedení v otvorenom kelímku začať oxidovať (aktívne vitamíny nezvládnu byť dlho na kyslíku).
    Alexandra
    15. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Sto ľudí, sto chutí. Za mňa báza vonia absolútne luxusne a je priam neskutočne príjemná pri aplikácii... Ja osobne oceňujem jej efekt najmä pod Double Wear mejkap, pri ostatných ju dávam skôr zo zotrvačnosti, rozumej, kvôli vôni a konzistencii :)
    Kopie recenze od Jana M. z notino.sk
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Príšerný….dostala som naň alergickú reakciu
    Kopie recenze od Alexandra H. z notino.sk
    4. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  6. Príšerný….dostala som naň alergickú reakciu
    Kopie recenze od Alexandra H. z notino.sk
    4. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  7. Príšerný….dostala som naň alergickú reakciu
    Kopie recenze od Alexandra H. z notino.sk
    4. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. nejlepší krém, podklad pod make up
    Helena
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. nejlepší krém, podklad pod make up
    Helena
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. nejlepší krém, podklad pod make up
    Helena
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Nejlepší báze, lehce se roztírá, příjemná
    Pavla R.
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Nejlepší báze, lehce se roztírá, příjemná
    Pavla R.
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Nejlepší báze, lehce se roztírá, příjemná
    Pavla R.
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Asi je to dobre i když na mě je to strašně silne parfemovane. A nejsem si jistá ze se mi po tomto produktu nedělají pupinky. Mini verze výborná na vyzkoušení.
    Kateřina D.
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Asi je to dobre i když na mě je to strašně silne parfemovane. A nejsem si jistá ze se mi po tomto produktu nedělají pupinky. Mini verze výborná na vyzkoušení.
    Kateřina D.
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Asi je to dobre i když na mě je to strašně silne parfemovane. A nejsem si jistá ze se mi po tomto produktu nedělají pupinky. Mini verze výborná na vyzkoušení.
    Kateřina D.
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Zakoupila jsme na základě recenzí. Díky, dámy:)) Mám tedy spíše sušší pleť, takže k ještě větší hydrataci a projasneni používám nejdříve přípravky od Darphin (sérum na citlivou pleť, poté kapslí s vitamínem C). V tom případě nemusím čekat na efekt, který se dostaví okamžitě. Pleť je skutečně sjednocená, projasnena. Navíc, opravdu velmi příjemná vůně, která též "nabiji":) Tento produkt vrele doporučuji!
    Jarka
    8. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Zakoupila jsme na základě recenzí. Díky, dámy:)) Mám tedy spíše sušší pleť, takže k ještě větší hydrataci a projasneni používám nejdříve přípravky od Darphin (sérum na citlivou pleť, poté kapslí s vitamínem C). V tom případě nemusím čekat na efekt, který se dostaví okamžitě. Pleť je skutečně sjednocená, projasnena. Navíc, opravdu velmi příjemná vůně, která též "nabiji":) Tento produkt vrele doporučuji!
    Jarka
    8. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Zakoupila jsme na základě recenzí. Díky, dámy:)) Mám tedy spíše sušší pleť, takže k ještě větší hydrataci a projasneni používám nejdříve přípravky od Darphin (sérum na citlivou pleť, poté kapslí s vitamínem C). V tom případě nemusím čekat na efekt, který se dostaví okamžitě. Pleť je skutečně sjednocená, projasnena. Navíc, opravdu velmi příjemná vůně, která též "nabiji":) Tento produkt vrele doporučuji!
    Jarka
    8. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Uzasna baza! Pouzivam uz roky a plet mam uplne krasnu nie ako kedysi. Teraz je vyzivena a makeup, ktory pouzivam (vodeodoln) krasne drzi. Fakt nema chybu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Kopie recenze od Rina z notino.sk
    15. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze