Přejít na hlavní obsah
Blendea Supergreens kapsle pro správné fungování organismu

Recenze Blendea Supergreens doplněk stravy

kapsle pro správné fungování organismu

Hned 4 zelené superpotraviny obsahují kapsle Blendea Supergreens. Konkrétně 30 % tvoří zelený ječmen, 30 % mladá pšenice, 20 % spirulina, 15 % chlorella a 5 % máta peprná. S každou dávkou tak pomůžete svému tělu k pročištění, podpoříte jeho imunitu a dodáte mu energii. Kapsle Blendea budou vaším pomocníkem i pokud si hlídáte váhu. K tomu všemu vás potěší i příjemná osvěžující chuť. Začněte každé ráno dávkou vitaminů, minerálů, antioxidantů a dalších účinných látek.

Koupit

Hned 4 zelené superpotraviny obsahují kapsle Blendea Supergreens. Konkrétně 30 % tvoří zelený ječmen, 30 % mladá pšenice, 20 % spirulina, 15 % chlorella a 5 % máta peprná. S každou dávkou tak pomůžete svému tělu k pročištění, podpoříte jeho imunitu a dodáte mu energii. Kapsle Blendea budou vaším pomocníkem i pokud si hlídáte váhu. K tomu všemu vás potěší i příjemná osvěžující chuť. Začněte každé ráno dávkou vitaminů, minerálů, antioxidantů a dalších účinných látek.

Koupit

Blendea Supergreens recenze20

5.0
24
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Skvěle mi srovnaly trávení. Oceňuji formu tablet.
    Lucie
    14. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Nejsem moc na tu sypkou formu, nedělá mi to moc dobře. Nicméně tyhle v kapslích jsou opravdu skvělé. Moc mi pomohly se zažíváním, a ač jsem tomu nevěřila, tak funguji už 4 měsíc a nedám na supergreens dopustit.
    Erika K.
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Objednávám podruhé, zlepšuje trávení, dokonce se mi zdá, že mi pomáhají k hubnutí
    Maria
    1. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Pozoruji pozitivní změny, co se týče trávení a energie. Osobně preferuji Supergreens ve formě prášku, ale tato verze je super na cestování, kdy nemám možnost míchat nápoj.
    Romana
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Blendea jako vždy naprosto super. Vyzkoušel jsem hodně supergreensu již předtím, ale tahle tabletová forma mi sedí nejvíce.
    Kuba
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Za mě velká spokojenost. Hodně se mi spravilo trávení a jsem celkově taková odolnější a méně unavená.
    Olga
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Skvělá náhrada klasických supergreensů v prášku. Supergreens se staly mojí rutinou. Velmi mi pomáhají s trávicím systémem.
    Angelika
    14. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Super doplněk stravy k podpoře imunity a zdravého životního stylu:)
    Terka
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Výborný složení bez zbytečných látek navíc. Díky tomu, že je to v kapslích a ne v prášku, tak užívám pravidelně.
    Jana
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Tyhle supergreens jsou skvělou volbou pro všechny, kteří jako já nesnáší chuť supergreens obecně :D prostě spolknu tabletku a je to. Cítím se líp, trávení funguje a celkově mám více energie.
    Marie
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Dříve jsem používal sypkou formu a přesedlal jsem na tobolkovou formu. S Blendeou jsem dlouhodobě spokojen a supergreens používám delší dobu. Prospívá mému trávení a citím i mírný posun v imunitě.
    Honza
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Již jsem spotřebovala celé balení, takže jsem se rozhodla sepsat recenzi. Zatím nejlepší supergreens, které jsem měla možnost zkusit. To co mi to udělalo s trávením a nafouklým břichem jsem ještě neviděla. Od teď můj must have produkt. Vážně jsem spokojená a doporučuji (třeba i těm, co supergreens zkoušeli pít a nesedlo jim to jako mě, i zde docílíte potřebných účinků i ve formě kapslí).
    Natálie H.
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Výborné na srovnání trávení a pročištění organismu, prostě aby se člověk i vnitřně cítil dobře a byl v pohodě. Tyhle Supergreens jsou dostupné i ve formě prášku pro přípravu nápoje, ale mně osobně více vyhovují kapsle, je to pro mě pohodlnější.
    Magda
    3. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Měla jsem během podzimu a zimy dvoje antibiotika a měla jsem pak docela rozhozené zažívání. Užívala jsem probiotika, ale stejnak to nebylo ono. Tuto směsku supergreens používám už pár týdnů a konečně se cítím fakt dobře a vše se srovnává do normálu. Bylo prostě potřeba dodat tělu ještě něco navíc :)
    Petra
    18. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Začala jsem používat jako prevenci proti jarní únavě. Musím přiznat, že se mi ráno lépe vstává, cítím se méně unavená a plná energie. Podávání v kapslích je praktické.
    Lucie
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. kapsle jsou super. Díky nim jsem nebyla celou zimu nemocná, mám víc energie a zažívání mi funguje lépe.
    Hanka
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tuto formu supergreens. Změny jsem začala pociťovat už po 3 dnech použití. Určitě doporučuju těm, kteří dávají přednost tabletkám namísto prášku.
    Karolína
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Takto v kapslích mi supergreens vyhovují více než v práškové formě. Mám po nich více energie, zlepšilo se mi trávení a celkově se cítím lépe.
    Bětka
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Mladý ječmen nebo spilulinu užívám už dlouho, vždy jsem je užívala v práškové formě a nyní jsem se rozhodla užívat superzelenou v kapslích. Je to velmi praktické a účinky pocítíte hned.
    Míša
    6. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Byla jsem velmi pozitivně překvapena chutí tohoto produktu. Osobně nemám ráda supergreens v prášku vadí mi ta příchuť. Myslím, že tento produkt je ideální pro ty, kteří mají stejný problém. Oceňuji také, že jsou bez lepku.
    Veronika
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?