Přejít na hlavní obsah
Biotherm Eau Pure toaletní voda pro ženy

Recenze Biotherm Eau Pure

toaletní voda pro ženy

Nechte se okouzlit osvěžující vůní, která vás rozzáří a naplní pozitivní energií. Která vůně že tohle dokáže? Toaletní voda pro ženy Biotherm Eau Pure. Je to neobyčejně povzbuzující, chladivá vůně, jež podtrhne vaši přirozenou krásu, oživí vaši mysl a osvěží vás.

Koupit

Nechte se okouzlit osvěžující vůní, která vás rozzáří a naplní pozitivní energií. Která vůně že tohle dokáže? Toaletní voda pro ženy Biotherm Eau Pure. Je to neobyčejně povzbuzující, chladivá vůně, jež podtrhne vaši přirozenou krásu, oživí vaši mysl a osvěží vás.

Koupit

Biotherm Eau Pure recenze20

4.4
26
2
1
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Krásná osvěžující vůně
    Libuše Č.
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Taková "neurazí/nenadchne" letní polívačka ve stylu Elizabeth Arden Green Tea se slabou výdrží. Spíš unisex vůně než vyloženě ženská.
    JUDITH
    29. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Silna citrusova a svieza vona, bohuzial asi moja pokozka tuto vonu “vypije”, lebo do dvoch hodin po nej niet ani stopy :O
    Kopie recenze od Stanislava z notino.sk
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Prijemna, svezi letni vůně,
    Eva Š.
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Voní krásně, ale asi jen 5 minut... výdrž je nula...
    Iva
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. *****
    Kopie recenze od P.K. z notino.sk
    1. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. čistá, svěží, citrusová vůně vhodná na léto
    Milena
    9. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. prostě a jednoduše krásná, svěží a něžná vůně
    KatB
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Svěží citrusová vůně. Velká nevýhoda, že vůně nevydrží!
    Iveta
    4. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvelá vôňa, v podstate sa ťažko opisuje lebo je taká neutrálna svieža, veľmi jemná. Ja ju na sebe takmer vôbec necítim ale okolie áno, ževraj je veľmi pekná. Je to záhada. Flakón je úžasný, určite skúsim aj ďalšie vône od Biotherm.
    Kopie recenze od Ivana B. z notino.sk
    29. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Svěží vůně. Hodnotím vysoko zejména proto, že nedráždí ani ty, kteří nesnesou jiné těžší vůně, které je jinak dusí.
    K.
    15. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Voní hezky, ale mě přijde jako pánská vůně.
    Marie
    30. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Tekute leto vo flakone!
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Takže za mne ,milé překvapení v Notinu když mi paní prodavačka navedla k této vůni,vubec jsem o ní nevěděla a fakt dobrá a na léto bude suprová,jsem ráda že jí mám. Jinak celkově můj včerejší nákup a výběr parfému je super.Děkuji M.K
    monika
    29. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Ideální volba pro letní dny. Voní svěže, jemně, neagresivně. Je osvěžující, citrusová, ale luxusně, ne lacině. Příjemná mužům i ženám, skvělá na denní nošení, do práce.
    Monika R.
    28. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Nejlepší letní vůně
    Leona Z.
    21. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Pro mne nádherná lehká vůně, opravdu taková svěží, jak pisi přede mnou .... Výdrž nic moc, není ro parfém,jen toaletka,takže i tak funguje😀
    Petra H.
    26. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Tato vůně je velmi příjemná, nevtíravá a ideální na léto.
    Jana
    23. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Elegantna, svieža, nadčasová vôňa. Super!
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    4. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělá vůně hlavně v letních měsících, přesto používám v práci. Kladné recenze. Vřele doporučuji.
    Monika
    30. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?