Přejít na hlavní obsah
Biotherm Celluli Eraser zpevňující gel proti celulitidě

Recenze Biotherm Celluli Eraser

zpevňující gel proti celulitidě

Nevzdávejte svůj zdánlivě nekonečný boj s nevzhlednými ďolíčky na těle. Zpevňující gel proti celulitidě Biotherm Celluli Eraser se stane vaší zbraní, s níž konečně zvítězíte. Výtažky mořských řas ve spolupráci s kofeinem se postarají hned o dvojí účinek.

Koupit

Nevzdávejte svůj zdánlivě nekonečný boj s nevzhlednými ďolíčky na těle. Zpevňující gel proti celulitidě Biotherm Celluli Eraser se stane vaší zbraní, s níž konečně zvítězíte. Výtažky mořských řas ve spolupráci s kofeinem se postarají hned o dvojí účinek.

Koupit

Biotherm Celluli Eraser recenze14

5.0
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Perfektní. Rychle se vstřebává, krásné voní, nelepí se a nedělá žmolky. Je dokonalý.
    ANDREA
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. První krém, který opravdu funguje. Celulitida po pár dnech postupně mizí. Příjemně voní a těším se na výsledky po měsíci používání. Už po týdnu je vidět obrovský rozdíl.
    Martina G.
    9. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. very good!!
    Jessica R.
    20. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Som veľmi spokojná s výsledkom.
    Kopie recenze od Renáta. z notino.sk
    13. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Po mesiaci používania vidím výsledky. Som nadšená! Prvýkrát v živote vidím zlepšenie pri používaní prípravku na celulitídu. Bonus je že to krásne vonia. Vrelo odporúčam
    Zuzka
    31. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Objednávám znovu a jsem velice spokojena.
    Michaela
    23. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Vyborny krem, pokozka je po nem krasne vyhlazena a pevna. Objednavam opakovane, jsem velmi spokojena.
    Tynka
    6. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Zatím používám jen krátce, ale dobře se aplikuje, gelová konzistence je fajn a jako bonus chladí, vůně příjemná.
    Eva
    2. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Kůže po nanesení je moc příjemná. Gel příjemně chladí. Oceňuji i hezkou vůni. Pokožka po pravidelném používání je hezky zpevněná.
    Monika
    1. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. První gel proti celulitidě, který opravdu funguje a účinky jsou viditelné už po několika použitích. Rychle se vstřebá, příjemně voní a hlavně za takovouhle cenu je to opravdu úžasný produkt.
    Michaela
    1. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Používám již několik měsíců. Dobrý přípravek za přijatelnou cenu. Je opravdu účinný. Doporučuji.
    Barbora
    1. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Dobrý gel na celulitidu. Při aplikaci lehce lepí, ale hezky se roztírá. Má lehkou gelovou konzistenci a příjemnou vůni. Objednám určitě znovu.
    Denisa
    1. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Objednávám již po několikáte. Uhlazuje celulitídu. Musíte ale používat pravidelně ráno a večer. Příjemně chladí.
    Lucie
    1. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Po delším používání je vidět znatelné zlepšení.
    Blanka
    20. května 2019
    Byla recenze užitečná?