Přejít na hlavní obsah
Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol multikorekční krém proti známkám stárnutí s retinolem

Recenze Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol

multikorekční krém proti známkám stárnutí s retinolem

Pleť bez vrásek, hladší a den za dnem pevnější – nejen tyto výsledky přináší multikorekční krém s retinolem Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol. Za jeho účinky, které byly vědecky prokázané, stojí unikátní složení s technologií BLUE BIOTECH s obsahem pro-retinolu či extraktu z řas.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Pleť bez vrásek, hladší a den za dnem pevnější – nejen tyto výsledky přináší multikorekční krém s retinolem Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol. Za jeho účinky, které byly vědecky prokázané, stojí unikátní složení s technologií BLUE BIOTECH s obsahem pro-retinolu či extraktu z řas.

Koupit

Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol recenze20

4.7
33
2
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám citlivú pleť a krém mi spôsobil podráždenie
    Kopie recenze od Xenia z notino.sk
    24. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Biotherm používám již léta a každý výrobek je lepší než ten předchozí. Po dvou týdnech užívá jsem mohla vypozorovat zpevnění pleti a částečné vyhlazení vrásek. Během zimy mi krém navíc pěkně hydratoval suchou pleť a parfemace je velmi příjemná a jemná.
    Michaela
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Krém mi vyhovoval, střídala jsem ho se sérem s matrixylem od Victoria beauty a pleť jsem měla velmi hezkou. Jediné mínus dávám vyšší ceně.
    Mirka
    29. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Hydratuje a vyživuje pokožku. Obnovuje kožní buňky. Dodává svěžest a ucpává póry.
    Olga S.
    23. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. S krémom som veľmi spokojná, krásne hydratuje a moja pleť je zjednotená.
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Perfektní krém! Moji citlivou pleť skvěle hydratuje a sjednocuje.
    Theodora
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Dostala jsem ho od dcery. Výsledky jsou vidět již po prvním použití. Skvěle se hodí pro prevenci vrásek. Lepší než všechny, které jsem měl předtím.
    SONA
    26. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Odišla som od svojej dcéry. Výsledky sú poznať už po prvom použití. Skvelý na predchádzanie proti vráskam a na zaradenie retinolu do starostlivosti o pleť. Lepšie ako všetky, ktoré som mala predtým.
    Kopie recenze od Sona z notino.sk
    26. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásna vôňa, vysoká hydratácia
    Kopie recenze od Sára z notino.sk
    15. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Luxusní, jemný, dokonalá hydratace
    Šárka
    15. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Musím povedať, že už dlho som nebola taká spokojná so žiadnym krémom. Kvôli zime som mala dosť suchú pleť, ale krém ju hydratoval. Navyše sa nemastí ako iné krémy. Nemá výraznú vôňu, ale to mi vyhovuje.
    Kopie recenze od Natalia z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Musím říct, že jsem dlouho nebyla s žádným krémem tolik spokojená. Měla jsem poměrně suchnou pleť kvůli zimě, ale krém mi ji zhydratoval. Navíc nemastí, jako jiné krémy. Nemá výraznou vůni, ale to mi vyhovuje.
    Natálie
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Na tento krém jsem si hodně zvyknul. Používám ho každé ráno po sprše, na noc pak používám Uplift Night Cream taky od Biothermu. Zdá se mi, že už po pár dnech jsem měl pleť pevnější, hlavně mě potěšilo, že už nemám kruhy pod očima.
    David
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Krém má príjemnú vôňu a konzistenciu. Ale na moju pleť nepôsobí dobre. Zaznamenala som mierne podráždenie.
    Kopie recenze od Eliška z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Krém s příjemnou vůní i konzistencí, bohužel si však s mojí pletí příliš nerozumí, zaznamenala jsem mírné podráždění.
    Eliška
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Je to úžasný krém, jeden z najlepších, aké som kedy mala. Príjemná aplikácia a viditeľné výsledky.
    Kopie recenze od Monika K. z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Můj momentálně nejoblíbenější krém! Dlouho jsem hledala nějaký, po kterém budu mít opravdu hydratovanou a sjednocenou pleť
    Veronika K.
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Ideální krém pro každou příležitost. Stačí vždy jenom malé množství k tomu, aby šel krém krásně rozetřít po celém obličeji. V kombinaci s SPF je to výborný základ pro každý den.
    Mikuláš Z.
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Stačí malé množstvo k rozotretiu na celú tvár, univerzálny krém na každodenné použitie, kombinujem ho ešte s SPF. Za mňa úplna spokojnosť, doporučujem.
    Kopie recenze od Mikuláš z notino.sk
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Už po pár aplikáciách je pleť zjednotená, hydratovaná a vypnutejšia.
    Kopie recenze od Alica z notino.sk
    8. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?