Přejít na hlavní obsah
Biotherm Beurre de Lèvres hydratační balzám na rty

Recenze Biotherm Beurre de Lèvres

hydratační balzám na rty

Zbavte se hrubých a popraskaných rtů. Hydratační balzám na rty Biotherm Beurre de Lèvres je okamžitě vyživí a doslova zaplaví vlhkostí. Postupně dojde k napravení poškození, regeneraci, a nakonec i k dokonalému vyhlazení. Rty budou ideálně hydratované, jemné a chráněné před vnějšími vlivy i před dalším vysušováním. A co víc, příjemně krémová textura po chvíli vytvoří matný finiš, takže budete moci na balzámem ošetřené rty jednoduše aplikovat make-up. 

Koupit

Zbavte se hrubých a popraskaných rtů. Hydratační balzám na rty Biotherm Beurre de Lèvres je okamžitě vyživí a doslova zaplaví vlhkostí. Postupně dojde k napravení poškození, regeneraci, a nakonec i k dokonalému vyhlazení. Rty budou ideálně hydratované, jemné a chráněné před vnějšími vlivy i před dalším vysušováním. A co víc, příjemně krémová textura po chvíli vytvoří matný finiš, takže budete moci na balzámem ošetřené rty jednoduše aplikovat make-up. 

Koupit

Biotherm Beurre de Lèvres recenze19

4.8
18
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Objednala jsem si tento balzám, ale byl z jiné řady se světlomodrým vičkem, myslím, že tento který přišel je lepší, protože nezanechává na rtech bílý jako krém, má průhlednou konzistenci a žádné aroma.
    Nataliia
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Balzám by byl naprosto úžasný, kdyby lépe voněl. Je cítit po lanolinu( který ovšem ve složení není). Jinak má příjemnou konzistenci a opravdu dlouho hydratuje. Používám hlavně na noc.
    Barbora F.
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Rty mi tento balzám spíše vysušuje. Za tu cenu nic moc.
    Adela W.
    16. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. spokojnosť, dlhodobo používam
    Kopie recenze od Ela z notino.sk
    13. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Odporúčam. Balzam ma prekvapil, v nepriaznivom počasí na kopcoch krásne ochránil pery od zimy a vetru.
    Kopie recenze od Anet z notino.sk
    27. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Skvělý výrobek na rty, dobře se nanáší a dlouho vydrží. Trochu vyšší cena, ale za kvalitu se platí!
    Alena
    28. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Balzám, které rychle hojí popraskané rty. Mám ho přes zimu vždy po ruce a nedám na něj dopustit.
    Sandra
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Používám ho celoročně, rty jsou hladké a vyživené. Na noc dávám větší vrtsvu, jako masku.
    Renáta
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Už jsem vyzkoušela pár balzámů, ale tento je za mě nejlepší! Stačí ho malé množství a vydrží dlouho.
    Pavlína
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Zvlášť v zimě jsem ho používala i na nehtová lůžka a kůžičku a na popraskaná místa mezi prsty. Rty se mi zahojily velice rychle.
    Patricie
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Příjemný hutný balzám, dávám malé množství jako základ pod rtěnku pro jemnější vzhled.
    Marika
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Davam i na noc,jako regeneraci rtu,doporucuji
    Nina
    2. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Balzám, který mi opravdu pomohl k zahojení rozpraskaných rtů. Dávám menší množství přes den, aby se mi ,nesrazil' v koutcích, protože má bílou barvu. I to malé množství je dostačující. Na noc si dávám větší množství, to se během noci vstřebá. A balení vydrží opravdu dlouho.
    Lucie
    30. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Geniálny balzam na pery, ako jediný skutočne ihneď hydratuje aj chronicky vysušené a popraskané pery. Príjemná vôňa a dobrá cena ako bonus.
    Kopie recenze od Anita z notino.sk
    30. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. příjemný,lehce se nanáší,jsem spokojená
    AlenaAlena W.
    20. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Je to nejlepší balzám na rty, jaký jsem kdy měla. Žádný jiný již nepoužívám. Balení také velmi dlouho vydrží.
    Renata
    29. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  17. Pro mě balzám č. 1. Nejlepší ze všech. Bohužel k použití jen doma, je bílý jako krém.
    Vlaďka L.
    12. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. odporúčam, prvý balzam, ktorý naozaj zaberá okamžite, dokonca je super aj pri herpese
    Kopie recenze od katka z notino.sk
    29. srpna 2014
    Byla recenze užitečná?
  19. úžasný balzám, nelepí sa
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    12. listopadu 2012
    Byla recenze užitečná?