Přejít na hlavní obsah
Biotherm Aquasource Cream hydratační pleťový krém

Recenze Biotherm Aquasource Cream

hydratační pleťový krém

Ikonický pleťový gel s vylepšeným složením šetrným k přírodě.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Ikonický pleťový gel s vylepšeným složením šetrným k přírodě.

Koupit

Biotherm Aquasource Cream recenze20

4.5
23
7
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Ten krem skratka milujem. Som velmi spokojna s vysledkom.
    Kopie recenze od Regina J. z notino.sk
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Neuvěřitelně ucpava pory!
    Michaela
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Velmi prijemny hydratacni, presto lehky krem
    Julia K.
    10. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Bala som sa objednat tento krem pre recenzie ohladom neprijemnej vone ale riskla som to a nelutujem podla mna krasne vonia mala som chut ho stale vonat. Vona je skor taka prirodna - cajova. Konzistencia super nie moc tuhy ani riedky neleskne sa hydratuje ako aj slubuje. Luxusne pekne balenie. Urcite skusim aj dalsie vyrobky od Biotherm.
    Kopie recenze od Kiara z notino.sk
    15. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Tento krem ma milo prekvapil, sice mi vobec ale vobec nevonia (dost silna vona po nahorklych citronoch) no krasne plet hydratuje, nelepi a pekne sa vstrebe. Gelova konzistencia konecne nieje taka co vam urobi na tvari film. Mam citlivu plet a konecne krem okrem Biodermy, z ktoreho ma nic nestipe ani netaha. Jednu hviezdicku stahujem za tu vonu.
    Kopie recenze od Eva K. z notino.sk
    20. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Som veľmi spokojná. Je to úžasný krém s absolútne perfektnou konzistenciou. Pleť je po ňom hebká, hladká a hlavne skutočne dobre hydratovaná. Vôňa mi síce 100 % nesedí, ale zvyšné vlastnosti áno. Používam ako denný krém (na večer mám iný, trochu hutnejší) a teda aj ráno pod make-up a absolútne bez problému. Určite môžem odporučiť.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    18. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Super ľahký krém, ktorý som dostal od kolegyne z práce ako pozornosť. I keď na kozmetiku veľmi nie som, mám po sprche suchú pleť. Tento krém má ideálnu ľahkú konzistenciu, takže hydratuje, ale príliš nemastí. Takže odporúčam aj mužom ;)
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    18. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Napriek tomu, že je drahšia, sklamanie sa nedostavilo. Vydrží dlhšie, pretože ho nie je potrebné nanášať veľké množstvo. Navyše účinne hydratuje a dodáva pleti svieži pocit. Hodí sa viac na leto, než zimu.
    Kopie recenze od Mariana z notino.sk
    18. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Krém se velmi dobře roztírá a následně vstřebává. Kromě jiného i krásně voní a zanechává opravdu svěží pocit. Nezanechává mastný film. Rozhodně doporučuji!
    Nina
    6. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Dostala jsem od mamky jako dárek a jsem spokojená, odhadla to výborně. Mám normální pleť se sklonem k maštění, krém má lehkou texturu, dobře hydratuje a krásně voní.
    Monika
    25. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Za mě spokojenost, mám mastnější pleť na přechod zima jaro ideální i pod makeup. Na léto pak vyzkouším jejich gelovou verzi.
    Barbora
    25. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Fajn lehký krém co dobře hydratuje, pleť mám normální až mastnější a vyhovuje mi. Nemám sice ráda balení bez pumpičky, vůně to vynahradí. :)
    Veronika
    25. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Pokud máte mastnou pleť tohle je super, používám jako denní krém pod makeup, rychle se vstřebá a připraví pleť na líčení.
    Soňa
    25. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Lehký krémík, hezky se vstřebá do pleti, pro mastňáky ideální. Za mě super
    Žaneta T.
    23. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Krém sa veľmi dobre roztiera a následne vstrebáva. Okrem iného aj krásne vonia a zanecháva naozaj svieži pocit. Nezanecháva mastný film.
    Kopie recenze od Ivka T. z notino.sk
    11. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Krém Aquasource od Biotherm je za mňa naozaj super! Má veľmi príjemnú konzistenciu, ľahko sa vstrebáva a príjemne vonia. Mám zmiešanú pleť a nemôžem si ho vynachváliť. Používam v súčasnosti spoločne s Aquasource Aura Concentrate a moja pleť je zjednotená, rozjasnená a hydratovaná.
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    5. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Krémem jsem k narozeninám obdarovala maminku, která je moc spokojená. Mamka má přesně lehce smíšenou pleť, podle toho jsem také krém vybírala, a myslím, že jí hodně sedí. Chválila si lehkou, gelovou konzistenci (nemá ráda hutné krémy), ale zároveň skvělou hydratační schopnost. Jen ta cena je bohužel vyšší, ale asi je to skutečně tak, že odpovídá kvalitě produktu.
    Marika
    3. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Krém má veľmi príjemnú konzistenciu, ľahko sa vstrebáva a zanecháva pleť jemnú. Vhodný i pre citlivú pleť, nedráždi pleť. Za plus považujem taktiež príjemnú parfumáciu.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    30. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Mám smíšenou pleť a nemůžu si Aquasource vynachválit. Úžasně hydratuje a zvláčňuje, ani by pleť zbytečně zatěžoval. Krásně voní a rychle se vstřebává.
    Dominika
    20. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Značku Biotherm mám velice ráda, z řady Aquasource mám několik výrobků, a tento krém za mě naprosto super. Mám spíše smíšenou pleť, a tento krém si s ní moc dobře rozumí - zbytečně nezatíží, nezpůsobuje nepříjemný lesk a pocit mastnoty, ale současně mám pocit, že je pleť dostatečně hydratovaná.
    Adriana
    17. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?