Přejít na hlavní obsah
Biotherm Aqua Glow Super Concentrate rozjasňující fluid

Recenze Biotherm Aqua Glow Super Concentrate

rozjasňující fluid

Přizpůsobte hydrataci své pleti jejím skutečným potřebám a objevte nového nepostradatelného pomocníka v každodenní rutině. Krémový fluid Biotherm Aqua Glow Super Concentrate intenzivně hydratuje a okamžitě rozjasňuje unavenou vysušenou pleť, a navíc vyrovnává její barevný tón.

Koupit

Přizpůsobte hydrataci své pleti jejím skutečným potřebám a objevte nového nepostradatelného pomocníka v každodenní rutině. Krémový fluid Biotherm Aqua Glow Super Concentrate intenzivně hydratuje a okamžitě rozjasňuje unavenou vysušenou pleť, a navíc vyrovnává její barevný tón.

Koupit

Biotherm Aqua Glow Super Concentrate recenze20

4.8
22
4
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Ze začátku používání jsem byla spokojená, ale asi mám alergii na některou složku (včelí vosk možná?). Udělaly se mi takové drobné pupínky, které svědí. Když jsem přestala používat, zmizely.
    Kristýna
    6. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Its light texture is great to use, otherwise moisture is definitely the key word.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    22. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. pleť dobře hydratuje, nezanechává mastný film a rychle se vstřebává, dobrý podklad i pod make-up
    Soňa
    15. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Na nadcházející jaro a léto je tenhle produkt velmi žádoucí. Lehká konzistence, ale krásně hydratuje i suchá místa na pleti. 
    Karla
    11. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Jemná a příjemná konzistence opravdu zaručuje 24 hod. hydrataci a já jsem víc než příjemně překvapená, pořídim znovu.
    Laura
    11. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Oceňuji jemnou parfemaci, která je pro Biotherm specifická. Na mou smíšenou pleť je fluid výborný, hlavně na sušší tváře. Doporučuji.
    Erika
    11. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Miluji tenhle fluid. Hydratuje moji pleť ještě lépe, než jsem čekala. Určitě u něj zůstanu a do budoucna pořídím ještě další péči od Biotherm.
    Ellen
    11. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Fluid je výborný. Je to moje naprostá must have věc, pokud chci sjednocenou pleť a hydratovanou po celý den.
    Anežka
    11. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Díky používání tohoto produktu moje pleť doslova září. Fluid mi zanechává na pleti příjemný pocit. Nejraději ho používám ráno, jen jako něco lehčího, ideální pod make-up, jsem spokojená, doporučuji.
    Mia
    6. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Používám ráno a večer, pleť je hezky projasněná a hydratovaná. Konzistence je jemná, příjemná a při dlouhodobém používání se mi zdá má pleť hebčí.
    Eliška
    6. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Po delším užívání musím říct, že jsem velmi spokojená. Mám dojem, že moje pleť je více sjednocená, je příjemně hydratovaná a produkt mohu doporučit.
    šárka
    6. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Tento fluid je vhodný možná spíš pro sušší typ pleti. Výborně hydratuje, je příjemný na pleti, stačí ho trošku a rychle se vstřebá. Má také příjemnou a jemnou parfemaci, doporučuji.
    Monika
    6. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Tento fluid je vhodný možná spíš pro sušší typ pleti. Výborně hydratuje, je příjemný na pleti, stačí ho trošku a rychle se vstřebá. Má také příjemnou a jemnou parfemaci, doporučuji.
    Romana
    6. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Plet nevysusuje,jsem s nim spokojena
    Niky
    4. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. mam mastnejsi plet,tohle mi hodne pomaha
    Klaudie
    4. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Davam I pod make-up,vysledek je bezvadny
    Jarmila
    4. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Plet je svezi,hebka,za me super
    Bohunka
    4. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. lehka konzistence,pouzivam kazdy den
    Eva
    4. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Môj obľúbený produkt,Jemne gélová konzistencia,hydratuje pleť s príjemnou vôňou . Na každodenné použitie.Určite odporúčam. Dobré v kombinácii aj s inými produktmi Biotherm.
    Kopie recenze od Frederika z notino.sk
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Kvalitný produkt za dostupnú cenu. Má praktické dávkovanie. U mňa osobne už tak po týždni som si všmila výsledky. A nedám na toto sérum dopustiť :)
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?