Přejít na hlavní obsah
Bione Cosmetics Exclusive Q10 oční krém s kyselinou hyaluronovou

Recenze Bione Cosmetics Exclusive Q10

oční krém s kyselinou hyaluronovou

Působí váš pohled unaveně? Změňte to. Oční krém s kyselinou hyaluronovou Bione Cosmetics Exclusive Q10 vaší pleti navrátí přirozený tonus, potřebnou výživu a hydrataci. Kromě kyseliny hyaluronové v něm najdete koenzym Q10, který působí jako ochrana před předčasným stárnutím. Pleť kolem očí se postupem času nejen krásně projasní, ale také se zbaví vrásek, a bude tak působit viditelně mladším dojmem.

91s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Působí váš pohled unaveně? Změňte to. Oční krém s kyselinou hyaluronovou Bione Cosmetics Exclusive Q10 vaší pleti navrátí přirozený tonus, potřebnou výživu a hydrataci. Kromě kyseliny hyaluronové v něm najdete koenzym Q10, který působí jako ochrana před předčasným stárnutím. Pleť kolem očí se postupem času nejen krásně projasní, ale také se zbaví vrásek, a bude tak působit viditelně mladším dojmem.

Koupit

Bione Cosmetics Exclusive Q10 recenze20

4.3
41
8
5
1
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám citlivú zmiešanú pleť a tento krém mi vôbec nesadol. Viečka aj oči ma pálili akoby boli potreté korením.
    Kopie recenze od Anna P. z notino.sk
    7. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Používám zatím krátkodobě, každopádně jsem moc spokojená. Krém krásně voní a pleť kolem očí a úst je dlouho vláčná / hydratované. Stačí malé množství. Za mě zatím maximální spokojenost. Určitě vyzkouším i pleťový krám až mi dojde současný.
    Karol
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vyhoďte to dokud je čas. Ovoněný “nevimco”, co vysušuje pleť a absolutně to nepomáhá.
    Michaela S.
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Mám značku Bione ráda a mám s ní dobrou zkušenost, ale tento oční krém byl zklamáním. Textura dobrá, příjemně voní, vstřebává se rychle, ale složení je stejné jako denní krém stejné řady.
    KV.
    13. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Za mňa top, trochu silna vôňa, ale je velmi pekna
    Kopie recenze od Eva Š. z notino.sk
    16. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Super
    Luboš
    27. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Krém příjemně voní a rychle se vstřebá. Po použití mám pocit krásně naplé pokožky. Nevím, jak bude fungovat na hlubší vrásky, ale na běžnou pleť mám pocit, že je oční okolí plnější a jasnější. Rozhodně za tu cenu neprohloupíte. Určitě pořídím znovu.
    TK
    27. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Krém se rychle vstřebává. Pokud jde o vrásky, zatím jsem nezaznamenala velký rozdíl, ale nepoužívám ho dlouho, a za tu cenu si zatím asi nemůžu moc stěžovat. Pleť kolem očí je hydratovaná a mám příjemný pocit. Uvidím dál.
    Kristýna T.
    29. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Výborný, nemastný krém. Nedráždí....používám na celý obličej. Spokojenost :)
    Petra J.
    25. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Jsem velice spokojená, objednala jsem si tento krém už po třetí.
    Anna
    24. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Odporúčam
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    9. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Výborný krém, doporučuji
    Monika
    16. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. spokojenost
    Jana
    10. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. příjemná vuně,lehce roztíratelný,
    Vlasta T.
    1. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Prijemne vonavy ocny krem. Myslim ze plni svoj ucel. Ale cas sa zastavit neda takze pouzitie je len taka utecha.
    Kopie recenze od Slavomira T. z notino.sk
    14. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Všechno proběhlo rychle a k mé spokojenosti
    Jitka
    28. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Spokojenost s krémem i s dodáním. Díky.
    Anna
    9. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Spokojenost
    Anna
    30. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Pouzivam pravidelne, skvely!
    Jana
    24. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Krém je na očích příjemný, bohužel to je tak jediné. Absolutně nic nedělá, v podstatě ani pořádně nehydratuje na celý den. Už další nekoupím, i když toto balení budu spotřebovávat tak 5 let, také balení není moc praktické.
    Andrea
    31. května 2018
    Byla recenze užitečná?