Přejít na hlavní obsah
Bione Cosmetics Cannabis regenerační a zvláčňující balzám na ruce

Recenze Bione Cosmetics Cannabis

regenerační a zvláčňující balzám na ruce

Pěstěné ruce jsou vaší vizitkou. O jejich dokonale hebkou a hydratovanou pokožku se postará krém Bione Cosmetics Cannabis . Zajistí rukám dlouhotrvající výživu, ale i zjemnění a ochranu před vysušením, takže zůstanou krásné po celý den.

Koupit

Pěstěné ruce jsou vaší vizitkou. O jejich dokonale hebkou a hydratovanou pokožku se postará krém Bione Cosmetics Cannabis . Zajistí rukám dlouhotrvající výživu, ale i zjemnění a ochranu před vysušením, takže zůstanou krásné po celý den.

Koupit

Bione Cosmetics Cannabis recenze12

4.7
8
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Za málo peněz hodně muziky, příjemná konzistence, krásně voní, balení je veliký a krásně hydratuje i pokožku alergickou na chlad. Kupuju znovu a znovu.
    Kateřina L.
    7. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Příjemný krém, ale jeho textura je hodně tekutá. Není tak hydtratační.
    Andrea
    21. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. příjemná konzistence, spokojenost
    Jitka H.
    7. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Krém na ruky, veľmi dobrá cena v porovnaní s objemom krému, pekne vonia, odporúčam. Vybrala som si na základe predchádzajúcich recenzií a som s krémom spokojná.
    Kopie recenze od Miriam z notino.sk
    29. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Doporučuji výborný krém.
    Monika
    12. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Další zázrak z rodiny Bione.Zvláčňuje,vyživuje,okamžitě hydratuje a hezky voní.
    Eva
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Krém nezklamal, krásně klidní vysušené ruce s občasným exemem.
    Míša
    30. listopadu 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Dobře na něj reaguje má atopická pokožka, redukuje vznik ekzemu. Rychle se vstřebává, ale mohl by být o něco hutnější.
    Suku
    15. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  9. Krém na ruce má příjemnou vůni, rychle se vstřebává, je to velké balení za velmi příjemnou cenu a co velmi oceňuji tak je vhodný i pro mou extrémně citlivou pokožku (při použití krému z drogerie se mi udělá vyrážka) - tento používám už měsíc a vše je v pořádku. Jediná nevýhoda je, že není dostačující na velmi suchou pokožku.
    Zákazník z notino.cz
    31. října 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Krém na ruce má příjemnou vůni, rychle se vstřebává, je to velké balení za velmi příjemnou cenu a co velmi oceňuji tak je vhodný i pro mou extrémně citlivou pokožku (při použití krému z drogerie se mi udělá vyrážka) - tento používám už měsíc a vše je v pořádku. Jediná nevýhoda je, že není dostačující na velmi suchou pokožku.
    Zákazník z notino.cz
    31. října 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. Krém na ruce jsem koupila opakovaně, jsem s ním spokojena.
    Věra
    16. října 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Vynikajúci
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    30. května 2017
    Byla recenze užitečná?