Přejít na hlavní obsah
Biolage Essentials HydraSource tvarující krém s hydratačním účinkem

Recenze Biolage Essentials HydraSource

tvarující krém s hydratačním účinkem

Chraňte své vlasy i při stylingu. Vyživující, termoochranný a tvarující krém Biolage Essentials HydraSource s aloe vera a kyselinou hyaluronovou přináší dokonalou kombinaci tepelné ochrany, hydratace a podpory tvarové paměti účesu. Vlasy vyživuje, propůjčuje jim lesk a zanechává je svěží a zdravě vypadající, aniž by je zatěžoval.

Koupit

Chraňte své vlasy i při stylingu. Vyživující, termoochranný a tvarující krém Biolage Essentials HydraSource s aloe vera a kyselinou hyaluronovou přináší dokonalou kombinaci tepelné ochrany, hydratace a podpory tvarové paměti účesu. Vlasy vyživuje, propůjčuje jim lesk a zanechává je svěží a zdravě vypadající, aniž by je zatěžoval.

Koupit

Biolage Essentials HydraSource recenze20

5.0
49
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Naprosto super jako ochrana před teplem. Používám vždy před fénováním a vlasy mám potom hebké, lesklé a nikde nic neodstává. Navíc fakt příjemně voní! :)
    Simona
    26. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Skvelý krém na uhladenie vlasov, sú potom jemnejšie a vyzerajú upravenejšie, odporúčam.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Krém používám před fénováním. Vlasy mám docela jemné, takže mi většinou lítají kolem hlavy, ale po použití tohoto přípravku mi hezky drží tvar.
    Lucie
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Som milo prekvapená, že vlasy vôbec nie sú zaťažené a ani zamastené.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Krém má moc krásnou jemnou vůni.
    Pavlína R.
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Perfektní, vůběc nezatěžuje ani nemastí vlasy.
    Jana
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Používám ho před fénováním a mám potom vlasy hezky lesklé a hebké. Navíc je fakt super, že poskytuje tepelnou ochranu, protože často používám žehličku na vlasy. Krém má příjemnou vůni a není mastný.
    Eliška
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Milo ma prekvapilo, že krém vôbec nezaťažuje vlasy a ani sa po tom nemastí.
    Kopie recenze od Malvína z notino.sk
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Super krém, používám ho každý den před žehlením vlasů. Vydrží uhlazené a hezké celý den.
    Lenka S.
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Zbožňuji kombinaci termoochrany s intenzivní hydratací, kterou tento krém nabízí. Fénuji si vlasy každý den a je pro mě velmi důležité, aby mé vlasy byly nejen chráněné před působením tepla, ale zároveň vyživené, což tento produkt splňuje na jedničku. Navíc příjemně voní a aplikace je velmi snadná.
    Kamila R.
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Parádní krém. Nanáším si ho na vlasy před žehlením, vlasy pak hezky drží rovné po celý den a zároveň jsou i chráněné před teplem.
    Barbora M.
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Používam produkt vždy po umytí vlasov, dám na vlasy a vyfúkam ich. Prioritne kvôli ochrane proti teplu, ale musím uznať, že vlasy viac držia vyfúkaný tvar. Som vcelku spokojná :)
    Kopie recenze od Viktoria z notino.sk
    31. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Napokon ochranný krém, ktorá nemastí a nezaťažuje vlasy. Mám vlasy veľmi jemné a ľahko vyzerajú splihle, keď na ne niečo nanesiem, u tohto krému ale nie je potrebné sa ničoho takého obávať.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Parádny krém na ochranu proti teplu. Vlasy nezaťažuje, nezlepuje ale naopak im dodáva lesk, tvar. Po vyfúkaný sú vlasy krásne jemné.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Skvelý ! Vlasy nezaťažuje, nezlepuje, naopak hydratuje a nie sú po fénovaní/kulmovaní suché a krepaté.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    29. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Krém používam vždy pred tepelnou úpravou vlasov. Vďaka krému sú chránené a vyzerajú lesklé a hebké.
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    29. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Produkt od této značky jsem vyzkoušela poprvé a jsem s ním velmi spokojená. Krém mé vlasy nezatěžuje, dodává jim lesk a potřebnou hydrataci. Používám ho vždy před tepelným stylingem pro větší ochranu vlasů.
    Monika
    29. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Opravdu kvalitní krém, nedávno jsem si začala trvale kulmovat vlasy a tento krém velmi dobře chrání vlasy před tepelnou úpravou.
    Lenka
    29. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Produkty značky Biolage mám velmi ráda a tento krém určitě zařazuju mezi své stálice! Nejenže vlasy chrání při tepelné úpravě, ale mám pocit, že můj účes opravdu déle drží tvar. Navíc jsou vlasy krásně hebké.
    Lea
    28. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Tento krém na vlasy jsem si naprosto zamilovala jako krok před fénováním vlasů. Vlasy jsou na pohled lesklejší, uhlazenější a více hydratované. Navíc musím pochválit složení a především vůni produktu, za mě top!
    Hana
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek