Přejít na hlavní obsah
Bioderma Sensibio H2O AR micelární voda pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání

Recenze Bioderma Sensibio H2O AR

micelární voda pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání

Trápí vaši pleť začervenání nebo rosacea? Čisticí micelární voda Bioderma Sensibio H2O AR obsahuje komplex účinných látek a unikátní patent Rosactiv™, který minimalizuje začervenání a rozšířené žilky a působí proti jejich návratu.

275s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Trápí vaši pleť začervenání nebo rosacea? Čisticí micelární voda Bioderma Sensibio H2O AR obsahuje komplex účinných látek a unikátní patent Rosactiv™, který minimalizuje začervenání a rozšířené žilky a působí proti jejich návratu.

Koupit

Bioderma Sensibio H2O AR recenze20

4.9
67
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Perfektná micelárka pre citlivú pleť. Používam na odlíčenie, vôbec neštípe a nedráždi pokožku.
    Kopie recenze od Iva z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Mám problémy s červenající pletí. Tato AR řada značky Bioderma je za mě kvalitní, po aplikaci vnímám zlepšení. Používám rovněž krém, jsem spokojená.
    Irena T.
    11. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Skvelý výrobok, používam roky na odlíčenie.
    Kopie recenze od Adriana K. z notino.sk
    27. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Skvelá na citlivú pleť
    Kopie recenze od Jozefína K. z notino.sk
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Mám citlivú pleť a tento produkt je super
    Kopie recenze od Klaudia M. z notino.sk
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. nejlepší, kupuju opakovaně
    Leona L.
    31. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Doporučuji!
    Kristýna
    25. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Veľmi som spokojná s týmto produktom.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    16. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Bioderma ako tak je už osvedčená značka v kozmetike. Avšak táto micelárna voda, ktorá by mala pomáhať proti začervenaniu pleti, neviem, či práve ten efekt má. Pleť mám rovnako červenú, ako vždy, pri pravidelnom používaní. Hodnotím ju ale 8/10, pretože je to záruka kvality a citlivosti k pokožke.
    Kopie recenze od Alexandra B. z notino.sk
    31. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. vše od Biodermy velmi kvalitní ,mám rosacelu tak mi vždy pomůže
    tatrankaivanka
    7. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Kupujem pravidelne. Vyskúšala som viacero prípravkov, ale efekt sa nedostavil, až pri tomto produktu. Ak mate citlivú pleť a pri čistení sa Vám začervená , vrelo odporúčam. Pre mňa top.
    Kopie recenze od Katrína z notino.sk
    28. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Asi jedna z najlepsich.Kupujem pravidelne.
    Kopie recenze od Kristina G. z notino.sk
    30. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Jedina skoda ze nemuzete koupit tuto vetsi verzi micellarky
    Alina I.
    25. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. doporučeno dermatoložkou velmi dobře se nanáší výborná kvalita nevtíravá příjemná vůně
    Mazzliku
    4. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Vždy si ho prelejem do sprayovej fľaštičky, keď aplikujem stačia 3 -4 streky na tampón a fľaštička mi vydrží mesiace. Pleť dôkladne vyčistí a upokojí. Odporúčam (mám Rosaceu)
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    28. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Mám velmi citlivou pokožku a tato voda mi velice vyhovuje.
    Marie H.
    21. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Kupuji opakovaně
    Jade
    15. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi mi vyhovuje, můžu jen doporučit. Neštípe v očích, dobře odstraňuje make-up....
    Iva
    5. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. výborný
    Tereza
    7. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Nejlepší micelární voda pro citlivou pleť. Od té doby co jí používám, nemám vyrážku kolem nosu nebo pusy, když se odlíčím. Škoda, že jí neprodávají ve větším balení :)
    Denisa
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?