Přejít na hlavní obsah
Bioderma Sensibio AR BB Krém BB krém SPF 30

Recenze Bioderma Sensibio AR BB Krém

BB krém SPF 30

Sjednoťte barevný tón své citlivé pleti a dopřejte jí péči, kterou potřebuje. Vše v jediném kroku. Krém Bioderma Sensibio AR BB je skvělým pomocníkem v boji proti začervenání a rozšířeným žilkám. Po aplikaci pleť okamžitě zklidní a při pravidelném používání působí na příčinu začervenání a předchází i jeho vzniku.

Koupit

Sjednoťte barevný tón své citlivé pleti a dopřejte jí péči, kterou potřebuje. Vše v jediném kroku. Krém Bioderma Sensibio AR BB je skvělým pomocníkem v boji proti začervenání a rozšířeným žilkám. Po aplikaci pleť okamžitě zklidní a při pravidelném používání působí na příčinu začervenání a předchází i jeho vzniku.

Koupit

Bioderma Sensibio AR BB Krém recenze20

4.3
27
5
1
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Odporúčam super krem ..
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Super kvalitní bb krem jeden z nejlepších co jsem vyzkousela. Je hutny proto ma skvělé kryti - vyssi nez ostatní bb kremy ale roztira se hezky. Dela uplne hladkou a matnou plet. Cca po 4 hod napudruji transparentnim pudrem od catrice a dalsi 4-5 hod krasna plet bez lesku a pory mene viditelné. Ocenila bych take svetlejsi odstin ale jak tu nekdo psal. Ale nemuzu jinak nez tento krem jedině doporučit..
    Hana K.
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Pouzivam uz roky, pekne kryje a ma prijemnu konzistenciu.
    Kopie recenze od Deni z notino.sk
    24. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Používam už viac rokov, dobra konzistencia, zjednotí farbu pleti, jemne začervenanie eliminuje ľahko sa s ním pracuje
    Kopie recenze od Jana R. z notino.sk
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Sklamanie
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    2. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Milujem! ❤
    Kopie recenze od Adri z notino.sk
    1. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Mám lehce tmavší typ pleti a myslela jsem si, že když to bledulkám nesedne, tak já se přesně trefím do odstínu. Bohužel jsem se dost mýlila. Odstín je i přes to dost tmavý a chytá lehce do oranžova. Aby jste se trefili do odstínu, musíte být opravu opáleni.
    Clara
    6. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Přestože jde o odstín "Light" není vhodný pro opravdu světlé typy, jelikož je poměrně tmavý. Pleť sjednocuje hezky a je příjemný na pleti, v létě bude i odstínově akorát..
    Nikola
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Používám již delší dobu, moje "stálice". Mám citlivou pleť, často s červenými místy, tento krém mi vyhovuje.
    Barbora
    21. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. vyborny krem na prekrytie zecervenani, ziliek na tvari, mam suchsiu bledsiu plet, vyborne sa roztrie, max. spokojnost
    Kopie recenze od slavka z notino.sk
    19. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Velká spokojenost. Kupuji již leta jen tento
    Hana
    23. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. výborný, aktuálně používám celou svoji péči se značkou Bioderma a vzhledem k tomu, že nepoužívám make-up, rozhodla jsem se pro BB, tento krém je příjemný, lehce zabarvený, krásně sjednotí pleť, jsem spokojená
    petra
    27. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Pre mňa príliš tmavý. Pleť mi po tomto kréme zostala oranžová, mastná a fľakatá. Vhodný je skôr pre niekoho so suchšou a trochu opálenou pleťou.
    Kopie recenze od Luli z notino.sk
    11. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Bohužel mi vůbec výrobek nevyhovoval- odstín light mi přišel dost tmavý a oranžový, ale nejvíc mi vadilo, že mi pleť hodně vysušoval. Pozitivum je, že ho stačí malé množství a velmi příjemně se roztírá
    Veronika S.
    5. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Som spokojná.... na moje pleti urobí to čo má
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    26. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Je to opravdu kvalitní bb krém, zůstanu u něj.
    Adéla
    22. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Tento krém som zakúpila pre moju mamu, ktorá má farebné nerovnosti - začervenanie na pleti tváre. Najprv používala vzorku, ktorá sa osvedčila. Krém je ľahký, jemne krycí a ako keby s trblietkami, ktoré s pleťou splynú. Jej pleti to nesmierne vyhovuje a po dlhšom používaní začervenanie mizne.
    Kopie recenze od Filka z notino.sk
    12. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Naprosto úžasný produkt, mám pleť se sklonem k začervenání a tento krém se úžasně přizpůsobí pleti, nedělá šupinky, kryje rovnoměrně, nedělá masku a teď na léto naprosto stačí místo makepu. Jsem velmi spokojená.
    Zuza
    5. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Lehounký, nezatěžuje zbytečně pleť, která je díky němu vyživená.
    Dana
    1. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Nosím raději než makeup. Přizpůsobí se pleti, je lehký a vyživí pleť. V létě jsem používala jako opalovací krém., protože mám aknozní plet a jiné krémy mi ucpávají pory.
    Denisa
    4. září 2018
    Byla recenze užitečná?