Přejít na hlavní obsah
Bioderma Photoderm AKN Mat ochranný fluid SPF 30

Recenze Bioderma Photoderm AKN Mat

ochranný fluid SPF 30

Ideální ochranu problematické pleti proti slunečním paprskům zajistí ochranný fluid Bioderma Photoderm AKN Mat. Jeho lehká textura nezatěžuje pleť a pomáhá ji udržet dlouhodobě zmatněnou.

354s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Ideální ochranu problematické pleti proti slunečním paprskům zajistí ochranný fluid Bioderma Photoderm AKN Mat. Jeho lehká textura nezatěžuje pleť a pomáhá ji udržet dlouhodobě zmatněnou.

Koupit

Bioderma Photoderm AKN Mat recenze20

4.9
44
4
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Konečně skvělý krém s vysokým ochranným faktorem na problematickou pleť. Neucpává póry, nemastí, vhodný pod makeup. :)
    Monika
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Hodně se mi mastí obličej , ale mě se zdá, že díky tomuhle produktu se maz i zlepšil
    Jiřina S.
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Pleť je matná po použití produktu. Jen tužší konzistence proto se musí dat více produktu. Jinak super na akné pomáhá s kombinaci sebium produkty.
    Adéla
    20. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Super krém, trošku mi vadí, že aj keď sa snažím nechať ho poriadne vstrebať pri nanášaní makeupu to predsa len trošku lepí...Ale tak je to SPF-ko a s tým treba trochu rátať... Napriek tomu je to jedno z najlepších. Naozaj robí čo sa dá, aby pleť nevyzerala mastne, lesklo a aby na ňu bolo možné potom nanášať makeup bez žmolkovnia. Škoda, že je to len 30, inak odporúčam.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    12. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Tento krém již používám nějakou dobu, ale bohužel mi po tom občas vyskáčou pupínky. Mám mastnou pleť, sice nemastí, ale tento produkt mi opravdu nesedl.
    Toan Thang C.
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Také se maličko drolí, ale rozhodně méně než krém s SPF 30 od La Roche-Posay. Roztírá se maličko hůř než běžný krém obličej, ale nic hrozného.
    Antonie
    23. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. skvelé SPF-ko, ktoré je ideálne pre mastnejšiu pleť :) veľká spokojnosť
    Kopie recenze od Zuzana M. z notino.sk
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Biodermu používám už řadu let a vždy jsem s ní byla spokojená. U tohoto přípravku to platí taky. Neucpává pleť, lesk je opravdu minimální.
    Linda
    24. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. jsem moc ráda, že již máme na trhu SPF pro každý typ pleti. tenhle lehký fluid potrebám mé smíšené pleti hezky sedl
    Michaela
    22. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Ľahký krém, veľmi sa mi páči, že nezanecháva pocit mastnoty a neleskne sa, to je skvelé
    Kopie recenze od Sylva z notino.sk
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Lehoučký krém, který zároveň ale dostatečně hydratuje. Oceňuji SPF faktor, používám po celý rok krémy na opalování a takto si ušetřím jeden krok v rutině :)
    Magda
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvelý krém na zmatnenie pleti. Vydrží po celý deň.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Skvelý krém, krásně vyživý a nelepí, zároveň má SPF :) malý zázrak
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Skvělý krém, krásně vyživý pleť, nelepí a zároveň má SPF :) malý zázrak
    Lucie
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Krém nezanáší pleť a nechá ji hezky dýchat. Na zimu bude 30 ideální.
    Tereza
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Je to veľmi ľahký krém s SPF na zimu. Nezanáša pokožku.
    Kopie recenze od Sandra z notino.sk
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Fluid je ľahký a do pleti sa rýchlo vstrebe. Pokiaľ používate denne, nezabudnite večer pleť poriadne vyčistiť, aby sa neupchávala. :)
    Kopie recenze od Kristy z notino.sk
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Lehký fluid, ideální nejen na dovolenou, naopak... chránit pleť před nadbytečným UV zářením je důležité celoročně. Pro každodenní použití nanáším jako poslední krok ve skincare rutině. Pleť zbytečně nezatěžuje a dobře se vstřebává.
    Karolína V.
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Skvelý krém s SPF pre mastnejšiu pleť. Okamžite sa vstrebá a nezanecháva pocit mastnoty.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Pleť se opravdu tolik nemastí a zlepšilo se mi akné. Jsem spokojená.
    Týna
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek