Přejít na hlavní obsah
Bielenda Neuro Glicol + Vit. C noční omlazující sérum s peelingovým efektem

Recenze Bielenda Neuro Glicol + Vit. C

noční omlazující sérum s peelingovým efektem

Na své vrásky můžete už brzy zapomenout. Noční omlazující sérum s peelingovým efektem Bielenda Neuro Glicol + Vit. C obsahuje takovou kombinaci účinných ingrediencí a v tak vysoké koncentraci, že vrásky jednoduše nebudou mít šanci. Kromě toho se omlazující sérum postará o důkladnou exfoliaci vaší pleti, která se tak může každý den rozzářit zdravím.

Koupit

Na své vrásky můžete už brzy zapomenout. Noční omlazující sérum s peelingovým efektem Bielenda Neuro Glicol + Vit. C obsahuje takovou kombinaci účinných ingrediencí a v tak vysoké koncentraci, že vrásky jednoduše nebudou mít šanci. Kromě toho se omlazující sérum postará o důkladnou exfoliaci vaší pleti, která se tak může každý den rozzářit zdravím.

Koupit

Bielenda Neuro Glicol + Vit. C recenze20

4.7
28
4
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. NEDOPORUČUJI, PADĚLKY OD NOTINA !! jiná vůně a konzistence! po měsíci sérum úplně změnilo barvu a páchne!!
    Iveta
    13. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Bohužel nemohu napsat recenzi, protože to byl dárek, ale vzhledem k recenzím zde si myslím, že bude úžasný a obdarovaná žena bude nadšená. Těším se, až ho vyzkouší.
    Iveta
    29. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Účinné sérum. Plet je vypnutý a vyhlazena. Trochu řidší konzistence
    AL
    19. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Po spotřebování 1/2 prvního balení mi ustoupily chronické problémy s akné a zmenšily se póry které se přestaly tak zanášet. Pleť mám smíšenou. Už dávám druhé balení a mám pocit že pleť vypadá mladší, nevidím některé drobounké linky, které jsem tam dřív viděla. Přešla jsem také na krémy od značky Purito co jsem tady našla a opravdu mám pleť úplně jinou, tyhle produkty si sednou. Jsem moc spokojená.
    Karolína
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Dokonalé sérum.
    Věra V.
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Praktické balení . Při pravidelném používání jsou vidět vydledky
    Soňa
    20. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. produkt mírně štípe,ale dá se to vydržet,a výsledek za tu chvíli nepohodlí stojí:má pleť je hladká,jemná a téměř bez pórů.Po aplikaci séra je třeba použít krém se silným hydratačním efektem,který neutralizuje štípání
    Elena
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvělé sérum jsem velmi spokojená
    Věra S.
    19. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Jsem spokojena, plet reagje dobre, neni podrazdena, pouzivam na noc priblizne kazdy druhy den. samozrejme jeste pak na serum pouzivam nocni peci. Zatim neuzivam tak dlouhou dobu abych mohla rict ze jsou viditelne vysledky.
    Sabina S.
    11. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. objednávám poněkolikáté, spokojenost
    Ivana K.
    10. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. prozáří pleť
    Eva
    4. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Jsem spokojená, je výborný.
    Jana
    28. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. skvělé sérum pro mou pleť, je moc příjemné, používám ho třikrát týdne vždy večer, vyhlazuje, zpevňuje, vypíná. Je moc příjemné a nedráždí, doporučuji ho.
    Helena
    30. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Zatím sérum používám krátce, takže výsledky uvidím asi až později nicméně produkt mi vyhovuje. Dobře se nanáší a vstřebává.
    Lea
    29. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. za mě je sérum Bielenda Neuro Glicol + Vit. C fakt pecka, pořídila jsem si jej na doporučení kamarádky a nelituji, je to moje první zkušenost s touto značkou a dávám palec nahoru, podívám se i po jiných výrobcích, cena je příznivá
    Táňa
    28. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Vyzkoušela jsem tohle sérum s peelingovým efektem a musím říci, že jsem si jej opravdu zamilovala. Zhruba po 10 dnech pravidelné aplikace jsem začala pociťovat jeho účinek. Pleť je pružnější a taková svěží. Myslím, že mi vydrží docela dlouho, protože stačí aplikovat jen malé množství a nechat vstřebat.
    Maruška
    28. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Peckovní noční sérum, které předčilo i jiná séra za nehorázné peníze. Tad určitě neplatí poměr cena kvalita - kvalita je rozhodně božská a exfoliační účinek je skvělý, pleť je svěží a mladistvá.
    Verča
    26. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Se sérem zatím dost spokojená, dobře se nanáší, hezky se vstřebává do pokožky, toho jsem se bála, že bude nějak nepřijemně lepit. Vyhovuje mi, že se dává na noc, aspoň má pleť čas zpracovat všechny vyživující látky, které ze séra čerpá.
    Lada
    26. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Sérum je jedním slovem perfektní, pleť je po jeho použití svěží, hydratovaná a omlazená. Jistě doporučuji vyzkoušet.
    Lenka
    25. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Po aplikaci séra je moje pleť příjemně vyživená a hydratována. Zatím používám jen dva týdny, ale přijde mi, že moje pleť svěžejší a lepší.
    Petra
    25. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?